עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה יכול תעלה סרטון שבו רואים גם את כפות הרגליים.
עקרונית אני רואה פה 2 בעיות, אחת קטנה ואחת גדולה.
הקטנה היא שהייתי מוריד את ההייפראקסטנשיין שאתה נותן בסוף, מיותר לחלוטין.
הבעיה הגדולה היא שאתה מתחיל עם האגן ממש נמוך מדי, אתה תכלס עושה סקוואט למוט.
אתה צריך להיות עם אגן הרבה יותר גבוה, שייקו תיאר את זה ככה שאם מסתכלים מקדימה, הרגליים צריכות לעשות מתאר של בית, שהשוקיים הן הקירות, והירכיים הגג.
say no to the sumo deadlifts!!
1. בסרטון הראשון שים לב שהמוט התגלגל לך קדימה לפני הניתוק וכנראה בגלל זה יצא ש "עשית סקואט למוט" כמו שהוא מעלי אמר
2. נראה שהעמידה קצת צרה מהזווית הזאת
3. עחי זה מוט לנשים אסור שיתעקם
אז תצר את העמידה, זה יתקן את זהלגבי האגן, אני אתן דגש, למרות שאני מניח שככל שהאגן אצלי יעלה, הכתפיים יעברו ללפני המוט(הידיים שלי ממש קצרות)
סליחה שאני נדחפת אבל למה צריך להתחיל עם אגן גבוה? כל הזמן הסבירו לי שהאגן צריך להיות נמוך בסומו זה לא נכון?אם אתה יכול תעלה סרטון שבו רואים גם את כפות הרגליים.
עקרונית אני רואה פה 2 בעיות, אחת קטנה ואחת גדולה.
הקטנה היא שהייתי מוריד את ההייפראקסטנשיין שאתה נותן בסוף, מיותר לחלוטין.
הבעיה הגדולה היא שאתה מתחיל עם האגן ממש נמוך מדי, אתה תכלס עושה סקוואט למוט.
אתה צריך להיות עם אגן הרבה יותר גבוה, שייקו תיאר את זה ככה שאם מסתכלים מקדימה, הרגליים צריכות לעשות מתאר של בית, שהשוקיים הן הקירות, והירכיים הגג.
זה נכון רק אם יש לך עמידה רחבה והכפות רגליים פונות ממש החוצה. אני אישית עם האגן די גבוה ביחס לכל הסומואיסטים למינהם.סליחה שאני נדחפת אבל למה צריך להתחיל עם אגן גבוה? כל הזמן הסבירו לי שהאגן צריך להיות נמוך בסומו זה לא נכון?
זה לא נכוןסליחה שאני נדחפת אבל למה צריך להתחיל עם אגן גבוה? כל הזמן הסבירו לי שהאגן צריך להיות נמוך בסומו זה לא נכון?
זה נכון רק אם יש לך עמידה רחבה והכפות רגליים פונות ממש החוצה. אני אישית עם האגן די גבוה ביחס לכל הסומואיסטים למינהם.
לפותח האשכול: אין דבר כזה רוחב עמידה מושלם בסומו, שאני התחלתי לעשות סומו עשיתי מה שנוח לי. התחלתי לראות סרטונים וזה הרס לי הכל כי ניסיתי לחקות את העמידה שלהם. תעשה מה שנוח לך ותתחזק עם העמידה הזאת.
כנראה לבילדרים יש פרוטקציות בפרופיט*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* המוט של ה15 , איך לא זיינו לך תשכל ?!?!?!?!
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* המוט של ה15 , איך לא זיינו לך תשכל ?!?!?!?!
כנראה לבילדרים יש פרוטקציות בפרופיט
צר לי אבל אני לא מסכים עם כל הדעות כאן ~
הביצוע עצמו טוב, לא נשבר, האגן לא עולה והתנועה יחסית חלקה.
הדבר ה-כ-י חשוב לא נאמר כאן - האגן שלך רחוק אופקית מהמוט. לא נמוך / גבוה, אלא יותר מדי מאחורי המוט, מה שמעביר את העומס לזוקפים.
איך פותרים את זה? לא בטוח שאפשר. צריך גמישות טובה מאד באגן כדי לבצע סומו כמו שצריך בצורה יעילה. תחשוב על זה ככה - הביצים שלך צריכים להיות מעל המוט.
זה הפרט הכי חשוב שאם לא תשפר, בטווח הארוך הסומו שלך לא יהיה חזק.
אני מדבר מנסיון של שנתיים עם בדיוק אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור.
רביעי וששיאח שלי הכל זה עניין של גישה, לא אפרט פה למקרה שמישהו ילשין 🙄
בדוק, אתה בא היום לשיעור פוזינג בערב?