הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל חיטוב רציני

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
שלום,

היום התחלתי חיטוב כי אני חייב
כמו מטומטם עשיתי מסה מלולכת (לא הייתה לי בררה) עליתי בשומן טיפה לא הרבה
ועליתי מלא מסת שריר
היית לי פציעה של 3 שבועות לצערי וירדת במסת שריר ועליתי אחרי שבוע חזרה
הגעתי למשקלים סבירים שאני מאוכזב כי יכולתי להגיע להרבה יותר
בנץ 75 לחמשיה
דדליפט 130 קילו לחמשיה
סקוואט ל105 קל לחמשיה
פרס 50 קילו בערך

אני רוצה לרדת בצורה נקייה מבלי להתקע..
שבוע ראשון: 2100 קל' וביום שאין אימון נע ין 1800ל2000 תלוי אם אני הולך וכולי
שבוע אחרי זה זה ירד ל2000 קל ו1900 קל בלי אימון אחרי שלושה ימים ל1800 קל ו1900 קל עם אימון
אחרי שבוע יהיה ההמעסה פחמימות ואחרי שבוע אני אוסיף אירובי וההמעסה וכל שבועיים אני אוריד 100 עד לסיום החיטוב
זה סבבה ככה? פשוט מפחד להתקע

אני אישית הייתי יורד לגרעון של 500 בהדרגה(כל יום להוריד כ100 קלוריות) ואז כשאתה יורד כמה קילו להתאים בהתאם ולהוריד עוד 50 קלוריות נגיד בשביל לפצות על הצורך הנמוך יותר בקלוריות בעקבות הירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
אני אישית הייתי יורד לגרעון של 500 בהדרגה(כל יום להוריד כ100 קלוריות) ואז כשאתה יורד כמה קילו להתאים בהתאם ולהוריד עוד 50 קלוריות נגיד בשביל לפצות על הצורך הנמוך יותר בקלוריות בעקבות הירידה במשקל.
תודה רבה
ההעמסה פעם בשבוע?
לדוגמא 80 אחוז פחמימות מורכבות 10 ו10 שומן וחלבון..
קצת יותר מנטרלי

תודה רבה
ההעמסה פעם בשבוע?
לדוגמא 80 אחוז פחמימות מורכבות 10 ו10 שומן וחלבון..
קצת יותר מנטרלי
בעיקרון אם אתה לא עושה דל פחממה אין באמת צורך להעמסה, אני עשיתי פעם בשבועים לקראת סוף החיטוב.
לא הבנתי את ה2 שורות האחרונות, הן מתייחסות להעמסה?

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אם אתה לא עושה דל פחממה אין באמת צורך להעמסה, אני עשיתי פעם בשבועים לקראת סוף החיטוב.
לא הבנתי את ה2 שורות האחרונות, הן מתייחסות להעמסה?
כע
וציט בכל שבוע נגיד שוארמה זה סבבה?

כע
וציט בכל שבוע נגיד שוארמה זה סבבה?
זה לא יפגע בתהליך, כל עוד תתחשב בערכים של הצ'יט ותנסה להכניס אותו אל התפריט היומי בצורה כלשהי.
לא צריך להיות מדוייקים, מספיק להעריך את הצ'יט כ 1000 קלוריות לצורך העניין ולסדר את זה כך שייכנס.
בכל אופן, לא על חשבון כמות החלבון היומית.

אם הבנתי נכון אתה מכוון לרדת עוד ועוד בקלוריות עד שתגיע למשקל הרצוי? זה לא נשמע חכם במיוחד
לא משנה מה עשית לפני, ירידה איטית ובטוחה תמיד תהיה הדרך הטובה ביותר, או במידה ואין לך בעיה עם לאכול מעט יחסית אתה יכול לנסות לרדת מהר יותר, אבל עדיין ללכת על ירידה קבועה
אל תדאג לגבי תקיעה בירידה, תחצה את הגשר כשתגיע אליו, בינתיים תבנה לך תוכנית קבועה לירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
זה לא יפגע בתהליך, כל עוד תתחשב בערכים של הצ'יט ותנסה להכניס אותו אל התפריט היומי בצורה כלשהי.
לא צריך להיות מדוייקים, מספיק להעריך את הצ'יט כ 1000 קלוריות לצורך העניין ולסדר את זה כך שייכנס.
בכל אופן, לא על חשבון כמות החלבון היומית.
לא אכפת לי לא לעשות ציט הפחד להתקע במשקל בגלל שהגוף יתרגל למאזן קלורי.
בעייתי לדעת כמה הציט אני יכול לעריך
אם הבנתי נכון אתה מכוון לרדת עוד ועוד בקלוריות עד שתגיע למשקל הרצוי? זה לא נשמע חכם במיוחד
לא משנה מה עשית לפני, ירידה איטית ובטוחה תמיד תהיה הדרך הטובה ביותר, או במידה ואין לך בעיה עם לאכול מעט יחסית אתה יכול לנסות לרדת מהר יותר, אבל עדיין ללכת על ירידה קבועה
אל תדאג לגבי תקיעה בירידה, תחצה את הגשר כשתגיע אליו, בינתיים תבנה לך תוכנית קבועה לירידה במשקל
לא הבנת חח
להתחיל מקטן וכל שבוע לרדת בשביל לא להתקע עד -400

בנתיים יש לי תפריט 2000 והנטרלי שלי 2000 עם אימון 2150 בערך כי זה אימון רגליים ועוד אירובי אנמ אעשה חצי שעה +-... קשה לי להתמיד בתפריט של 1700 קל

לא אכפת לי לא לעשות ציט הפחד להתקע במשקל בגלל שהגוף יתרגל למאזן קלורי.
בעייתי לדעת כמה הציט אני יכול לעריך

לא הבנת חח
להתחיל מקטן וכל שבוע לרדת בשביל לא להתקע עד -400

בנתיים יש לי תפריט 2000 והנטרלי שלי 2000 עם אימון 2150 בערך כי זה אימון רגליים ועוד אירובי אנמ אעשה חצי שעה +-... קשה לי להתמיד בתפריט של 1700 קל
מה זה אומר להיתקע עד ה- -400?
צ'יט זה דווקא מה שיעזור לגוף שלך לא להתרגל לירידה

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר להיתקע עד ה- -400?
צ'יט זה דווקא מה שיעזור לגוף שלך לא להתרגל לירידה
אני אנסה להסביר את עצמי..
אם אתה זוכר נתקעתי במשקל והייתי באכזבה ולא ידעתי מה לעשות..
ללא בררה התחלתי מסה אני אסביר לך על התהליך שקרה לי במסה
3 שבועות עליתי במסת שריר בצורה מטורפת ונקייה בלי שומן
מ80 סקוואט ל100 ל7 חזרות והיה קל ב3 שבועות אומנם לא מטורף אבל לתוכנית AB זה סבבה
מ60 בנץ ל76 בנץ
דדליפט 130 קילו כיום לחמישה
ואז נפצעתי כמו מפגר במקום להקשיב לגוף שלי המשכתי והיה לי דלקת לשבוע וחצי
ואז מפה לא אכלתי כמו שצריך כמו מפגר לא יודע מה עבר לי בראש ירדתי במשקלי עבודה קצת אומנם
חזרתי למכון ושוב אחרי שבוע חזרתי למשקלי עבודה די מהר ועשיתי מסה מלוכלכת וזה לא היה שווה את זה...
עליתי אותו דבר במשקלי עבודה גם במסה נקיה ומלוכלכת רק שבמלוכלכת אתה לא יודע כמה אתה מכניס ומה ועולה גם בשומן..
עליתי ממש טיפה בשומן אבל בגלל שצברתי מסת שריר אני רוצה להוריד את השומן שנשאר כי זה נראה מגעיל מאוד..

לעיקר אני רוצה להיות ב-500 על ההתחלה אומנם אני לא יודע כמה אני שורף אני יכול לשאר..
בגלל שאני כמעט לא הולך בכלל אז אני יכול לשאר שאני 1.1 בערך מהbmr להכפיל
אני אעשה חצי שעה אירובי אחרי אימון ויאכל 2000 קל בערך..
הפחד הגדול שלי להתקע כמו בחיטוב הראשון וזה נתן לי יאוש שזה לא אפשרי וזה כן..
בגלל זה אני פונה לפה לאיך לתכנן את זה.. באמת סליחה על החפירה..
יום ההעמסה יש צורך או שאין צורך? כי אני לא דל פחמימה אני על 160 בערך
תודה רבה ובאמת סליחה על החפירה..

כרגע התפריט:
יצה שלמה..., 4 Medium(44 גרם)
נתחי טונה... - פילטונה, קופסת שימורים(112 גרם)
חזה עוף, 200 גרם
SuperWhey -... - הדסה..., 33 גרם
טחינה משומשום... - אחוה, 35 גרם
אורז בסמטי... - ASHOKA, 250 גרם
סה"כ סימון תזונתי

אנרגיה (קלוריות) 1938
חלבונים (גרם) 153.29
פחמימות (גרם) 202.317
מתוכן סוכרים (גרם) 1.81
שומנים (גרם) 60.62
עכשיו בניתי

אני אנסה להסביר את עצמי..
אם אתה זוכר נתקעתי במשקל והייתי באכזבה ולא ידעתי מה לעשות..
ללא בררה התחלתי מסה אני אסביר לך על התהליך שקרה לי במסה
3 שבועות עליתי במסת שריר בצורה מטורפת ונקייה בלי שומן
מ80 סקוואט ל100 ל7 חזרות והיה קל ב3 שבועות אומנם לא מטורף אבל לתוכנית AB זה סבבה
מ60 בנץ ל76 בנץ
דדליפט 130 קילו כיום לחמישה
ואז נפצעתי כמו מפגר במקום להקשיב לגוף שלי המשכתי והיה לי דלקת לשבוע וחצי
ואז מפה לא אכלתי כמו שצריך כמו מפגר לא יודע מה עבר לי בראש ירדתי במשקלי עבודה קצת אומנם
חזרתי למכון ושוב אחרי שבוע חזרתי למשקלי עבודה די מהר ועשיתי מסה מלוכלכת וזה לא היה שווה את זה...
עליתי אותו דבר במשקלי עבודה גם במסה נקיה ומלוכלכת רק שבמלוכלכת אתה לא יודע כמה אתה מכניס ומה ועולה גם בשומן..
עליתי ממש טיפה בשומן אבל בגלל שצברתי מסת שריר אני רוצה להוריד את השומן שנשאר כי זה נראה מגעיל מאוד..

לעיקר אני רוצה להיות ב-500 על ההתחלה אומנם אני לא יודע כמה אני שורף אני יכול לשאר..
אני אעשה חצי שעה אירובי אחרי אימון ויאכל 2000 קל בערך..
בגלל זה אני פונה לפה לאיך לתכנן את זה.. באמת סליחה על החפירה..
תודה רבה ובאמת סליחה על החפירה..

כרגע התפריט:
יצה שלמה..., 4 Medium(44 גרם)
חזה עוף, 200 גרם
SuperWhey -... - הדסה..., 33 גרם
טחינה משומשום... - אחוה, 35 גרם
אורז בסמטי... - ASHOKA, 250 גרם
סה"כ סימון תזונתי

אנרגיה (קלוריות) 1938
חלבונים (גרם) 153.29
פחמימות (גרם) 202.317
מתוכן סוכרים (גרם) 1.81
שומנים (גרם) 60.62
עכשיו בניתי
הייתי מעלה את החלבון ומוריד מהפחמימה, כמו כן מכניס בכל יום את אותה כמות קלוריות (תעשה ממוצע שבועי של שריפת הקלוריות בכל הפעילויות בשבוע).
העמסה אולי אחת לשבועיים וגם זה לא חייב.
"צ'יט" זה נטו לנפש, אם בא לך תעשה ותדאג רק שזה נכנס לך בערכים, לא חסרים אנשים שאוכלים כל יום "צ'יט" כי זה אוכל שהם נהנים ממנו והוא נכנס להם בתפריט. רק תדאג שזה לא יגרום לך להכניס פחות ויטמינים ומינרלים ממקורות תזונתיים יותר

• פותח/ת השרשור
הייתי מעלה את החלבון ומוריד מהפחמימה, כמו כן מכניס בכל יום את אותה כמות קלוריות (תעשה ממוצע שבועי של שריפת הקלוריות בכל הפעילויות בשבוע).
העמסה אולי אחת לשבועיים וגם זה לא חייב.
"צ'יט" זה נטו לנפש, אם בא לך תעשה ותדאג רק שזה נכנס לך בערכים, לא חסרים אנשים שאוכלים כל יום "צ'יט" כי זה אוכל שהם נהנים ממנו והוא נכנס להם בתפריט. רק תדאג שזה לא יגרום לך להכניס פחות ויטמינים ומינרלים ממקורות תזונתיים יותר

שיניתי קצת..
לגבי הפחמימה הבנתי שזה לא משנה..
מחר אימון חזה גב ויד אחורית אז ככה שאני לא אשרוף כלכך הרבה אני אעשה חצי שעה אירובי הליכה
יאלה בהצלחה לי
חזה עוף, 250 גרם
קוטג`... - תנובה, קופסת פלסטיק(250 גרם)
ביצה שלמה..., 2 Large(54 גרם)
טחינה משומשום... - אחוה, 45 גרם
אורז בסמטי... - ASHOKA, 200 גרם
סה"כ סימון תזונתי

אנרגיה (קלוריות) 1860
חלבונים (גרם) 152.39
פחמימות (גרם) 162.05
מתוכן סוכרים (גרם) 1.35
שומנים (גרם) 68.37

1.2 מיועד לאשים שלא זזים הרבה, אבל כן מתאמנים, אז תכפיל בזה

הדרך הכי טובה להיתקע היא להתחיל חזק את הגרעון ולהקשות על עצמך עוד משם
הדרגתיות ומתינות זו הדרך לא להיתקע, לא לעשות שום דבר במיידית, אלא לעבור לאט לאט ממסה לחיטוב, ולהתחיל קודם כל עם מה שעובד, למשל אם אתה רואה ירידה כבר בגרעון של 200, אז תישאר על 200, ואם תיתקע אז תוריד עוד, אם אתה מתחיל ישר על 500 אין לך עוד איפה לרדת

אני ממליץ על צ'יט לא מלוכלך או העמסה כל כמה זמן, שבועיים עד חודש, תלוי בגירעון, כדי שהגוף לא יתרגל לגירעון קבוע

• פותח/ת השרשור
1.2 מיועד לאשים שלא זזים הרבה, אבל כן מתאמנים, אז תכפיל בזה

הדרך הכי טובה להיתקע היא להתחיל חזק את הגרעון ולהקשות על עצמך עוד משם
הדרגתיות ומתינות זו הדרך לא להיתקע, לא לעשות שום דבר במיידית, אלא לעבור לאט לאט ממסה לחיטוב, ולהתחיל קודם כל עם מה שעובד, למשל אם אתה רואה ירידה כבר בגרעון של 200, אז תישאר על 200, ואם תיתקע אז תוריד עוד, אם אתה מתחיל ישר על 500 אין לך עוד איפה לרדת

אני ממליץ על צ'יט לא מלוכלך או העמסה כל כמה זמן, שבועיים עד חודש, תלוי בגירעון, כדי שהגוף לא יתרגל לגירעון קבוע
התחלתי מ2100 קל אחרי חמישה ימים ירדתי ל2000 אחרי יומיים או יום ל1900 כרגע התפריט 1900
והעמסה עושים בשביל לא להתקע לא? כי הפחד שלי להתקע ברמות שאני משגע..
החיטוב הקודם שלי היה דיכאון במילים יפות.. הייתי על 1600 קל לא יורד לא כלום מפחד שזה יקרה אחרי שצברתי מסה
הנטרלי שלי 2000 עם אימון רגליים כנראה זה 2200 אימון חזה גב ויד אחרוית זה 2150 כנראה
אירובי של 100-150 קל חצי שעה זה 2300 וברגליים כנראה 2350 אז 1900 זה סבבה לא?

התחלתי מ2100 קל אחרי חמישה ימים ירדתי ל2000 אחרי יומיים או יום ל1900 כרגע התפריט 1900
והעמסה עושים בשביל לא להתקע לא? כי הפחד שלי להתקע ברמות שאני משגע..
החיטוב הקודם שלי היה דיכאון במילים יפות.. הייתי על 1600 קל לא יורד לא כלום מפחד שזה יקרה אחרי שצברתי מסה
הנטרלי שלי 2000 עם אימון רגליים כנראה זה 2200 אימון חזה גב ויד אחרוית זה 2150 כנראה
אירובי של 100-150 קל חצי שעה זה 2300 וברגליים כנראה 2350 אז 1900 זה סבבה לא?
אין לך מה לחשב קלוריות פר אימון
קח את ה-BMR, תכפיל ב-1.2, תוסיף לזה 150 בימי אימון משקולות, ו-200 בערך ביום שאתה עושה אירובי, ואז תעשה ממוצע של כל הימים, בין אם זה ימי אימון או לא, כדי שיצא לך כל יום אותו הדבר, חבל לעשות כמה תפריטים שונים
וכמו שאמרתי קודם, אל תנסה להגיע ישר למינוס 400-500, כי אז ברגע שתיתקע אין לך כבר יותר מה לעשות, אז תנסה לעשות גירעון של 200 לאיזה שבוע ולראות האם יש את הירידה הרצויה, אם לא אז תרד ל-300 שבוע ותבדוק שוב, אבל אם כן, אז תישאר על מינוס 200

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לחשב קלוריות פר אימון
קח את ה-BMR, תכפיל ב-1.2, תוסיף לזה 150 בימי אימון משקולות, ו-200 בערך ביום שאתה עושה אירובי, ואז תעשה ממוצע של כל הימים, בין אם זה ימי אימון או לא, כדי שיצא לך כל יום אותו הדבר, חבל לעשות כמה תפריטים שונים
וכמו שאמרתי קודם, אל תנסה להגיע ישר למינוס 400-500, כי אז ברגע שתיתקע אין לך כבר יותר מה לעשות, אז תנסה לעשות גירעון של 200 לאיזה שבוע ולראות האם יש את הירידה הרצויה, אם לא אז תרד ל-300 שבוע ותבדוק שוב, אבל אם כן, אז תישאר על מינוס 200
אבל תאכלס יקח לי 6 חודש לרדת 6 קילו אם אני אהיה על -200 שזה 1900 קל חישבתי בערך.. הבנתי תעיקר..
העמסות כל שבוע ? בשביל לא להתקע ..
נגיד שבת אני אעזה העמסה 2100 קל

אבל תאכלס יקח לי 6 חודש לרדת 6 קילו אם אני אהיה על -200 שזה 1900 קל חישבתי בערך.. הבנתי תעיקר..
העמסות כל שבוע ? בשביל לא להתקע ..
נגיד שבת אני אעזה העמסה 2100 קל
אין שום דבר רע בירידה איטית, ככה אתה תאבד הכי פחות שריר ותראה הכי טוב
לרדת מהר זה כדאי רק באחוזי שומן גבוהים

• פותח/ת השרשור
אין שום דבר רע בירידה איטית, ככה אתה תאבד הכי פחות שריר ותראה הכי טוב
לרדת מהר זה כדאי רק באחוזי שומן גבוהים
צודק
ואירובי אני עושה רק שממש אני תקוע כל היום בבית... כרגע לא עובד מאירןבי אני שורף פחות ממאה דרך אגב.. ככה ש1900 זה סבבה.
העמסות אני אעשה כל שבוע שאני לא אתקע.
עוד שבועיים אני אוסיף עוד אירובי או ירד בקלורי.. בהצלחה לי מקווה להגיע רחוק 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית