הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ראשון בנץ' - לא הצלחתי עם מוט ריק

• פותח/ת השרשור DrBrk
  • פורסם בתאריך

DrBrk

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
אני מתאמן בערך 5 חודשים,חודשיים ראשונים לא התאמנתי רציני לא קראתי מידע באינטרנט ולא ידעתי בכלל לאן אני שואף

אחרי זה עשיתי חיטוב של 3 חודשים והחלטתי עכשיו לעבור לתקופת מסה
עבדתי עד עכשיו לפי תכנית שנתנו לי בחדר כושר שלא כללה תרגילים עם מוט,שהבנתי אחרי קריאה באינטרנט שפחות יעילה בעיקר למי שעושה מסה

החלטתי לשנות קצת את התכנית והיום כשהגעתי רציתי לעשות בנץ פרס אז החלטתי לנסות קודם בלי משקל כדי להתרגל לתנועה החדשה,ואשכרה לא הצלחתי בכלל,המוט היה ריק בלי משקל ולא הצלחתי
ובמכונה אני עושה עם 25 קילו בכל צד

מה לא בסדר? אני רואה אנשים רזים ממני בהרבה עושים עם משקלים

אימון ראשון זה בסדר, עד עכשיו עבדת עם מכונה ולגוף שלך אין מושג איך לעבוד בצורה מסונכרנת
תוודא רק שאתה עובד בטכניקה נכונה

זו הסיבה בדיוק שתמיד חופשי (ומורכבים בפרט) יעלה על מכונות. תשמח, זה רק אומר שיש לך עוד הרבה לאן להתקדם.

ערכתי לך את הכותרת, שים לב להבא לכתוב כותרת יותר אינפורמטיבית.
ומסכים עם התגובות מעליי.

אם יש לכם מוטות קלים יותר של 12,15 קילו תתחיל איתם
אם לא תתחיל לתרגל עם משקולות יד את הלחיצה.
סבלנות, בלי לחץ אם תתאמן נכון וחכם תתקדם

הגוף שלך סך הכל לא מכיר את התנועה. תנסה עם מוט יותר קטן אם אפשר או עם משקולות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל ממש תודה לכולם,שיניתם לי את החשיבה קצת,במקום להתבאס הבנתי שזה באמת אומר שיש לי עוד הרבה לאן לשאוף ולהתקדם

בכל מקרה החלטתי שאני אנסה באימון הבא לעשות עם משקולות חופשיות בהתחלה ולראות איך הולך ומשם להתקדם

זה הדרך הנכונה לביצוע התרגיל?

קודם כל ממש תודה לכולם,שיניתם לי את החשיבה קצת,במקום להתבאס הבנתי שזה באמת אומר שיש לי עוד הרבה לאן לשאוף ולהתקדם

בכל מקרה החלטתי שאני אנסה באימון הבא לעשות עם משקולות חופשיות בהתחלה ולראות איך הולך ומשם להתקדם

זה הדרך הנכונה לביצוע התרגיל?

לא, זה נראה ממש רע
זה הדרך הנכונה:

Back
למעלה תחתית