הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סומו דדליפט

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
אחרי 5 שנים קונבנציונאלי החלטתי לנסות קצת סומו לראות איך אני מצליח להתקדם שם.

אשמח לביקורת על הטכניקה עד כמה שאפשר לראות(זוויות צילום לא טובות, ובטעות לחצתי על פוקוס על הספסל אז האיכות זבל)

תודה!

אם אתה יכול תעלה סרטון שבו רואים גם את כפות הרגליים.
עקרונית אני רואה פה 2 בעיות, אחת קטנה ואחת גדולה.
הקטנה היא שהייתי מוריד את ההייפראקסטנשיין שאתה נותן בסוף, מיותר לחלוטין.
הבעיה הגדולה היא שאתה מתחיל עם האגן ממש נמוך מדי, אתה תכלס עושה סקוואט למוט.
אתה צריך להיות עם אגן הרבה יותר גבוה, שייקו תיאר את זה ככה שאם מסתכלים מקדימה, הרגליים צריכות לעשות מתאר של בית, שהשוקיים הן הקירות, והירכיים הגג.

say no to the sumo deadlifts!!

1. בסרטון הראשון שים לב שהמוט התגלגל לך קדימה לפני הניתוק וכנראה בגלל זה יצא ש "עשית סקואט למוט" כמו שהוא מעלי אמר
2. נראה שהעמידה קצת צרה מהזווית הזאת
3. עחי זה מוט לנשים אסור שיתעקם

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להיות עם אגן הרבה יותר גבוה, שייקו תיאר את זה ככה שאם מסתכלים מקדימה, הרגליים צריכות לעשות מתאר של בית, שהשוקיים הן הקירות, והירכיים הגג.

תודה רבה! ההייפראקסטינשן כנראה בגלל הטווח הקצר, הליפט נגמר מהר מדי, אתרגל לעצור בזמן.
לגבי האגן, אני אתן דגש, למרות שאני מניח שככל שהאגן אצלי יעלה, הכתפיים יעברו ללפני המוט(הידיים שלי ממש קצרות)

say no to the sumo deadlifts!!

1. בסרטון הראשון שים לב שהמוט התגלגל לך קדימה לפני הניתוק וכנראה בגלל זה יצא ש "עשית סקואט למוט" כמו שהוא מעלי אמר
2. נראה שהעמידה קצת צרה מהזווית הזאת
3. עחי זה מוט לנשים אסור שיתעקם

שמתי לב לגלגול,לגבי העמידה עשיתי די משחק עם הרוחב לרטות איך נוח לי.
ובקשר למוט, הדדליפט שלי עם משקל של נשים ככה שזה לא משנה 🤦‍♂️

סליחה שאני נדחפת אבל למה צריך להתחיל עם אגן גבוה? כל הזמן הסבירו לי שהאגן צריך להיות נמוך בסומו זה לא נכון?

סליחה שאני נדחפת אבל למה צריך להתחיל עם אגן גבוה? כל הזמן הסבירו לי שהאגן צריך להיות נמוך בסומו זה לא נכון?
זה נכון רק אם יש לך עמידה רחבה והכפות רגליים פונות ממש החוצה. אני אישית עם האגן די גבוה ביחס לכל הסומואיסטים למינהם.

לפותח האשכול: אין דבר כזה רוחב עמידה מושלם בסומו, שאני התחלתי לעשות סומו עשיתי מה שנוח לי. התחלתי לראות סרטונים וזה הרס לי הכל כי ניסיתי לחקות את העמידה שלהם. תעשה מה שנוח לך ותתחזק עם העמידה הזאת.

זה לא נכון
האגן יהיה כמעט תמיד נמוך יותר מהקונבנציונלי, אבל זה בכל זאת דדליפט, הוא צריך להיות הכי גבוה שאת יכולה בהתחשב בטכניקה ומבנה גוף

• פותח/ת השרשור
זה נכון רק אם יש לך עמידה רחבה והכפות רגליים פונות ממש החוצה. אני אישית עם האגן די גבוה ביחס לכל הסומואיסטים למינהם.

לפותח האשכול: אין דבר כזה רוחב עמידה מושלם בסומו, שאני התחלתי לעשות סומו עשיתי מה שנוח לי. התחלתי לראות סרטונים וזה הרס לי הכל כי ניסיתי לחקות את העמידה שלהם. תעשה מה שנוח לך ותתחזק עם העמידה הזאת.

כן ציינתי ששיחקתי קצת עם הרוחב, תודה.

• פותח/ת השרשור
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* המוט של ה15 , איך לא זיינו לך תשכל ?!?!?!?!

אח שלי הכל זה עניין של גישה, לא אפרט פה למקרה שמישהו ילשין 🙄

כנראה לבילדרים יש פרוטקציות בפרופיט

בדוק, אתה בא היום לשיעור פוזינג בערב?

צר לי אבל אני לא מסכים עם כל הדעות כאן ~

הביצוע עצמו טוב, לא נשבר, האגן לא עולה והתנועה יחסית חלקה.

הדבר ה-כ-י חשוב לא נאמר כאן - האגן שלך רחוק אופקית מהמוט. לא נמוך / גבוה, אלא יותר מדי מאחורי המוט, מה שמעביר את העומס לזוקפים.

איך פותרים את זה? לא בטוח שאפשר. צריך גמישות טובה מאד באגן כדי לבצע סומו כמו שצריך בצורה יעילה. תחשוב על זה ככה - הביצים שלך צריכים להיות מעל המוט.

זה הפרט הכי חשוב שאם לא תשפר, בטווח הארוך הסומו שלך לא יהיה חזק.

אני מדבר מנסיון של שנתיים עם בדיוק אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור.

צר לי אבל אני לא מסכים עם כל הדעות כאן ~

הביצוע עצמו טוב, לא נשבר, האגן לא עולה והתנועה יחסית חלקה.

הדבר ה-כ-י חשוב לא נאמר כאן - האגן שלך רחוק אופקית מהמוט. לא נמוך / גבוה, אלא יותר מדי מאחורי המוט, מה שמעביר את העומס לזוקפים.

איך פותרים את זה? לא בטוח שאפשר. צריך גמישות טובה מאד באגן כדי לבצע סומו כמו שצריך בצורה יעילה. תחשוב על זה ככה - הביצים שלך צריכים להיות מעל המוט.

זה הפרט הכי חשוב שאם לא תשפר, בטווח הארוך הסומו שלך לא יהיה חזק.

אני מדבר מנסיון של שנתיים עם בדיוק אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור.

כאן הוא מסביר בסרטון שלקרב את האגן זה חשוב מאוד, אבל לא על חשבון הורדת האגן, שהאגן צריך להיות גבוה, אבל קרוב ככל האפשר

בסומו כמו שצריך גובה האגן הןא פונקציה של מבנה גוף, לא ממש של בחירה.
אם תשים לב בסרטון שהוא מדגים אגן נמוך, הידיים שלו לא ישרות, ברור שזה סט אפ לא תקין.

במקרה של פותח הדיון, אין מצב שהוא מגיע למנח הזה מבחינת גמישות של האגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית