הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב תחתון

פפפפ

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
שלום לכולם,לאחר כחצי שנה שלא התאמנתי,חזרתי להתאמן, וכאשר עשיתי את הפשיטה לגב תחתון בכיסא רומי,הרגשתי כיווצים של נתפס בגב,אך לא חשבתי שזה משהו רציני אלא פשוט שריר שעבד,וכתוצאה מכך התכווץ,טבעי.
חזרתי הביתה הכל טוב ויפה,אך יום למחרת הרגשתי כאב במותן בישיבה, לא ייחסתי חשיבות,הלכתי להתאמן יום לאחר מכן עשיתי את אותו התרגיל,לא הרגשתי כאב או תפוס,אך שעות ספורות לאחר האימון הרגשתי את הכאב במותן\גב תחתון לאחר שהתכופפתי,ומאז כל פעם שאני מתכופף אני מרגיש מן הרגשה כבדה כזאת,כאילו אני צריך למתוח כל פעם את המקום על מנת שלא יכאב לי,זה לא "התפוס" שאני מכיר,אלא הרגשה יותר מכך,אשמח לעזרה.

• פותח/ת השרשור
לא ממהרים לתת את הבדיקות הללו,בכל מקרה לא יודע זה כאב קצת מוזר והוא רק בכיפוף,מרגיש קצת אולי כמו מכה יבשה לא יודע,אין סימן של מכה יבשה באזור והכאב פחות או יותר נמשך כחמישה ימים,למישהו יש השערה מה זה?
יש לציין שאין כאב במהלך פעילות גופנית לגב תחתון,הכאבים נוטים יותר למותן,אשמח לעזרה

עשית יומיים ברצף תרגיל עצים לגב תחתון .
הכל בסדר. תמשיך כרגיל .
אם תוך שבוע עדיין תרגיש כאב מגביל אז תעלה את הנושא שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית