הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשל בדדליפט

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
אני הגעתי לדדליפט 95 קילו והיום עשיתי רק 3 חזרות מתוך 5. לפי ההוראות של ההעלאה היה צריך לעלות 7.5-10 קילו כל אימון ולחתוך בחצי אחרי ארבע שבועות. חתכתי בחצי ובכל זאת הגעתי לכשל היום בתרגיל. אוכל ויושן כמו שצריך. יכול להיות שהטכניקה שלי בדדליפט היא גרועה ובעצם לא עשיתי מהמקסימום שהייתי יכול לעשות עם טכניקה נכונה? אם הבעיה היא בטכניקה להישאר אימון הבא עם אותו משקל ולתקן טכניקה או להוריד משקל ולעלות שוב עם טכניקה נכונה?

נערך לאחרונה:
אני הגעתי לדדליפט 95 קילו והיום עשיתי רק 3 חזרות מתוך 5. לפי ההוראות של ההעלאה היה צריך לעלות 7.5-10 קילו כל אימון ולחתוך בחצי אחרי ארבע שבועות. חתכתי בחצי ובכל זאת הגעתי לכשל היום בתרגיל. אוכל ויושן כמו שצריך. יכול להיות שהטכניקה שלי בדדליפט היא גרועה ובעצם לא עשיתי מהמקסימום שהייתי יכול לעשות עם טכניקה נכונה? אם הבעיה היא בטכניקה להישאר אימון הבא עם אותו משקל ולתקן טכניקה או להוריד משקל ולעלות שוב עם טכניקה נכונה?
אם המשקל כבד אז לתקן טכניקה זה די בלתי אפשרי(משקל כבד אחרי הכול).
אם אתה לא בטוח לגביי הטכניקה תוריד משקל ותצלם ותעלה לפה.
ממליץ גם לצפות בסרטון הבא

• פותח/ת השרשור
אם המשקל כבד אז לתקן טכניקה זה די בלתי אפשרי(משקל כבד אחרי הכול).
אם אתה לא בטוח לגביי הטכניקה תוריד משקל ותצלם ותעלה לפה.
ממליץ גם לצפות בסרטון הבא

כמה משקל להוריד?

• פותח/ת השרשור
תוריד ל60 ותצלם
אני מתכוון לכמה משקל להוריד בשביל שאני אוכל להתקדם ממנו הדרגתית? אני ראיתי את הסרטון ששלחת והבנתי מה אני צריך לתקן השאלה זה כמה להוריד בשביל שאוכל שוב להתקדם?

אני מתכוון לכמה משקל להוריד בשביל שאני אוכל להתקדם ממנו הדרגתית? אני ראיתי את הסרטון ששלחת והבנתי מה אני צריך לתקן השאלה זה כמה להוריד בשביל שאוכל שוב להתקדם?
אהמ תצלם אותך עושה 60(שזה יהיה כאילו החימום), ואז תעשה תסט עבודה שהוא יהיה בערך 80-85 ותעלה כל אימון בהדרגה תמשקל.
רצוי שתצלם גם את החימום(60KG) וגם את סט העבודה(80-85KG)

אם נכשלת ב95, תעשה ריסט ל60 גג ותתקדם משם לאט לאט.

לא יודע על איזו הוראה אתה מדבר, לא הייתי ממליץ יותר מ5 קילו באימון שזה גם המון.

• פותח/ת השרשור
אהמ תצלם אותך עושה 60(שזה יהיה כאילו החימום), ואז תעשה תסט עבודה שהוא יהיה בערך 80-85 ותעלה כל אימון בהדרגה תמשקל.
רצוי שתצלם גם את החימום(60KG) וגם את סט העבודה(80-85KG)

סבבה תודה

מתאמנים (גברים) ששוקלים בין 70 קילו ל- 90 קילו צריכים להעלות בדדליפט 5-10 קילו, בסקוואט 5-7.5 קילו, מאימון לאימון, במשך 3-4 שבועות, ואז לחתוך פי 2 את משקל העלאה.
בנץ' פרס, פרס ופוורקלין מתקדמים 2.5 קילו – 5 מאימון לאימון. לאחר 2-3 שבועות לחתוך בחצי את המשקל שאתם מעלים על המוט.
נשים יכולות להעלות במשקל כמו הגברים בדדליפט ובסקוואט, אבל פי 2 פחות מבפרס, פוורקלין ובנץ' פרס.
אם אתה שוקל פחות ממה שצויין לפני כן, מתאמן מבוגר או ילד, תתקדם עם פחות משקל, אבל תתקדם מאימון לאימון!
הוא כנראה התכוון לזה, זה נלקח מתוך המאמר "SS- תוכנית אימונים" שנמצא בפורטל.
וכמו שציינת אני גם הייתי ממליץ להתקדם עם פחות משקל ממה שמצויין, עדיף להתקדם לאט ובטוח מאשר מהר ולהתקע.

• פותח/ת השרשור
הוא כנראה התכוון לזה, זה נלקח מתוך המאמר "SS- תוכנית אימונים" שנמצא בפורטל.
וכמו שציינת אני גם הייתי ממליץ להתקדם עם פחות משקל ממה שמצויין, עדיף להתקדם לאט ובטוח מאשר מהר ולהתקע.
כן אני עובד לפי איך שהסבירו שצריך לעבוד במאמר הזה שהבאת וגם צילמתי את עצמי עושה את הסט דדליפט הזה שנכשלתי בו.
Instagram post by Zeev Olan • Jul 15, 2017 at 5:50pm UTC
בכל מקרה האחיזה שלי פה היא ממש רחבה ולא צרה לפי איך שריפטו מסביר שצריך להיות בדדליפט ואולי בגלל זה היה קשה לי להרים את המשקל?

כן אני עובד לפי איך שהסבירו שצריך לעבוד במאמר הזה שהבאת וגם צילמתי את עצמי עושה את הסט דדליפט הזה שנכשלתי בו.
Instagram post by Zeev Olan • Jul 15, 2017 at 5:50pm UTC
בכל מקרה האחיזה שלי פה היא ממש רחבה ולא צרה לפי איך שריפטו מסביר שצריך להיות בדדליפט ואולי בגלל זה היה קשה לי להרים את המשקל?
אתה בכלל לא מקרב את הרגליים אל המוט, מה שגורם לך למשוך רק עם הגב תחתון
ואם אתה מחזיק רחב אז טווח התנועה גדל וככה המוט צריך לעבור יותר מרחק(יהיה יותר קשה), אתה צריך לשים את הידיים קצת מחוץ לרגליים כדי לאפשר מקום לבטן.
תראה את הסרטון שפרסמתי למעלה, תדלג לחלק שהוא מסביר(בערך בדקה 3), הוא מסביר מצויין.

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל לא מקרב את הרגליים אל המוט, מה שגורם לך למשוך רק עם הגב תחתון
ואם אתה מחזיק רחב אז טווח התנועה גדל וככה המוט צריך לעבור יותר מרחק(יהיה יותר קשה), אתה צריך לשים את הידיים קצת מחוץ לרגליים כדי לאפשר מקום לבטן.
תראה את הסרטון שפרסמתי למעלה, תדלג לחלק שהוא מסביר(בערך בדקה 3), הוא מסביר מצויין.
כן אני הבנתי את הטעויות שלי בתרגיל ואני הולך לעבוד על לתקן את זה. אני לא אעשה ריסט גדול מדי אלא אני הולך להוריד בערך עשר קילו כמו שרשום לעשות במאמר שהבאת ולהתקדם משם.

כן אני הבנתי את הטעויות שלי בתרגיל ואני הולך לעבוד על לתקן את זה. אני לא אעשה ריסט גדול מדי אלא אני הולך להוריד בערך עשר קילו כמו שרשום לעשות במאמר שהבאת ולהתקדם משם.
בהצלחה! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית