הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השוואה: לאחר חודש וחצי של אימון.

• פותח/ת השרשור
נמאס לי ממך. אתה טיפש שלא מוכן לא לקרוא מה שאומרים לו, וגם כשמאכילים אותו בכפית, לא אוכל.

אל תעשה כלום. תאכל חזה עוף ופסטה כל 3 שעות, ואל תשאל יותר שאלות כאן.

חבל שהתגובות שלך הן כאלה.
הבעיה שלי היא עם לאכול מאכלים עתירי שומן.
אין לי בעיה עם המון קלוריות, אלא עם מאכלים שמנים מדי.
אם אפשר לקבל את זה ממאכלים פחות שמנים, אני אעדיף.

למה זה עדיף?
וחוץ מזה שאתה בעצמך אומר שאתה לא אוכל מספיק

זה מה שאתה לא מבין
זה פחות בריא
ואתה תהיה חלש יותר ככה

אתה צריך שומן וכולסטרול

תחנק עם החזה עוף LOL

התגובות שלי הן כאלה כי נשבר כבר. זה יפה שיש לך בעיה כזו, אבל זו בעיה של אנשים שלא רוצים ללמוד ולהבין.
ואם זה המצב, אל תשאל שאלות יותר.

אתה מודע לזה שלאכול פחמימות בכללי יותר משמין מלאכול שומן? הנושא הזה ממש נטחן בפורום תזונה ואימונים, וחוץ מזה אתה במסה... 😣

• פותח/ת השרשור
אבל אני הורדתי את התפריט עליה במאסה מהפורטל, ולא ראיתי שם שום המבורגר. להפך, היו שם דברים שבכיף אני אוכל ביום יום.
אז מה רע?

גיינרים\אבקות\חלב

גיינר זה גרעיני אבטיח וקשיו?

וenforcerer מה שרע זה שבמקום לקרוא, להעמיק וללמוד, אתה מתעסק בקוביות ובבייספ שלך.
כמו ילד אוטיסט (ויסלחו לי האוטיסטים) אתה לומד 4 תרגילים מסכנים עם מדריך - מי ישמע זה מדע טילים.
שומן משמין.... פששש חשבתי שגולי וצאצאי ישראלקקי לא יגיעו לכאן, מסתבר שכן

לך תקרא כבר תמאמרים בפורטל במקום לשפשף על הבייספ המגניב של עצמך, כי בכל פוסט שפתחת הורדת לעצמך את האינטיליגנציה יותר

נערך לאחרונה:
התפריטים לעלייה במסה שם לא מתאימים לאנשים שעושים SS, הם מיועדים לאנשים שעובדים בתוכניות שבהן מתקדמים לאט ביחס לSS, בSS מתקדמים מאימון לאימון 3 פעמים בשבוע בכל התרגילים בעצימות גבוהה, כמות הקלוריות שהגוף צריך כדי להתאושש מזה היא עצומה. בגלל זה לא לוקחים תפריט מהאתר אלא קוראים את ההמלצות של ריפ לגבי תזונה בספר. וזה שאתה לא מסיים 300 גרם חזה עוף זה מגוכך, כבר אין לזה שום קשר לתפריט-לא תפריט זה פשוט pussification, בארוחת ערב אכלתי חצי קילו עם סלט מסכן (חיטוב 😛) ונשארתי רעב.

אתה לומד 4 תרגילים מסכנים עם מדריך
אני מוכרח לבקש שתתקן את החלק הזה בתגובה, התרגילים האלו הם קודש קודשים, אבל אתה צודק שלא צריך מדריך כדי ללמוד אותם, מה שצריך זה עיניים וגפיים במצב תקין.

נערך לאחרונה:
הפורום מתחיל להשפיע עליי.. כבר כואב לי לראות אנשים כותבים את המילה "לחם קל"
אלוהים ישמור תאכל אוכל, החזה עוף היחיד שאתה צריך לאכול זה כשניצל בלחמניה גדולה עם חצי ליטר שמן למעלה.

• פותח/ת השרשור
התפריטים לעלייה במסה שם לא מתאימים לאנשים שעושים SS, הם מיועדים לאנשים שעובדים בתוכניות שבהן מתקדמים לאט ביחס לSS, בSS מתקדמים מאימון לאימון 3 פעמים בשבוע בכל התרגילים בעצימות גבוהה, כמות הקלוריות שהגוף צריך כדי להתאושש מזה היא עצומה. בגלל זה לא לוקחים תפריט מהאתר אלא קוראים את ההמלצות של ריפ לגבי תזונה בספר.[QUOTE/]

אני מסכים עם כל מה שאמרת, אבל הבהרתי שאני כרגע לומד את הטכניקה, כלומר- עובד ללא משקל, או עם משקל מאוד נמוך, ולא מעלה משקל מאימון לאימון, עד שאני אלמד לבצע את התרגילים כמו שצריך.

אז בהנחה שאני לא עושה SS, אתה מסכים שאני לא צריך כמות כזו של קלוריות?

אני מקווה מאוד בשבילך שאתה צוחק שאתה אומר שכבר חודש וחצי אתה "לומד את הטכניקה", כי אם זה נכון הבן אדם היחידי שמרוויח מכל הסיפור זה ה"מאמן" שלך שמצא את הפרייאר התורני לעשות עליו קצת כסף. בקיצור, תפסיק להיות אישה ותתחיל כבר לאכול ולעבוד כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה מאוד בשבילך שאתה צוחק שאתה אומר שכבר חודש וחצי אתה "לומד את הטכניקה", כי אם זה נכון הבן אדם היחידי שמרוויח מכל הסיפור זה ה"מאמן" שלך שמצא את הפרייאר התורני לעשות עליו קצת כסף. בקיצור, תפסיק להיות אישה ותתחיל כבר לאכול ולעבוד כמו שצריך.

במשך חודש התאמנתי FBW בשביל לחזק את הגוף אחרי שנה וחצי בלי אימונים.
עם המאמן אני עובד שבועיים בסה"כ. 4 אימונים עד כה.

גם 4 אימונים של עמידה במקום זאת בדיחה רעה, ועדיין הופך אותך לפרייאר התורני של המאמן שלך. תסביר לי איך בדיוק למדת בדיוק 3 תרגילים מתוך SS, שאחד מהם עשית רק פעם אחת, ב-4 אימונים?
תפסיק לנסות להמציא את הגלגל מחדש. בניגוד לרושם שאתה יוצר, סביר להניח שאתה אדם ממוצע שיכול לקרוא ולהבין טקסט פשוט מתוך ספר ולהיות מסוגל ליישם אותו גם בלי לשלם 100 + שקל לאימון ל"מאמן" שלפי מה שאתה אומר במילא לא מלמד אותך כלום.

אגב, אין לי מושג למה בדיוק היית צריך תוכנית אחרת בשביל "לחזק את הגוף אחרי חצי שנה בלי אימונים". SS דיי עשה את זה מצוין בשבילי אחרי שנתיים כמעט בלי שנגעתי במוט.

• פותח/ת השרשור
גם 4 אימונים של עמידה במקום זאת בדיחה רעה, ועדיין הופך אותך לפרייאר התורני של המאמן שלך. תסביר לי איך בדיוק למדת בדיוק 3 תרגילים מתוך SS, שאחד מהם עשית רק פעם אחת, ב-4 אימונים?
תפסיק לנסות להמציא את הגלגל מחדש. בניגוד לרושם שאתה יוצר, סביר להניח שאתה אדם ממוצע שיכול לקרוא ולהבין טקסט פשוט מתוך ספר ולהיות מסוגל ליישם אותו גם בלי לשלם 100 + שקל לאימון ל"מאמן" שלפי מה שאתה אומר במילא לא מלמד אותך כלום.

אגב, אין לי מושג למה בדיוק היית צריך תוכנית אחרת בשביל "לחזק את הגוף אחרי חצי שנה בלי אימונים". SS דיי עשה את זה מצוין בשבילי אחרי שנתיים כמעט בלי שנגעתי במוט.

אני לא חושב שהנושא של הטופיק הוא מידת ההצלחה של האימונים, אבל רק בגלל שאני לא נרדם:

אימון ראשון למדתי סקווט + בנצ', כאשר את הסקוואט לא הצלחתי לעשות בצורה טובה (לא שמרתי על קשת בגב) ולכן נדרש המון תירגול בלי מוט ולסיום עשינו מתח ובטן.

אימון שני למדתי BOR, שגם שם הייתה לי בעיה עם הקשת, ואחריו חזרתי לתרגל סקוואט ובנצ' ובטן.

אימון שלישי (ובמחשבה שניה- האחרון שהיה) למדתי דדליפט, ואחריו עשיתי בנצ', סקווט, מתח, ובטן.

אז אולי בהתחלה הייתה לי קצת בעיה לבצע את התנועה כמו שצריך, זו לא סיבה להאשים את המדריך.
למדתי המון מהאימונים, וההוכחה לכך היא שאני מצליח לבצע את התרגילים כמו שצריך.
ולפני שאתה בא ומכליל, תדע שהמדריך הזה בכלל המליץ לי על מדריך אחר שלדעתו יודע יותר טוב ללמד את הדקויות של התרגילים. אז כנראה שנשארו עוד אנשים הוגנים בתחום הזה.
אם היית מכיר אותי במציאות היית מבין שאני לא בנאדם שאפשר לערבב.

לילה טוב 😃

נערך לאחרונה:

אתה חכם גדול
אותך קורן ואלכס מאמנים:P

אני לא חושב שהנושא של הטופיק הוא מידת ההצלחה של האימונים, אבל רק בגלל שאני לא נרדם:

אימון ראשון למדתי סקווט + בנצ', כאשר את הסקוואט לא הצלחתי לעשות בצורה טובה (לא שמרתי על קשת בגב) ולכן נדרש המון תירגול בלי מוט ולסיום עשינו מתח ובטן.

אימון שני למדתי BOR, שגם שם הייתה לי בעיה עם הקשת, ואחריו חזרתי לתרגל סקוואט ובנצ' ובטן.

אימון שלישי (ובמחשבה שניה- האחרון שהיה) למדתי דדליפט, ואחריו עשיתי בנצ', סקווט, מתח, ובטן.

אז אולי בהתחלה הייתה לי קצת בעיה לבצע את התנועה כמו שצריך, זו לא סיבה להאשים את המדריך.
למדתי המון מהאימונים, וההוכחה לכך היא שאני מצליח לבצע את התרגילים כמו שצריך.
ולפני שאתה בא ומכליל, תדע שהמדריך הזה בכלל המליץ לי על מדריך אחר שלדעתו יודע יותר טוב ללמד את הדקויות של התרגילים. אז כנראה שנשארו עוד אנשים הוגנים בתחום הזה.
אם היית מכיר אותי במציאות היית מבין שאני לא בנאדם שאפשר לערבב.

לילה טוב 😃

במקום להיתקע היית מעלה סרטונים והיינו אומרים לך מה לשפר, וגם אם הטכניקה לא מי יודע מה אפשר להעמיס על המוט, אתה לא עשוי מנייר. חוץ מזה קשת בגב בודקים עם מוט עמוס, הגב נוטה להתעגל יותר כשאין לו משקל רציני להחזיק שישאיר אותו מכווץ, אם היית קורא את הספר ומעלה סרטונים על האימון הראשון וממשיך להעלות תוך שבוע הסקוואט שלך היה מסתדר מצוין, וBOR זה בכלל לא חלק מSS בפעם המיליון ושתיים.

אתה יכול לעבוד על הטכניקה בזמן שאתה מעלה משקל. אין שום תועלת בלהשאר באותו משקל בשביל מתאמן כמוך.

אתה לא חייב לדחוף כל מה שאתה רואה לפה אם אתה לא רוצה לגדל כרס של נהג משאית(כמו שכמה ילדי שפעת חושבים פה), מה שכן תעשה לך תפריט מסודר אתה רוצה להעלות במסה- תאכל יותר מהBMR שלך תתחיל ב500 קלוריות ותראה איך אתה מתקדם מזה.
בקשר לזה שלא נכנס לך אוכל על תדאג לאט לאט הקיבה שלך תגדל, חלב זו דרך טובה אם הוא לא עושה לך בעיות למיניהם.
העיקר שתתקדם מאימון לאימון ותיהיה על מאזן חיובי ותישן, השאר יבוא.

אתה לא חייב לדחוף כל מה שאתה רואה לפה אם אתה לא רוצה לגדל כרס של נהג משאית(כמו שכמה ילדי שפעת חושבים פה), מה שכן תעשה לך תפריט מסודר אתה רוצה להעלות במסה- תאכל יותר מהBMR שלך תתחיל ב500 קלוריות ותראה איך אתה מתקדם מזה.
בקשר לזה שלא נכנס לך אוכל על תדאג לאט לאט הקיבה שלך תגדל, חלב זו דרך טובה אם הוא לא עושה לך בעיות למיניהם.

אני כמעט בטוח שעם 500 קלוריות חיובי ליום אתה לא עובר את השבועיים הראשונים ב-SS (את הראשון כן, את השני- בספק), ואני גם לא בטוח שתפריט מסודר על הקלוריה יעבוד במקרה הזה. אף אחד לא אמר שצריך להכניס כל מה שאתה רואה לפה, אבל אין שום בעיה עם הכנסת אוכל שרוב האוכלוסיה מגדירה אותו כלא-בריא/רע/מעלה את הכולסטרול/מוציא נמשים.

כשיש לך יותר שריר יותר קל לך לאבד שומן, ככה שבמצב הזה גם כרס היא לא בעיה בכלל
ועדיף להיות שרירי עם כרס מאשר שחיף עם קוביות - מה שהוא רוצה להיות

וenforecer אתה לא נשמע עד כדי כך טיפש, ויש פה ילדים בני 15 שהצליחו די מהר לקלוט את התרגילים, משום מה אתה עושה מזה סיפור.
וקולד צודק, אין סיבה שלא תתקדם במשקל תוך כדי.

ודבר אחרון - אם אתה מתכוון לעשות ss לאורך זמן, הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה לספור\להתחשבן על קלוריות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית