הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|האם חייב רצועות ברגליים ב LEG PRESS?

HelpPLiz

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אז אני עושה LEG PRESS
ני עושה ככה:
סט ראשון 5 פלטות כול צד (10 פלטות סך הכול) פלטה=20 קג. אז סט ראשון אני עושה 200 (עושה 12 חזרות)
סט שני 6 פלטות כול צד (12 פלטות סך הכול)אז זה יוצא 240 (עושה 10 חזרות)
סט שלישי 7 פלטות (14 פלטות סך הכול)אז צא 280(עושה 8 חזרות)
סט רביעי 8 פלטות (16 פלטות סך הכול) אז יוצא 320 (עושה 6-8 חזרות)
אני עושה את זה כבר זמן מה ומישהו פנה עליי ואמר שבמשקלים כאלה חייב להוסיף רצועות לרגליים וזה חובה כדי לא להיפצע וזה לא משנה אם הטכניקה טובה זה חובה כדי לא להיפצע
האם אני חייב רצועות לרגליים אפילו שהטכניקה שלי טובה? אשמח שמישהו יסביר תודה ויום נעים לכולם.

תעלה סרטון נראה את הטכניקה שלך ואז אפשר יהיה לתת לך המלצות, אני מעל 400 קילו לג פרס שם חגורה.
בנוסף לוקח שלוק חלבון במנוחה בין הסטים זה בכלל פצצה.

ממש לא חייב רצועות, ואני הייתי ממליץ להימנע ממצב שאתה מנסה להסתמך על רצועות בתרגיל הזה, כי ברוב המקרים הוא רק תרגיל עזר

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון נראה את הטכניקה שלך ואז אפשר יהיה לתת לך המלצות, אני מעל 400 קילו לג פרס שם חגורה.
בנוסף לוקח שלוק חלבון במנוחה בין הסטים זה בכלל פצצה.
אם הטכניקה שלי טובה אז אני לא צריך את ה רצועות האלה? או בכלל משהו לעשים עליי?
ממש לא חייב רצועות, ואני הייתי ממליץ להימנע ממצב שאתה מנסה להסתמך על רצועות בתרגיל הזה, כי ברוב המקרים הוא רק תרגיל עזר
אז המאמן שאמר לי שחייב רצועות לזה אפילו שהטכניקה טובה כי אני יפצע טעה?

אז המאמן שאמר לי שחייב רצועות לזה אפילו שהטכניקה טובה כי אני יפצע טעה?
כן
רצועות זה כלי עזר כדי לעזור לך לשים עוד משקל, אם אתה מסתדר בלעדיהן אז אין לך סיבה לשים אותן

• פותח/ת השרשור
כן
רצועות זה כלי עזר כדי לעזור לך לשים עוד משקל, אם אתה מסתדר בלעדיהן אז אין לך סיבה לשים אותן
אוקיי תודה,שאלה קטנה לפעמים יוצא שהסקוואט תפוס ויש הרבה שמחכים (יש לנו רק כלוב אחד) אז נגיד אני עושה LEG PREES ואיזה עוד תרגיל אתה ממליץ לי לעשות שאי אפשר לעשות סקוואט בכלוב?

אוקיי תודה,שאלה קטנה לפעמים יוצא שהסקוואט תפוס ויש הרבה שמחכים (יש לנו רק כלוב אחד) אז נגיד אני עושה LEG PREES ואיזה עוד תרגיל אתה ממליץ לי לעשות שאי אפשר לעשות סקוואט בכלוב?
הסקוואט זה איזה 4 תרגילים באחד, לא הייתי משנה אותו

כן
ראיתי ביוטיוב ראיון עם מלאניצ'ב שאמר שהוא מסקוויט תמיד רק עם רצועות כי הרופא שלו אמר לו להסקוויט ככה. אני לא קונה את רוב הברוסיינס שאני שומע אבל הייתי רוצה לדעת מה היו השיקולים של רופא של פווארליפטר בטופ של הטוטאל העולמי להגיד דבר כזה. יכול להיות שלא הכל שחור לבן כמו שאנחנו חושבים.

ראיתי ביוטיוב ראיון עם מלאניצ'ב שאמר שהוא מסקוויט תמיד רק עם רצועות כי הרופא שלו אמר לו להסקוויט ככה. אני לא קונה את רוב הברוסיינס שאני שומע אבל הייתי רוצה לדעת מה היו השיקולים של רופא של פווארליפטר בטופ של הטוטאל העולמי להגיד דבר כזה. יכול להיות שלא הכל שחור לבן כמו שאנחנו חושבים.
באמת קשה לי לחשוב על למה רופא ימליץ לו על זה, אבל הניחוש שלי הוא שכסטרואידים מעורבים, המפרקים ורקמות החיבור לא מרוויחים מהסטרואידים כי אין להם קולטנים אליהם, אז הם נשארים מאחור והם משמעותית יותר חלשים מהשריר
יכול להיות שהרופא שלו רוצה שהרצועות ישלימו את הפער של המפרקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית