הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשיבות הפחמימה בחיטוב

Nevogefen

משתמש מתחיל
251
13
נק' מוניטין:
13
251
13
אהלן, אני בחיטוב ורציתי לשאול כמה זה משנה אם אכלתי 100 גרם פחמימה או 200 עם אותו סך קלוריות... כי בקיץ אני אוהב פירות ואבטיח לדוגמא יש בו מעט קלוריות אבל המון פחמימה..
איך זה עובד?

אין כזה דבר מעט קלוריות והמון פחמימה, ואין כזה דבר של-100 ו-200 גרם פחמימה יש ערך קלורי זהה, לפחמימה יש 4 קלוריות פר גרם וזה אבסלוטי.
יכול להיות של-100 גרם של מוצר אחד יהיו אותן כמות קלוריות כמו 200 גרם של מוצר אחר, אבל פחמימה היא פחמימה ועם זה אין שום שינוי

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר מעט קלוריות והמון פחמימה, ואין כזה דבר של-100 ו-200 גרם פחמימה יש ערך קלורי זהה, לפחמימה יש 4 קלוריות פר גרם וזה אבסלוטי.
יכול להיות של-100 גרם של מוצר אחד יהיו אותן כמות קלוריות כמו 200 גרם של מוצר אחר, אבל פחמימה היא פחמימה ועם זה אין שום שינוי
הבנתי... אבל נגיד ויצא לי לשרוף הרבה קלוריות היום וכיסיתי את השומן והחלבון... אין בעייה לחרוג בפחמימה? או שחייבים מעט פחמימה בכדי לרדת במשקל?

הבנתי... אבל נגיד ויצא לי לשרוף הרבה קלוריות היום וכיסיתי את השומן והחלבון... אין בעייה לחרוג בפחמימה? או שחייבים מעט פחמימה בכדי לרדת במשקל?
האם דיאטת חלבונים יעילה לירידה במשקל? - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אחת מהמסקנות החשובות של המאמר הזה הוא שהמאזן האנרגטי משחק את התפקיד העיקרי. אתה יכול לאכול המון פחמימות, אתה יכול לאכול קצת פחמימות. הרוב תלוי במאזן האנרגטי שלך.

או שחייבים מעט פחמימה בכדי לרדת במשקל?
חייבים מאזן קלורי שלילי בשביל לרדת במשקל. אם אתה אוהב מאכלים עתירי פחמימה תסדר את התפריט בהתאם שיהיה מאזן שלילי (שיהיה את הכמויות הדרושות של חלבון ושומן אבל)

Back
למעלה תחתית