הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ולאד אלחזוב 500 קילו סקוואט

אני לא מבין במונחי ליפטינג האלה, גם ולאד לבש משהו שנראה כמו חליפה.
בקיצור השאלה שלי היא מה ההבדל בין מה שולאד לבש לבין מה שבליין סאמנר לבש בipf?
ולאד ב500 עם סינגלט- גופיה חובה בתחרות
בליין סמנר סינגל פליי- מוסיף משקל

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל ביניהם? איך סינגל פליי עוזר להרים יותר משקל?
ומה זה מולטי פליי?

חליפה מורכבת מבד אשר מתנגד אליך במהלך הירידה, מה שנותן לך מן דחיפה כזו בעלייה מהתחתית
כמו מעין קפיץ מכווץ כזה שמשתחרר

מולטי פליי זו חליפה בעלת כמה פליי (שכבות) לעומת סינגל פליי שהיא בעלת שכבה אחת

ההבדלים בין מולטי פליי לסינגל פליי הם לא כלכך גדולים, כמובן שמולטי עוזר להרים יותר אבל אם נשווה את ה505 של בליין שהיה מהיר גם ויחסית קליל ל573 (אם אני זוכר נכון) של דוני תומפסון, אפשר לראות שההבדלים לא יותר מידי גדולים במיוחד שמדברים עם שיפוט IPF ויציאה מראק לעומת שיפוט של איגוד אחר ומונוליפט

ההבדלים בין מולטי פליי לסינגל פליי הם לא כלכך גדולים, כמובן שמולטי עוזר להרים יותר אבל אם נשווה את ה505 של בליין שהיה מהיר גם ויחסית קליל ל573 (אם אני זוכר נכון) של דוני תומפסון, אפשר לראות שההבדלים לא יותר מידי גדולים במיוחד שמדברים עם שיפוט IPF ויציאה מראק לעומת שיפוט של איגוד אחר ומונוליפט

אם אני לא טועה הסקוואט של דוני תומפסון זה עם רצועות הפוכות לא?

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה הסקוואט של דוני תומפסון זה עם רצועות הפוכות לא?

אתה מדבר על הרצועות ששמים בצד כל צד של המוט כדי שיצור אקסטרה משקל או יקל ברגע מסויים של ההרמה?
אם כן אז לא, סקוואט תחרותי מבוצע לי שום תוספות מצחיקות על המוט עצמו
באימונים אולי כן בתחרות לא

אתה מדבר על הרצועות ששמים בצד כל צד של המוט כדי שיצור אקסטרה משקל או יקל ברגע מסויים של ההרמה?
אם כן אז לא, סקוואט תחרותי מבוצע לי שום תוספות מצחיקות על המוט עצמו
באימונים אולי כן בתחרות לא

לא אני לא מדבר על זה...
יש רצועות ברכיים הפוכות שנותנות התנגדות יותר חזקה מרצועות רגילות, לא יודע בדיוק איך זה עובד.

• פותח/ת השרשור
לא אני לא מדבר על זה...
יש רצועות ברכיים הפוכות שנותנות התנגדות יותר חזקה מרצועות רגילות, לא יודע בדיוק איך זה עובד.

לא קיים כזה דבר....
יש שרוולי ברכיים ויש רצועות ברכיים אין רצועות ברכיים הפוכות

לא קיים כזה דבר....

זה לא משהו מוכר כל כך, אני זוכר שדיברו על זה פעם בקבוצה בפייסבוק של ipc, אני אנסה לחפש את הפוסט הזה.
בכל מקרה, זה לא נשמע הגיוני שדוני תומפסון עשה 70 קילו יותר מהשיא רק בגלל המולטי פליי.
לא קיים כזה דבר....

הנה זה הפוסט.
589 ק"ג סקוואט עם רצועות הפוכות, את האמת לא כל כך הבנתי מה זה, לא יודע אם זה רצועות ברכיים בכלל.

• פותח/ת השרשור
זה לא משהו מוכר כל כך, אני זוכר שדיברו על זה פעם בקבוצה בפייסבוק של ipc, אני אנסה לחפש את הפוסט הזה.
בכל מקרה, זה לא נשמע הגיוני שדוני תומפסון עשה 70 קילו יותר מהשיא רק בגלל המולטי פליי.

הנה זה הפוסט.
589 ק"ג סקוואט עם רצועות הפוכות, את האמת לא כל כך הבנתי מה זה, לא יודע אם זה רצועות ברכיים בכלל.

זה לא הרצועות ברכיים הפוכות אם תשים לב בקצה של המוט יש גומיה שקשורה למונוליפט עצמו ככה שהגומייה נמתחת עם הירידה ואז שאתה בא לעלות היא משחררת את האנרגיה האלסטית שלה ונותנת לך אקסטרה באונס, גם כתוב בטקסט עצמו של הפוסט " אז זה לא סקוואט חוקי"

אתה רואה עצמך כאחד מצוות המאמנים שלו? (אני חלילה לא שואל מתוך התרסה, במידה ואולי מישהו עלול לחשוב כך).
אני רואה את עצמי כחבר שלו, חלילה לא כמאמן שלו בשום צורה.
גם ולאד עם חליפה.
זו תחרות RAW, איזה
בכל מקרה, זה לא נשמע הגיוני שדוני תומפסון עשה 70 קילו יותר מהשיא רק בגלל המולטי פליי
כשולד התחרה בתחרויות עם ציוד הוא עשה סביב ה570, לא תאמין כמה הציוד מוסיף.

לצערינו הספורט רווי באיגודים וקטגוריות, לכן בקטגורית משקל SHW גברים יהיו לך שיאי עולם ל:
בלי רצועות
עם רצועות
סינגל פליי
מולטי פליי

כולם שיאי עולם לגיטימיים, אפשר גם להוסיף דראג טסטד אבל זה דיון אחר.

לדעתי האישית שיא העולם של ולאד הוא הכי ״מרשים / נחשב״ כי זו הקטגוריה הכי פופולרית עם הכי הרבה מתחרים על תואר שיאן עולם.

והכי מדהים שהוא עושה את הכל בצנעה - בלי רעש, צלצולים, פוסטים וסרטונים. ככה נראה אלוף וספורטאי אמיתי.
Greg Panora העלה אתמול בלילה פוסט, בו הוא מספר "חוויות" מהפציעה של וולאד. בפיסקה האחרונה הוא כותב כמעט מילה במילה את מה שכתבת אתה.
Greg Panora
וולאד שני משמאל, לואי באמצע ועוד כמה all time world record holders. די להסתכל בתמונה הזו ולראות את הצוות אליו הוא השתייך, על מנת להבין שהבנאדם הזה הוא the real thing (אם למישהו בכלל עוד היה ספק).
Screenshot_20170725-124203.png

נזכרתי בפוסט הזה של @THEDJSKAY1 מלפני קצת יותר מ3 שנים.
דרק קנדל VS ולאד אלחזוב

תגובה של מישהו שם:
I think Vlad won't defeat Derek, none of those squats hit the depth and 930 with gr bands isn't enough for 1037
מספיק לראות איפה דרק קנדל היום לעומת ולאד בשביל להשתיק את כולם שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית