עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם ה drug אכן היה tested, זה היה יותר מעניין.פחות מעניין לעומת העובדות שציינתי בהודעה הקודמת.
ברור שלא היינו רואים 477.5 במצב הזה,אם ה drug אכן היה tested, זה היה יותר מעניין.
נשמע לי כמו טעות, הוא סביב ה170
ומרגע שאני התחלתי להתערב אולי הוא סופסוף יהיה מוכר בכל החזיתות 😃
תקראו את הפוסט הזה (אני מניח שאופיר כבר קרא). אם וולאד מעוניין בהכרה, זה לא מספיק שהסקוואט תקני עם שיפוט הוגן.אם יוצאים מהראש המקומי, לאף אחד לא אכפת איזה איגוד / תחרות זה התבצע.
מה שחשוב שזה היה סקוואט תקני עם שיפוט הוגן.
התשובה שלי פשוטה - סבלנותתקראו את הפוסט הזה (אני מניח שאופיר כבר קרא). אם וולאד מעוניין בהכרה, זה לא מספיק שהסקוואט תקני עם שיפוט הוגן.
Markos Markopoulos
עם אבא שמסדר לו את המוט על הגב.לדוגמא - אריק ליליברידג׳, מתחרה ותיק, כמעט כל התחרויות הטובות שלו נתן בתחרות ליד הבית (UPA) מתחרה מול עצמו.
ועדיין הוא בטופ 3 מתנדנד בדירוג כל פעםעם אבא שמסדר לו את המוט על הגב.
בוא נשים רגע בצד את עיניין החוקיות של הסיפור הזה. איך פוורליפטר בקליבר של אריק עדיין צריך שמישהו יעזור לו להתמקם לסקוואט?העניין עם אבא שלו שעוזר לו הרגיז גם אותי, כמובן אין לזה מקום בתחרות.
אבל...
המקרה חזר על עצמו בBIG DOGS, והרשו לאבא שלו לעזור לו להתמקם ואז הוא ירד מהבמה והספוטר הרגיל היה מאחוריו. עיקמתי פרצוף ולא אהבתי את זה, עד שירד לי האסימון - עד שאין פקודת סקוואט, ההרמה לא מתחילה. משמע, מותר לאבא שלו ללוות אותו, זה שווה ערך לספוטר בבנץ׳.
בוא נשים רגע בצד את עיניין החוקיות של הסיפור הזה. איך פוורליפטר בקליבר של אריק עדיין צריך שמישהו יעזור לו להתמקם לסקוואט?
לזרוק כמה מילים אפשר גם ממרחק של כמה מטרים כפי שכולם עושים. למה בדדליפט הוא לא מלווה את אריק עד המוט? הוא בהחלט מסדר לו את המוט על הגב, השאלה בשביל מה אריק צריך שיסדרו לו את המוט על הגב.תהיה בטוח שזה לא רק להתמקם. בטוח זורק לו כמה מילים וכו.
קןראים לזה מאמן. דווקא בקליבר שלו זה הכי חשוב.
ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה יותר תלוי באנשים אחרים.
משהו אחד פחות שהוא צריך לחשוב עליולזרוק כמה מילים אפשר גם ממרחק של כמה מטרים כפי שכולם עושים. למה בדדליפט הוא לא מלווה את אריק עד המוט? הוא בהחלט מסדר לו את המוט על הגב, השאלה בשביל מה אריק צריך שיסדרו לו את המוט על הגב.
אנחנו מדברים על אריק ליליבריג', הבנאדם חי פוורליפטינג. מספר השעות שהוא בילה מתחת למוט עולה על מספר השעות שביליתי בביה"ס. יכול להיות שזו אכן הסיבה (עד שלא נשאל לא נדע), פשוט נשמע לי תמוה מעט, מה גם שהוא היחידי שאני מכיר שנעזר כך במאמן.אם הוא לא צריך להתרכז על איך המוט יושב לו על הגב, הוא יכול להתרכז בדברים אחרים