הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מיקסום סינטוז החלבון

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
Perfecting Protein Intake in Athletes: How Much, What, and When?

מה לקחת מפה?
-בעיקר שהקונספט של 1.5-2 גרם חלבון פר קג מג הוא כנראה לא מעודכן. בעיקר בגלל אנשים ששוקלים פחות שלאו דווקא יצטרכו כמות חלבון פחותה מאנשים כבדים יותר.
-כנראה שעדיף לחלק את זה בין הארוחות, 40 גר לארוחה יהיה האידיאל.
-יתרונות בארוחה ממש לפני השינה.
-מי שרוצה לתסף בלאוצין לפני ארוחות, לדעתי זה קיצוני מדי.

מאמר קצת ארוך מדי לקרוא כדי לסנן בשבילך מידע, חוץ מזה, אני לא רואה משהו שהוא באמת קריטי ממה שאמרת:
-כנראה שעדיף לחלק את זה בין הארוחות, 40 גר לארוחה יהיה האידיאל.
עדיף לחלק את החלבון לאורך היום ולא לרכז אותו בארוחה או 2, אבל חוץ מזה אין שום סיבה להתייחס לשטויות קטנות, ודי חסרות משמעות לאוכלוסיה הכללית

• פותח/ת השרשור
מאמר קצת ארוך מדי לקרוא כדי לסנן בשבילך מידע, חוץ מזה, אני לא רואה משהו שהוא באמת קריטי ממה שאמרת:

עדיף לחלק את החלבון לאורך היום ולא לרכז אותו בארוחה או 2, אבל חוץ מזה אין שום סיבה להתייחס לשטויות קטנות, ודי חסרות משמעות לאוכלוסיה הכללית

לא התכוונתי שתקראו בשביל לסנן בשבילי, אישית קראתי והבנתי את הרוב.
רציתי לשתף פה את חברי הפורום והנקודות שהעלתי זה אמ;לק משלי 😃

לא התכוונתי שתקראו בשביל לסנן בשבילי, אישית קראתי והבנתי את הרוב.
רציתי לשתף פה את חברי הפורום והנקודות שהעלתי זה אמ;לק משלי 😃
אה אוקי, אז טעות שלי 😃

אבל בכל מקרה אני חושב שכל זה זה קצת התעסקות קטנה מדי בפרטים
יכול להיות שבאמת לדברים האלה יש השפעה, ואם זה לא מפריע לך באורח החיים אתה יכול לעשות אותם, אבל אם לא אז לא צריך להיבהל מזה שאתה לא מבצע את כל אלה

אנשים מטבעם כנראה מחלקים את החלבון במשך היום ואוכלים חלבון גם לפני שינה באופן טבעי, לא נראה לי מעניין לחפש פרטים קטנים שכנראה שאנחנו כבר עושים באופן טבעי כי יותר נוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית