הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירעון קלורי

• פותח/ת השרשור samo
  • פורסם בתאריך

samo

משתמש מתחיל
95
4
נק' מוניטין:
4
95
4
שלום רב חברים אני מתחיל חיטוב כאסח עוד יומיים , אני מתאמן כבר מעל 10 שנים ושוקל 132 גובהה 192 א"ש 30 :
איך שהבנתי בניטרלי אני חייב לצרוך בסביבות 4500 קל' וזה כולל 4 אימוני משקולות בשבוע :
(לציין שמתחיל עם חומר אנאבולי לשימור שריר)

הגירעון הקלורי אני מתחיל ב 500
ורובן ממקור חלבון
ומתחיל להוריד לפי הצורך בהמשך
האם החישובים שלי נכונים ?

חבר לא מבינים אותך בכלל.
במשקל הזה (באמת שלא בכוונה להעליב) הייתי יורד לפחות ב700 מתחת לתחזוקה, אם חישבת שהתחזוקה היא 4500 תתחיל מ3800 ותראה אם אתה יורד בהתאם במשקל בשקילות שבועיות.
חוץ מזה, תדאג למינימום של 2.2 גרם חלבון לקג מג (למרות שיש מצב שאני טועה ותצטרך אפילו יותר באש כזה) ומינימום של 1 גרם שומן על קג מג

אם 4500 ממוצע יומי בשבוע זה הנטרלי שלך אז הייתי מתחיל עם ירידה של 500 באמת ורואה איך הולך, בהתחלה באמת המשקל עומד לעוף יחסית כי אתה רחוק מהSET POINT וזה יהיה יותר קשה לקראת ה12 אש שאני לא בטוח אם אתה רוצה להגיע לשם

• פותח/ת השרשור
חבר לא מבינים אותך בכלל.
במשקל הזה (באמת שלא בכוונה להעליב) הייתי יורד לפחות ב700 מתחת לתחזוקה, אם חישבת שהתחזוקה היא 4500 תתחיל מ3800 ותראה אם אתה יורד בהתאם במשקל בשקילות שבועיות.
חוץ מזה, תדאג למינימום של 2.2 גרם חלבון לקג מג (למרות שיש מצב שאני טועה ותצטרך אפילו יותר באש כזה) ומינימום של 1 גרם שומן על קג מג

אני לא נעלב אחי משקל זה לא בושה הכל בכיף , גם השמנתי והתענגתי על כל קלוריה שאכלתי 😃 , לציין שיש לי מסת שריר גדולה והתכוונתי האם יש גירעון קלורי מקסימלי שהגוף יכול לעכל בלי לפגוע בשריר ?
אם 4500 ממוצע יומי בשבוע זה הנטרלי שלך אז הייתי מתחיל עם ירידה של 500 באמת ורואה איך הולך, בהתחלה באמת המשקל עומד לעוף יחסית כי אתה רחוק מהSET POINT וזה יהיה יותר קשה לקראת ה12 אש שאני לא בטוח אם אתה רוצה להגיע לשם

ל12 א"ש אני לא שואף להגיע , המטרה שלי זה סביב ה 17-18

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית