הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ולאד אלחזוב 500 קילו סקוואט

אתה יכול להסביר איפה דרק קנדל עומד היום למי שפחות מתעמק בתחום?
זו שאלה טובה.
נעלם לגמרי. לא ברור מה הוא עושה היום.
הדבר האחרון שראיתי ממנו זה בערוץ של Animal סרטון מלפני קצת יותר משנה.

מדהים. הבן אדם הכי חזק בארץ נקודה. והכי מדהים שהוא עושה את הכל בצנעה - בלי רעש, צלצולים, פוסטים וסרטונים. ככה נראה אלוף וספורטאי אמיתי.

דווקא חבל שהוא לא פעיל יותר ברשתות חברתיות.
הייתי שמח אם הוא היה מקבל יותר הכרה וכמובן אולי מצליח להכניס כסף.

נערך לאחרונה:
ולאד פעיל מאד באינסטגרם, בעיקר ברוסית.

הסרטון שלו עם 500 קילו קיבל חשיפה חסרת תקדים.

קשה למצוא ליפטרים בעולם שעדיין לא מכירים אותו.

ולאד פעיל מאד באינסטגרם, בעיקר ברוסית.

הסרטון שלו עם 500 קילו קיבל חשיפה חסרת תקדים.

קשה למצוא ליפטרים בעולם שעדיין לא מכירים אותו.
ומרגע שאני התחלתי להתערב אולי הוא סופסוף יהיה מוכר בכל החזיתות 😃

אין ספק שאם התוצאה היתה נקבעת בביג דוגס ולא בפיטנס לנד, ההד היה גדול שבעתיים. החברה האוסטרלים יודעים לפמפם טוב מאוד את המתחרים שלהם.

אין ספק שאם התוצאה היתה נקבעת בביג דוגס ולא בפיטנס לנד, ההד היה גדול שבעתיים. החברה האוסטרלים יודעים לפמפם טוב מאוד את המתחרים שלהם.
באופן כללי אתה יכול להיות מדהים במשהו אצלך במרתף ואף אחד לא ידע שאתה טוב במשהו.

באופן כללי אתה יכול להיות מדהים במשהו אצלך במרתף ואף אחד לא ידע שאתה טוב במשהו.
בדיוק, ולכן השאלה המתבקשת היא מדוע תוכנן הפיק לפיטנס לנד ולא לביג דוגס? (אלא אם כן קיים תיכנון מוקדם להגיע לפיק נוסף באוסטרליה, ופיטנס לנד היה רק אפריטיף).

בדיוק, ולכן השאלה המתבקשת היא מדוע תוכנן הפיק לפיטנס לנד ולא לביג דוגס? (אלא אם כן קיים תיכנון מוקדם להגיע לפיק נוסף באוסטרליה, ופיטנס לנד היה רק אפריטיף).
לא מעוניין לענות על זה בשמו של ולד אבל לוגיסטית אין יותר נוח מתחרות שהיא במרחק נסיעה קצר ולא במרחק טיסה ארוכה

בזמנו שכתבתי את הפוסט הזה באמת האמנתי בכך.
לוולאד היו מאז ומעולם את כל הנתונים להיות סקוואטר עילוי. שראיתי את הסקוואט שלו מהIPAמשנת 2008, 1250 פאונד (שרק שנה לפני אנדי בולטון נתן סקוואט סמי-אגדי של 1213 פאונד), הבנתי טוב מאוד עם איזה חיית אדם יש לנו פה עסק.

הוא עקף את השיא של בולטון ב-37 פאונד, קבר אותו עם עומק שלא נראה לפני בעולם הפאוורליפטינג (למעשה, עומק שכלל לא אפשרי במסגרת עבודה עם מולטי פליי), בנונשלטיות ובלי שמישהו בכלל מכיר את השם שלו באותה תקופה.

כך שזה לא פלא שכבר ביטא לפני כמה שנים את הרצון שלו לחזור למגרש העדכני בספורט ולבעוט לכולם בתחת. היום התוצאה שלו מדברת בעד עצמה והוא מוכיח שוב משהו בלתי יאמן: אפשר להיות חזק ברואו ואפשר להיות חזק עם ציוד. אמנם לא בוות אחת ולא באותה תקופה אבל בהחלט אפשר.

התוצאה הזו מראה לנו בעיקר איזה פריק הוא, ואיזה יכולות מנטליות יש לו בשביל להתמודד שוב על הכתר, כמעט 10 שנים אחרי השיא הקודם שלו.

זה היה רק עניין של זמן ואני שמח לראות שהאינטואיציה שלי הייתה נכונה.

אין מילים שיכולות באמת לתאר את ההישג הזה ואני מוריד בפניו את הכובע. אם יש מישהו שבהחלט ראוי להפוך להיות אגדה בתחום לצד אד קואן, ד"ר סקוואט ושות' זה וולאד אלחזוב.

בזמנו שכתבתי את הפוסט הזה באמת האמנתי בכך.
לוולאד היו מאז ומעולם את כל הנתונים להיות סקוואטר עילוי. שראיתי את הסקוואט שלו מהIPAמשנת 2008, 1250 פאונד (שרק שנה לפני אנדי בולטון נתן סקוואט סמי-אגדי של 1213 פאונד), הבנתי טוב מאוד עם איזה חיית אדם יש לנו פה עסק.

הוא עקף את השיא של בולטון ב-37 פאונד, קבר אותו עם עומק שלא נראה לפני בעולם הפאוורליפטינג (למעשה, עומק שכלל לא אפשרי במסגרת עבודה עם מולטי פליי), בנונשלטיות ובלי שמישהו בכלל מכיר את השם שלו באותה תקופה.

כך שזה לא פלא שכבר ביטא לפני כמה שנים את הרצון שלו לחזור למגרש העדכני בספורט ולבעוט לכולם בתחת. היום התוצאה שלו מדברת בעד עצמה והוא מוכיח שוב משהו בלתי יאמן: אפשר להיות חזק ברואו ואפשר להיות חזק עם ציוד. אמנם לא בוות אחת ולא באותה תקופה אבל בהחלט אפשר.

התוצאה הזו מראה לנו בעיקר איזה פריק הוא, ואיזה יכולות מנטליות יש לו בשביל להתמודד שוב על הכתר, כמעט 10 שנים אחרי השיא הקודם שלו.

זה היה רק עניין של זמן ואני שמח לראות שהאינטואיציה שלי הייתה נכונה.

אין מילים שיכולות באמת לתאר את ההישג הזה ואני מוריד בפניו את הכובע. אם יש מישהו שבהחלט ראוי להפוך להיות אגדה בתחום לצד אד קואן, ד"ר סקוואט ושות' זה וולאד אלחזוב.
חבל שלא בחר להתחרות אצל גל, היה יכול לצאת אחלה סירטון.

Screenshot_20170726-143902.png

ומרגע שאני התחלתי להתערב אולי הוא סופסוף יהיה מוכר בכל החזיתות 😃

תוכל להסביר למה הכוונה "להתערב"?

אתה בעצם עכשיו אחראי על היח"צ שלו כולל ארגון חסויות, הודעות לעתונות וכו'?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית