הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה השוואה: לאחר חודש וחצי של אימון.

אז בעצם הדרישה שלנו מאנשים לטחון אוכל לא ממש נכונה, אם ריפ בעצמו מצביע על מאזן קלורי מאוד סביר בשביל להתקדם גם בתוכנית שלו.

אבל אז כל הקטע של ה-18 קילו בחודשיים וכל הדברים המטורפים האלה בלוגים של הפורומים בחו"ל לא מובן לי. אין שום סיכוי להגיע ל-18 קילו מ-500 חיובי ליום, גם לא מ-1000. ובכלל, אם נלך לפי לייל, אין הרבה סיכוי להעלות יותר מחצי קילו מסת שריר בשבוע (הוא אומר חצי פאונד, אבל נכפיל בשביל העסק).

מי שמתאמן SS המטרה שלו זה המשקל על המוט
ואם הוא לא מבין את זה שלא יתאמן SS

יש עוד הרבה תוכניות לילדי בייספס/קוביות
מי שרושם שהמטרה שלו זה חיטוב/קוביות אני רושם לו שלא יעשה SS

לא נכון, בSS אתה יכול גם לגדול וגם להתחזק, גם אם המטרה שלך היא להעלות מסת שריר והמטרה המשנית היא כוח, SS יכולה לשרת את המטרות.
SS היא לא רק למי שרוצה כוח וגם ילדי בייסיפס וקוביות יוכלו להתקדם איתה יפה.

1000 חיובי זה אומר כל שבוע קילו ~ -> כל חודש 4 קילו

בוא נהיה מציאותיים 3 קילו בחודש (ולא 4) זה מה שקורה בפועל למי שאוכל
(אני אומר מדד טוב זה עליה של 2 קילו לפחות - שזה בעצם כמו להגיד תהיה בחיובי 500-1000)

נערך לאחרונה:
אז בעצם הדרישה שלנו מאנשים לטחון אוכל לא ממש נכונה, אם ריפ בעצמו מצביע על מאזן קלורי מאוד סביר בשביל להתקדם גם בתוכנית שלו.

אבל אז כל הקטע של ה-18 קילו בחודשיים וכל הדברים המטורפים האלה בלוגים של הפורומים בחו"ל לא מובן לי. אין שום סיכוי להגיע ל-18 קילו מ-500 חיובי ליום, גם לא מ-1000. ובכלל, אם נלך לפי לייל, אין הרבה סיכוי להעלות יותר מחצי קילו מסת שריר בשבוע (הוא אומר חצי פאונד, אבל נכפיל בשביל העסק).

החצי פאונד אני מאמין שהוא מתכוון למתקדמים.
מתחילים יכולים להעלות יותר מחצי פאונד שריר.

לא נכון, בSS אתה יכול גם לגדול וגם להתחזק, גם אם המטרה שלך היא להעלות מסת שריר והמטרה המשנית היא כוח, SS יכולה לשרת את המטרות.
SS היא לא רק למי שרוצה כוח וגם ילדי בייסיפס וקוביות יוכלו להתקדם איתה יפה.

SS זה תוכנית אימון של תזונה + תוכנית אימונים של תרגילים
אתה לא יכול להתעלם מהתזונה ורק לעשות את התרגילים של התוכנית

החצי פאונד אני מאמין שהוא מתכוון למתקדמים.
מתחילים יכולים להעלות יותר מחצי פאונד שריר.

אני זוכר מחקרים (אין לי לצערי את הרפרנסים) שהראו שלא ניתן לעבור חצי קילו מסת שריר בשבוע. נניח שזה נכון. אז זה אומר 4 קילו בחודש, 2 מהם מסת שריר.
אז חברה שמתפארים ב-SS ב-16-18 קילו לחודשיים העלו יותר שומן מאשר מסת שריר, מה שנוגד כביכול את ההצהרות.

מכל מה שאתם אומרים יוצא שמטרה ריאלית, של מישהו שאוכל בערך 1000 קלוריות מעל תחזוקה ביום, היא בערך 3-4 קילו בחודש, אז איזה הסבר יש למישהו כמוני שעלה פי 2 מזה עם צריכת קלוריות כמעט זהה? גם אם זה היה ברובו שומן עדיין לא הייתי צריך לעלות את הכמות הזאת בחודשיים.

אני זוכר מחקרים (אין לי לצערי את הרפרנסים) שהראו שלא ניתן לעבור חצי קילו מסת שריר בשבוע. נניח שזה נכון. אז זה אומר 4 קילו בחודש, 2 מהם מסת שריר.
אז חברה שמתפארים ב-SS ב-16-18 קילו לחודשיים העלו יותר שומן מאשר מסת שריר, מה שנוגד כביכול את ההצהרות.

אם אתה מתבסס על המחקרים האלה, אתה בבעיה, כי הם לא תואמים את המציאות. בטח שלא עבור שחיפים צעירים בתת משקל. אפילו לייל מבין את זה.

ביתריסט, מה שאתה צריך להבין זה שפלוס של 500 קלוריות יכול להספיק לאימוני פיק בבייספס, אבל לא לאימון כבד אמיתי. לCNS שלך אין פיק בייספס שצריך לגדול, יש לו הומוסטאזיס שלם לדאוג לו.

מעבר לזה קיים גם החלק המנטאלי, אם לא אוכלים מספיק זה לא נדיר שמגיעים לאימון הבא עם תחושה של חוסר מוכנות.

• פותח/ת השרשור
מי שמתאמן SS המטרה שלו זה המשקל על המוט
ואם הוא לא מבין את זה שלא יתאמן SS

יש עוד הרבה תוכניות לילדי בייספס/קוביות
מי שרושם שהמטרה שלו זה חיטוב/קוביות אני רושם לו שלא יעשה SS

רגע, אם המטרה שלי היא להתחיל חיטוב בסביבות אפריל, זה בסדר שאני רוצה לעשות SS עד אפריל, לא?

ביתריסט, מה שאתה צריך להבין זה שפלוס של 500 קלוריות יכול להספיק לאימוני פיק בבייספס, אבל לא לאימון כבד אמיתי. לCNS שלך אין פיק בייספס שצריך לגדול, יש לו הומוסטאזיס שלם לדאוג לו.

נדמה לי שזה החלק החשוב. הענין הוא שרוב האנשים לא באמת יודעים מה הצריכה הקלורית שלהם, וביחוד לא כשהם עוברים להתאמן אינטנסיבית. זה רק הגיוני שמתאמן מתחיל שפתאום עוזב את הכורסא ועובר מתחת למוט יזדקק להרבה הרבה יותר קלוריות ממה שחישוב פשוט של גיל/משקל/גובה נותן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית