הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ולאד אלחזוב 500 קילו סקוואט

מכיר איש או 2 שזה היה כך אצלם אז להגיד ״ברור שלא״ זה ברור שלא נכון..
כמובן שלא בדקתי את כל המתאמנים בעולם אז אפשר לענות על השאלה שלך: לא בהכרח.
אם לא תתאמן על דדליפט אלה רק על סקווט הדדליפט לא באמת ישתפר. נכון שהרגללים משפרות אבל לא הכל הולך בצורה ישירה ללדליפט. אם שיפרת ב100 סקווט ל102.5 הדדליפט לא יתחזק מזה בצורה ממשית שאתה יכול להרגיש

אין מילים, הישג לא יאומן.
קראתי בפייסבוק שהוא נתן גם 395 דדליפט באותה תחרות, ושהיעד הבא שלו הוא שיא העולם בטוטאל.
מישהו יודע כמה הבנץ' פרס שלו?

קראתי בפייסבוק שהוא נתן גם 395 דדליפט באותה תחרות, ושהיעד הבא שלו הוא שיא העולם בטוטאל.
אם הבנתי נכון אז 220
היה 230 שנפסל על הרמת ישבן

בפייסבוק כתוב שהוא עשה 220 בנץ' , 230 נפסל על הרמת ישבן

עריכה - לא ראיתי שענו לך כבר

בנאדם חזק מאוד ובאמת שכיף לראות ישראלי כ"כ בולט ברמה עולמית.

נ.ב
בpl watch טןענים שעבר ניתוח להחלפת ברך(?)

לא נכון.
יש carry over מסויים.
זה תלוי בהרבה משתנים ויכול להיות שלא תמיד זה יצליח אבל זה בהחלט יתכן בנסיבות מסוימות.
בסדר, אבל זה לא רציני. רוצה להשתפר בדדליפט תעשה דדליפט

הייתה שיחה ערה ומועילה בין ולד לביני ושני המאמנים הנוספים של Iron Core וולד קיבל את ההחלטה בהתאם.
אתה רואה עצמך כאחד מצוות המאמנים שלו? (אני חלילה לא שואל מתוך התרסה, במידה ואולי מישהו עלול לחשוב כך).

כשאני רואה את הסקוואט המטורף לכל הדעות של ולאד (ובתקווה שימשיך מפה ועד 600 ומעלה), אני תוהה מה הרעיון של שיאן עולם?
הרבה אנשים מתהדרים בתואר "שיאן עולם", אבל כשבאותה קטגורית משקל (עם אותו ציוד) יש לך חברה עם 500 ק"ג סקוואט, חברה עם 450 ק"ג סקוואט, חברה עם 350 ק"ג סקוואט וכל אחד מגדיר את עצמו כשיאן עולם, איפה האמת?
אני לתומי תמיד חשבתי שמי שמרים הכי הרבה מחזיק בשיא ולכן הוא ורק הוא יכול להקרא שיאן עולם עד שמישהו יעקוף אותו.

כשאני רואה את הסקוואט המטורף לכל הדעות של ולאד (ובתקווה שימשיך מפה ועד 600 ומעלה), אני תוהה מה הרעיון של שיאן עולם?
הרבה אנשים מתהדרים בתואר "שיאן עולם", אבל כשבאותה קטגורית משקל (עם אותו ציוד) יש לך חברה עם 500 ק"ג סקוואט, חברה עם 450 ק"ג סקוואט, חברה עם 350 ק"ג סקוואט וכל אחד מגדיר את עצמו כשיאן עולם, איפה האמת?
אני לתומי תמיד חשבתי שמי שמרים הכי הרבה מחזיק בשיא ולכן הוא ורק הוא יכול להקרא שיאן עולם עד שמישהו יעקוף אותו.
לא יודע אם פה הבלבול - אבל לפי מה שאני מבין פספסת שמדובר בשיא עולם אבסולוטי של כל הזמנים-
משמע, בהינתן הקטגוריה - עם חגורה, רצועות ברכיים, קטגורית משקל ושאר החוקים
השיא של ולאד הוא שיא של כל הזמנים בכל האיגודים שאי פעם ארגנו תחרויות פאוורליפטינג

מן הסתם שיהיה שיא שונה לסקוואט בלי רצועות ברכיים, או לסקוואט עם חליפה כי זה קטגוריות שונות
אבל שוב - בהינתן הסט חוקים ולבוש הבסיסי, מדובר פה בדיון על הרמה שכנראה תיזכר בהיסטוריה (ה500 ראו+רצועות ברכיים הראשון)

לא יודע אם פה הבלבול - אבל לפי מה שאני מבין פספסת שמדובר בשיא עולם אבסולוטי של כל הזמנים-
משמע, בהינתן הקטגוריה - עם חגורה, רצועות ברכיים, קטגורית משקל ושאר החוקים
השיא של ולאד הוא שיא של כל הזמנים בכל האיגודים שאי פעם ארגנו תחרויות פאוורליפטינג

מן הסתם שיהיה שיא שונה לסקוואט בלי רצועות ברכיים, או לסקוואט עם חליפה כי זה קטגוריות שונות
אבל שוב - בהינתן הסט חוקים ולבוש הבסיסי, מדובר פה בדיון על הרמה היסטורית ושיא לא פחות ממדהים

לא הבנת נכון את דברי, חלילה לא מערער על ההיסטוריה שולאד עשה פה, ההישג לא פחות ממדהים בכל קנה מידה.
הנקודה היא שיש רבים נוספים שטוענים לכתר אך מרימים הרבה פחות מולאד, איך יתכן ששני אנשים שמתחרים באותה קטגורית משקל, עם אותו ציוד, האחד עם 500 ק"ג סקואט והשני עם 400 ק"ג סקוואט ושניהם שיאני עולם? זה לא פרדוקסלי?

לא הבנת נכון את דברי, חלילה לא מערער על ההיסטוריה שולאד עשה פה, ההישג לא פחות ממדהים בכל קנה מידה.
הנקודה היא שיש רבים נוספים שטוענים לכתר אך מרימים הרבה פחות מולאד, איך יתכן ששני אנשים שמתחרים באותה קטגורית משקל, עם אותו ציוד, האחד עם 500 ק"ג סקואט והשני עם 400 ק"ג סקוואט ושניהם שיאני עולם? זה לא פרדוקסלי?

אני לא מבין 100% על איזה מקרים אתה מדבר
יש שיאני איגוד - לדוגמא אדם שמרים באיגוד מסוים שיא וזה נחשב כשיא עולם - זה בסדר לקרוא לזה ככה, זה עדיין לא שיא אבסולוטי או שיא של כל הזמנים אלא שיא איגוד, לרוב כשמפרסמים שיא כזה זה גם נרשם מפורש כשיא איגוד
יש שיאנים בקטגוריות שונות - אתה לא מצפה שמישהו בקטגוריה של 82.5 יצטרך להרים 501 ק״ג כדי להיחשב שיאן עולם נכון ?
אם עדיין לא נגעתי בנקודה תיאלץ לחדד קצת 😃

האמת שגם לי כל עניין השיאים לא יושב טוב ובגלל זה שאלתי קודם לכן האם מדובר בשיא עולם, אני פשוט רואה המון שיאני עולם ולא יודע לחבר מי באמת שיאן העולם.

למה אחי לא מטריל אני באמת מנסה להבין וזה נישמע מוזר שבכול פוסט מישהו אחר אומר שהוא שיאן ואלוף
תאמין לי, אתה צודק במאה אחוז. אני כבר מזמן הפסקתי לקחת ברצינות את כל התארים למיניהם בPL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית