ייעוץ תפריט ייעוץ

• פותח/ת השרשור Vlad992
  • פורסם בתאריך

Vlad992

משתמש מתחיל
38
5
נק' מוניטין:
5
38
5
GO ACTIVE
גיל 19 גובה 1.70 משקל 74
BMR - 1800
תפריט חיטוב
upload_2017-7-8_21-13-6.png

(לא כולל ירקות)

נראה סבבה, רק הייתי מגוון מדי פעם את החזה עוף והטונה, אחרת אתה פשוט תרצה לחבוט לעצמך בראש משעמום מהאוכל מהר מאוד

חסר ירקות
תוסיף ברוקולי סלרי או תרד בכל ארוחה, שחוץ מלחזק אותך בריאותית יתנו לך גם שובע בין הארוחות.

הוא רשם למטה שהירקות לא כלולים שם
לא רואה סיבה למה לא לחשב את הירקות. סלט טוב עם אבוקדו ושמנים יכול להגיע בקלות ל200-150 קלוריות שזה משמעותי מאוד בחיטוב.
אבל אם אתה רואה שאתה מתקדם ככה, מי אני שיגיד לך

לא רואה סיבה למה לא לחשב את הירקות. סלט טוב עם אבוקדו ושמנים יכול להגיע בקלות ל200-150 קלוריות שזה משמעותי מאוד בחיטוב.
אבל אם אתה רואה שאתה מתקדם ככה, מי אני שיגיד לך
אתה צודק, ירקות כמו תרד ואבוקדו שמכילים הרבה מאקרונוטריינטים כדאי לחשב, אבל דברים כמה חסה וברוקולי למשל אין צורך

אתה צודק, ירקות כמו תרד ואבוקדו שמכילים הרבה מאקרונוטריינטים כדאי לחשב, אבל דברים כמה חסה וברוקולי למשל אין צורך
אני פשוט עושה סלט אחד גדול שמכיל בתוכו ברוקולי, תרד, חסה, אבוקדו ושום (סלט ממש גדול) עם שמן זית וקצת חמאה, סה"כ 280 קלוריות - כל יום אותו סלט. אוכל חצי לפני הארוחה הגדולה של היום ואת החצי הנותר אחרי. תמיד נשאר לי שאריות או מהארוחה או מהסלט, ואני אף פעם לא הולך לישון רעב.

• פותח/ת השרשור
נראה סבבה, רק הייתי מגוון מדי פעם את החזה עוף והטונה, אחרת אתה פשוט תרצה לחבוט לעצמך בראש משעמום מהאוכל מהר מאוד
תוכל להמליץ לי על תחליף לטונה?וחזה עוף אני אוהב מאוד ככה שאין לי בעיה חח
אני פשוט עושה סלט אחד גדול שמכיל בתוכו ברוקולי, תרד, חסה, אבוקדו ושום (סלט ממש גדול) עם שמן זית וקצת חמאה, סה"כ 280 קלוריות - כל יום אותו סלט. אוכל חצי לפני הארוחה הגדולה של היום ואת החצי הנותר אחרי. תמיד נשאר לי שאריות או מהארוחה או מהסלט, ואני אף פעם לא הולך לישון רעב.
אני לא אוכל אבוקדו או תרד,לא אוהב.
מעדיף ברוקולי חסה מלפפון וכו'.. 😃

• פותח/ת השרשור
אחשלי האם אחרי העמסת הפחמימות בשבוע הבא כדאי לי לעבור לתפריט הזה(Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות)
או שעדיף להישאר עם ה1800 ולהוריד פחמימה בהדרגה פחמימה ולעלות חלבון?
תכלס פה רק העלת את החלבון והורדת את הפחמימה
לא רואה סיבה שתצטרך לעשות את זה, אתה יכול אבל לעשות את זה אם זה עושה לך טוב

• פותח/ת השרשור
תכלס פה רק העלת את החלבון והורדת את הפחמימה
לא רואה סיבה שתצטרך לעשות את זה, אתה יכול אבל לעשות את זה אם זה עושה לך טוב
במדריכים כתוב שעדיף עם השבועות להוריד פחמימה ולעלות חלבון זה נכון?

• פותח/ת השרשור
זה פחות בעיה, פשוט אל תשתה הרבה מזה
תגיד איך אני מוריד את השומן שבתחתית הבטן?,
עבר שש שבועות מאז שהתחלתי את החיטוב הורדתי 6 ק"ג אני רואה שינויים אבל השומן שם נשאר יש איזה תרגילים או משהו שיעזור??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית