הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בייספס

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
תיראו, היד שלי דיי גדולה, אבל אין לי בייספס מי יודע מה... אני מתאמן חצי שנה, שעשיתי שריר לפני האימון (היה לי היקף 34 נראלי) אז היה חלק כזה חח ורך... הקיצר אחרי חצי שנה יש לי היקף 38.5, כולם אומרים שגדלו הידיים, שאני עושה שריר ביד רואים שגדל אבל לא יודע... אני רואה ילדים שמפרסמים תמונות ויש להם שריר ענק, זה ייגדל עם הזמן או שיש משו ספציפי? אני באימון FBW ואני עושה 2 סטים ליד ותרגיל כפיפות ידיים עם מוט W... אז כמו שאמרתי, זה אמור ליגדול עם הזמן או משו לא בסדר?

תיראו, היד שלי דיי גדולה, אבל אין לי בייספס מי יודע מה... אני מתאמן חצי שנה, שעשיתי שריר לפני האימון (היה לי היקף 34 נראלי) אז היה חלק כזה חח ורך... הקיצר אחרי חצי שנה יש לי היקף 38.5, כולם אומרים שגדלו הידיים, שאני עושה שריר ביד רואים שגדל אבל לא יודע... אני רואה ילדים שמפרסמים תמונות ויש להם שריר ענק, זה ייגדל עם הזמן או שיש משו ספציפי? אני באימון FBW ואני עושה 2 סטים ליד ותרגיל כפיפות ידיים עם מוט W... אז כמו שאמרתי, זה אמור ליגדול עם הזמן או משו לא בסדר?

2 סטים לידיים זה לא מספיק
צריך לתקוף אותו עם 3 תרגילים לפחות ו 4 סטים בכל תרגיל
אחרת הבייסיפס לא גדל

כן היד קדמית שלך תגדל אל תדאג
תעשה תוכנית עם תרגילי הבסיס של SS אתה יכול להוסיף מתח בסופיניצה
ואם ממש בא לך אז 2 סטים של כפיפות מרפק

אל תאמין לכל מה שאתה רואה, ואל תאמין לכל מה שאתה שומע.
תמונות זה דבר משלה מאוד. היקף יד 39 זה סבבה לגמרי.

החלק השני ברצינות
הראשון בציניות

עכשיו לא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית