הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המוט החליק בסקווט

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
שלום,
אתמול עשיתי אימון בSS ושעשיתי סקווט הסטים היו ממש כבדים לי, וכל חזרה מאוד איטית, אחזתי אחיזה שכל האצבעות מצד אחד של המוט והרמתי מרפקים כמה שיכולתי, צמצמתי את האחיזה לכמה שיותר צמודה תוך כדי שהמרפקים מורמים והכף יד ישרה(כמו בספר), הנחתי את המוט על הכתף האחורית ובחזרה האחרונה בסט אחרון המוט החליק לי מצד ימין ונפל על הברזלים, לא קרה כלום אבל אני לא מבין למה זה קרה.
יש לציין שרוב הסטים האחרונים שהמשקלים עלו ל 70-80 אז הרגשתי שהמוט מאבד אחיזה וקצת מחליק ואשכרה באמצע הסט צריך להחזיר אותו למקום עם המרפקים והידיים קצת, הבעיה היא שאני צריך להוריד את החזה ולעגל את הגב שהוא לא יחליק כי אם אני מקשיט אותו אז הוא ממש לא יציב.

* התאמנתי עם טישירט, אבל ניראה לי שהבעיה נבעה מזה, וזה שהוא החליק על החולצה יש פתרון איך שהוא יתפס במקום בצורה טובה? משהו ללבוש?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה כנראה לא עומד נכון ולא ממקם את המוט נכון
תעבור על הפרק בספר (אפילו רק על התמונות של המיקום)

תעלה סרטון שנראה מה מדובר
אתה יכול לשים מגנזיום על החולצה (אבל קודם תשפר את המנח של המוט)

כדאי ללבוש איזה חולצה שלא תפריע לחיכוך בין הגוף שלך למוט ואולי לנגב זיעה אם יש שם הרבה זיעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זו בעיה שקרתה ועדיין לפעמים קיימת גם אצלי. בגלל שאני מזיע הרבה באימון החולצה נהיית חלקה והמוט זז. יש 2 אופציות: 2 חולצות או מגנזיום.

זו בעיה שקרתה ועדיין לפעמים קיימת גם אצלי. בגלל שאני מזיע הרבה באימון החולצה נהיית חלקה והמוט זז. יש 2 אופציות: 2 חולצות או מגנזיום.

זה כי אתה שלד , לא נראה לי שלבן אדם עם קצת מסה זה אמור להחליק .

• פותח/ת השרשור
אני לא מזיע כמעט בכלל, וקראתי עכישו בספר את הפרק של האחיזה ואני עושה אותו די טוב. אני אעלה סרטון.

או שיש כאלה שמזיעים יותר

גיר נועד להגביר את החיכוך ובכך אמור הוא להקטין את התזוזה .
אני לא רואה איך חולצה רטובה מקטינה את החיכוך אלא אם אתה מתאמן עם חולצה שקטנה ממך בכמה מידות .

אני לא רואה איך חולצה רטובה מקטינה את החיכוך אלא אם אתה מתאמן עם חולצה שקטנה ממך בכמה מידות .
כשחולצה רטובה היא נצמדת לגוף בפעם האחרונה שבדקתי, תפסיק להתחכם

אבל אחיייייייייי רק ככה רואים לי תחזהההה אני כזה RIPPEDDDDDDDDD

כשחולצה רטובה היא נצמדת לגוף בפעם האחרונה שבדקתי, תפסיק להתחכם

לא אם אתה מתאמן עם חולצה בגודל נורמלי , אבל נניח וכן .
עכשיו יש לך חולצה שנצמדה לגוף וגם מלוכלכת בגיר , הגיר לא יכול לספוח כזאת כמות גדולה של יעה שגרמה לחולצה להידבק ולכן אין לו משמעות שהוא רטוב .

בקיצר תחליף חולצה ...

לא אם אתה מתאמן עם חולצה בגודל נורמלי , אבל נניח וכן .
עכשיו יש לך חולצה שנצמדה לגוף וגם מלוכלכת בגיר , הגיר לא יכול לספוח כזאת כמות גדולה של יעה שגרמה לחולצה להידבק ולכן אין לו משמעות שהוא רטוב .

בקיצר תחליף חולצה ...
ובגלל זה כתבתי 2 חולצות
זה קורה רק בחזרות גבוהות (3 ומעלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית