הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
חייב לעשות העמסה בחיטוב? בימים ללא אימון אני על 160 גרם פחממיה וביום כולל אימון 200 גרם
אם אני לא יעשה יקרה משהו ? החיטוב יתארך ?

לא ממש יתארך, זה יותר קטע של להחזיר רמות לפטין וכו'. וכנראה שגם לא ממש יקרה הרבה אם לא תעשה, אבל אם זה חיטוב לאורך זמן אז כן, תעשה העמסה כל 10-14 יום.
בנית תפריט נורמלי לחיטוב? כי אני לא הייתי הולך על 200 ג' פחמימה ליום בחיטוב..

• פותח/ת השרשור
לא ממש יתארך, זה יותר קטע של להחזיר רמות לפטין וכו'. וכנראה שגם לא ממש יקרה הרבה אם לא תעשה, אבל אם זה חיטוב לאורך זמן אז כן, תעשה העמסה כל 10-14 יום.
בנית תפריט נורמלי לחיטוב? כי אני לא הייתי הולך על 200 ג' פחמימה ליום בחיטוב..

אני מוציא 2050 קלוריות ביום ללא אימון אחרי הכפלה של פעילויות יומיומיות
158 גרם פחממיה
132 גרם חלבון
50 גרם שומן
סה"כ 1600 קלוריות
אני במאזן שלילי של 450 קלוריות
שוקל 68 גובה 163

קראת את המדריך לחיטוב?
יתרונות:

1. התאוששות הגוף ומילוי מאגרי הגליקוגן (מאגרי הפחמימה בשריר)
2. עזרה פסיכולוגית להמשך התהליך – קצת לצאת משיגרה "ולהשתגע" , בסה"כ כולנו בני אדם ולכולנו בא לפעמים משהו שלא נמצא "בתפריט" היומיומי שלנו
3. איזון הורמונים שונים ומשונים וכמו כן עזרה בשיקום מערכת חילוף החומרים
במידה ולא תעשה אתה עלול לפגוע בתהליך החיטוב עצמו- האטה של חילוף החומרים ועצירה בירידה במשקל.

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה שאתם אומרים לבן אדם מה לעשות מבלי להכיר או לראות אותו, לכל אחד יש מטרות שונות, והוא יחסית נמוך זה כמו שמישהו 1.80 יגיד שהוא 85 ק"ג והוא רוצה חיטוב, אתם רואים ישר מספרים קטנים אתם חושבים "אנורקס", לא עובד ככה.

מספיק עם הקשקושים. ואם הוא 25 אחוז שומן? אין קשר בין משקל לחיטוב או לא...הוא אפילו לא אמר מה האחוז שומן שלו. אמנם יש פה המון אנורקסים אבל לא כל מי שעושה חיטוב הוא אנורקס. מספיק עם הגישת יאללה חלב, לטחון כמה שיותר ומאסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית