עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו שאלה טובה.אתה יכול להסביר איפה דרק קנדל עומד היום למי שפחות מתעמק בתחום?
מדהים. הבן אדם הכי חזק בארץ נקודה. והכי מדהים שהוא עושה את הכל בצנעה - בלי רעש, צלצולים, פוסטים וסרטונים. ככה נראה אלוף וספורטאי אמיתי.
ומרגע שאני התחלתי להתערב אולי הוא סופסוף יהיה מוכר בכל החזיתות 😃ולאד פעיל מאד באינסטגרם, בעיקר ברוסית.
הסרטון שלו עם 500 קילו קיבל חשיפה חסרת תקדים.
קשה למצוא ליפטרים בעולם שעדיין לא מכירים אותו.
באופן כללי אתה יכול להיות מדהים במשהו אצלך במרתף ואף אחד לא ידע שאתה טוב במשהו.אין ספק שאם התוצאה היתה נקבעת בביג דוגס ולא בפיטנס לנד, ההד היה גדול שבעתיים. החברה האוסטרלים יודעים לפמפם טוב מאוד את המתחרים שלהם.
בדיוק, ולכן השאלה המתבקשת היא מדוע תוכנן הפיק לפיטנס לנד ולא לביג דוגס? (אלא אם כן קיים תיכנון מוקדם להגיע לפיק נוסף באוסטרליה, ופיטנס לנד היה רק אפריטיף).באופן כללי אתה יכול להיות מדהים במשהו אצלך במרתף ואף אחד לא ידע שאתה טוב במשהו.
לא מעוניין לענות על זה בשמו של ולד אבל לוגיסטית אין יותר נוח מתחרות שהיא במרחק נסיעה קצר ולא במרחק טיסה ארוכהבדיוק, ולכן השאלה המתבקשת היא מדוע תוכנן הפיק לפיטנס לנד ולא לביג דוגס? (אלא אם כן קיים תיכנון מוקדם להגיע לפיק נוסף באוסטרליה, ופיטנס לנד היה רק אפריטיף).
חבל שלא בחר להתחרות אצל גל, היה יכול לצאת אחלה סירטון.בזמנו שכתבתי את הפוסט הזה באמת האמנתי בכך.
לוולאד היו מאז ומעולם את כל הנתונים להיות סקוואטר עילוי. שראיתי את הסקוואט שלו מהIPAמשנת 2008, 1250 פאונד (שרק שנה לפני אנדי בולטון נתן סקוואט סמי-אגדי של 1213 פאונד), הבנתי טוב מאוד עם איזה חיית אדם יש לנו פה עסק.
הוא עקף את השיא של בולטון ב-37 פאונד, קבר אותו עם עומק שלא נראה לפני בעולם הפאוורליפטינג (למעשה, עומק שכלל לא אפשרי במסגרת עבודה עם מולטי פליי), בנונשלטיות ובלי שמישהו בכלל מכיר את השם שלו באותה תקופה.
כך שזה לא פלא שכבר ביטא לפני כמה שנים את הרצון שלו לחזור למגרש העדכני בספורט ולבעוט לכולם בתחת. היום התוצאה שלו מדברת בעד עצמה והוא מוכיח שוב משהו בלתי יאמן: אפשר להיות חזק ברואו ואפשר להיות חזק עם ציוד. אמנם לא בוות אחת ולא באותה תקופה אבל בהחלט אפשר.
התוצאה הזו מראה לנו בעיקר איזה פריק הוא, ואיזה יכולות מנטליות יש לו בשביל להתמודד שוב על הכתר, כמעט 10 שנים אחרי השיא הקודם שלו.
זה היה רק עניין של זמן ואני שמח לראות שהאינטואיציה שלי הייתה נכונה.
אין מילים שיכולות באמת לתאר את ההישג הזה ואני מוריד בפניו את הכובע. אם יש מישהו שבהחלט ראוי להפוך להיות אגדה בתחום לצד אד קואן, ד"ר סקוואט ושות' זה וולאד אלחזוב.
הזכיר לי "התחרה בשיפוט הוגן, יבש כמו הנגב בתחתון תקני" - לא יודע למההזוי שריי נמצא 10 קילו מהם- ללא רצועות, עם חוקי המפלגה הנאצית, מוט סטיף דדליפט.
שכחת drug tested.הזוי שריי נמצא 10 קילו מהם- ללא רצועות, עם חוקי המפלגה הנאצית, מוט סטיף דדליפט.
ומרגע שאני התחלתי להתערב אולי הוא סופסוף יהיה מוכר בכל החזיתות 😃
חח לא הייתי נסחףתוכל להסביר למה הכוונה "להתערב"?
אתה בעצם עכשיו אחראי על היח"צ שלו כולל ארגון חסויות, הודעות לעתונות וכו'?
פחות מעניין לעומת העובדות שציינתי בהודעה הקודמת.שכחת drug tested.