הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי בנץ פרס בטקסס

• פותח/ת השרשור silan
  • פורסם בתאריך

silan

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
85
63
10
היי, במידה ואני נכשל ביום עצימות בבנץ להמשיך להתקדם ביום נפח? אם היה לי 85 ל 5*5 ונכשלתי ב 90 אני יכול להמשיך להוסיף בנפח?(מתקדם במיקרו לאודינג ועושה בנץ כל שבוע)

בעיקרון אם לא נתקעת אז אני לא רואה בעיה להמשיך, אבל אם נכשלת ב90 בעצימות ואתה מצליח 85 בנפח זה אומר ששבוע הבא אתה צריך לעשות 87.5 בנפח ו90 בעצימות... לא נשמע הגיוני, אתה צריך לנסות להבין למה נכשלת בעצימות לפני כן.

אולי לא ישנת טוב? לא אכלת טוב? לא התחממת כמו שצריך או לא היית מרוכז בסט? אם אתה לא מצליח להצביע על סיבה אז קיימת האופציה שלא התאוששת כמו שצריך מאימון הנפח (למרות שבלחיצות פחות סביר שזה יקרה) ואם אתה תמשיך להתקדם בנפח ותגיע מחוסל לעצימות בסוף השבוע אולי עדיף לעשות ריסט בנפח או שינוי כלשהו.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אם לא נתקעת אז אני לא רואה בעיה להמשיך, אבל אם נכשלת ב90 בעצימות ואתה מצליח 85 בנפח זה אומר ששבוע הבא אתה צריך לעשות 87.5 בנפח ו90 בעצימות... לא נשמע הגיוני, אתה צריך לנסות להבין למה נכשלת בעצימות לפני כן.

אולי לא ישנת טוב? לא אכלת טוב? לא התחממת כמו שצריך או לא היית מרוכז בסט? אם אתה לא מצליח להצביע על סיבה אז קיימת האופציה שלא התאוששת כמו שצריך מאימון הנפח (למרות שבלחיצות פחות סביר שזה יקרה) ואם אתה תמשיך להתקדם בנפח ותגיע מחוסל לעצימות בסוף השבוע אולי עדיף לעשות ריסט בנפח או שינוי כלשהו.

אממ, זה לא יהיה 87.5 אלא 86.7(מיקרולאודינג) אני יכול להגיד שהשינה שלי די מוגבלת בגלל נסיבות ככה שהיא בערך 6.5 שעות והמ.ג שלי עולה ככה שאני לא חושב שזו התזונה(באופן אירוני בפרס שאני עושה אחת לשבוע דווקא כן התקדמתי). לא יודע אם זה קשור אבל אני ממש לא מגיע מחוסל ביום חמישי לבנץ ואני אפילו עושה פרס כבד יום שלישי 4x5 פירמידה בלי בעיה. אגב אציין כי במתכונת המקורית של טקסס הבנץ שלי ירד מ 90 ל 87.5 בלחץ כשניסיתי אותה. לעשות ריסט נשמע לי קצת מוזר בהתחשב שלא שברתי עדיין אפילו שיא אחד בבנץ בתוכנית ואפילו לא הגעתי לשיא שהיה לי בלינארית. האם לניסיון של משקל כבד יותר ביום הנפח עלול להיות מחיר במידה ואכשל? או פשוט ללכת על אותו משקל וזהו? אני מנסה כבר המון זמן ליצור התקדמות בבנץ בלי שום הצלחה

אם הנפח מתקדם בצורה חלקה, תקינה וטכנית, אז כן תנסה להתקדם ואולי תסגור את העצימות הבאה.

בגדול הפער אמור להיות גדול יותר, אבל תסחוט את הסבב הזה לפחות.

כמה קשה מרגיש הנפח?

• פותח/ת השרשור
אם הנפח מתקדם בצורה חלקה, תקינה וטכנית, אז כן תנסה להתקדם ואולי תסגור את העצימות הבאה.

בגדול הפער אמור להיות גדול יותר, אבל תסחוט את הסבב הזה לפחות.

כמה קשה מרגיש הנפח?
התחלתי מ 80 והנפח כל פעם הרגיש די קשה באותה מידה אבל שעם מספיק מאמץ אני יכול לסגור אותו. תאמת יותר קשה מהנפח סקוואט
שהוא בכלל לא מרגיש נורא כרגע. אני מניח שאני כן ינסה לתת עוד בנפח.

התחלתי מ 80 והנפח כל פעם הרגיש די קשה באותה מידה אבל שעם מספיק מאמץ אני יכול לסגור אותו. תאמת יותר קשה מהנפח סקוואט
שהוא בכלל לא מרגיש נורא כרגע. אני מניח שאני כן ינסה לתת עוד בנפח.
נשמע תמוה כל הסיפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית