הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי העמסה הנוזלים לא יורדים

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם.
אני בדל פחמימה (סביבות ה-50 מינוס, קשה להעריך אבל הפחמימות זה רק מירקות, אין לי איזה לחם או משהו, מקסימום מתנפק בקרקר מיוחד מחו'ל שמכיל מלא סיבים תזונתיים ו4 גרם פחמימה, מקסימום 2 כאלה ביום)
גרעון קלורי של 600 + -
משתמש בקלן ושותה לפחות 5 ליטר ביום.
עושה אירובי של לפחות 45 דק' בעצימות נמוכה/בינונית ביום, ממוצע 5 בשבוע.
חשוב לציין שאוכל הרבה מלפפונים חמוצים שעשירים בנתרן, כנראה מעל 2 גרם נתרן ביום.
לאחרונה עשיתי העמסה כמו שרשמו בUD2, אכלתי בערך 14 גרם פחמימה לכל קילו משקל גוף רזה, העמסה איכותית בלי צ'יטים אבל אם כל סוגי הפחמימה.
עכשיו 3 ימים אחרי, אני לא חוזר למשקל שלי(2 קילו יותר), עדיין נראה נוזלי ואני פוחד שחלק זה שומן, בגלל שבעמסה אכלתי סביבות 6-7 אלף קלוריות.
חשוב לציין שאפילו בהעמסה נראתי יותר חטוב מעכשיו.
עושה הכל לפי הספר, אז מה קורה פה?חשבתי שהעמסה אחרי כמה ימים אמורה לעזור לי לרדת במשקל, לא להישאר נפוח ואולי אפילו העלה באחוז שומן.
תודה!

בטוח לא עלית בשומן, שומן לא נאגר בכזאת קלות כל כך מהר
יכול להיות שעלית משמעותית בנפח מים, ויש צורך ביותר מיומיים לאזן הכל

• פותח/ת השרשור
אני גם דופק סאונה, אין לי בעיה בינתיים שאני קצת נפוח, אבל אני רוצה למדוד משקל שלי בשביל לדעת האם להתחיל לחשוב לכיון הנייטרלי וסיום חיטוב.
היה לי יעד מבחינת קילוגרמים, ולפני העמסה הייתי 2 קילו לפני היעד, ועכשיו אני צריך לדעת כמה פחות או יותר ירדתי בשביל לחשב את התפריט והאימונים בהתאם.
יש דרך להתרוקן?אולי לשתות פחות מי 5 ליטר ביום?

אני גם דופק סאונה, אין לי בעיה בינתיים שאני קצת נפוח, אבל אני רוצה למדוד משקל שלי בשביל לדעת האם להתחיל לחשוב לכיון הנייטרלי וסיום חיטוב.
היה לי יעד מבחינת קילוגרמים, ולפני העמסה הייתי 2 קילו לפני היעד, ועכשיו אני צריך לדעת כמה פחות או יותר ירדתי בשביל לחשב את התפריט והאימונים בהתאם.
יש דרך להתרוקן?אולי לשתות פחות מי 5 ליטר ביום?
למה שיהיה לך משנה יותר מדי המספר על המשקל? העיקר שתגיע ליעד שלך מבחינת הגוף

• פותח/ת השרשור
כי המשקל בסוף קשור לאחוז שומן, אם אני יורד כל שבוע 400 גרם במשקל זה אומר שהאחוז שומן גם יורד(כן גם שריר)
פשוט הבנתי שעדיף להתחיל מסה אם כמה שפחות אחוזי שומן

אם אתה בגירעון אתה תמשיך לרדת במשקל בהכרח, זה שהמים "יסתירו" לך את זה זה כבר משהו אחר. ואגב, לנוזלים כאלה יכולים לקחת גם שבועיים להתרוקן.
בלי קשר, אתה מודע לזה שאתה נכנס ויוצא כל פעם מקטוזיס? ובכלל לזה שאין יתרונות (לפחות בהורדת שומן) לדל פחמימה על חיטוב רגיל?

כי המשקל בסוף קשור לאחוז שומן, אם אני יורד כל שבוע 400 גרם במשקל זה אומר שהאחוז שומן גם יורד(כן גם שריר)
פשוט הבנתי שעדיף להתחיל מסה אם כמה שפחות אחוזי שומן
אבל שוב, משקל שנרכש ביום הוא לא שומן

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת?
בכל מקרה היום נשקלתי לאחר צום ואירובי,ובהחלט הייתה ירידה במשקל.
אבל המראה החטוב עדיין לא כמו שהיה לפני העמסה ואפילו בזמן העמסה...
וגם לא היו לי יציאות מאז העמסה, רק שלשולים בבוקר שאחרי וזהו...

• פותח/ת השרשור
הבנתי.
רציתי לדעת, האם יהיה נכון להפסיק את הדיאטה הזאת של דל פחמימה
ולעבור לתפריט אחר?
אני מרגיש חלש באימונים וממש מורגש באירובי שאני שורף פחות קלוריות
פעם הייתי אוכל מנת אבו חסן 3-4 פעמים בשבוע ועדיין הייתי נראה חטוב (כמובן שזה היה בסך קלורי והיה משולב אירובי), אולי הדיאטה הנוכחית עם העמסה פשוט לא מתאימה לי?
תודה לך על התשובות

רציתי לדעת, האם יהיה נכון להפסיק את הדיאטה הזאת של דל פחמימה
ולעבור לתפריט אחר?
לא לכולם הדיאטה הזאת מתאימה, ואין לה שום יתרון על דיאטה דלת קלוריות רגילה, אז ההחלטה בידך, רק תהיה מודע לזה

אז למה רוב האנשים מכוונים לדיאטת דלת פחמימות?
מחשבה שזה יעיל יותר
זה יעיל יותר רק כשאתה מתכונן לתחרות באדיבילדינג ואתה צריך להיות "יבש", או במצב בו אתה בחיטוב הרבה זמן ועם הזמן אתה מוריד פחמימה (קלוריות), עד מצב שזה כבר נהיה אוטומטית דל פחמימה

• פותח/ת השרשור
וואלה, מעניין איך בדיוק עוברים מדל פחמימה לדל שומן, מבחינת קצב העלת הפחמימות ביום.
ננסה דבר חדש לא נפסיד 😃

וואלה, מעניין איך בדיוק עוברים מדל פחמימה לדל שומן, מבחינת קצב העלת הפחמימות ביום.
ננסה דבר חדש לא נפסיד 😃
לא ממליץ לך דל שומן, או לפחות לא לרדת מ-0.8 גרם שומן לקילו

• פותח/ת השרשור
אז זה אומר פחות או יותר שאפשר בכל זאת לאכול מנת חומוס בחומסיה שמכילה סביב 50-60 פחמימה (אוכל רק עם בצל), ולשלב את זה בתפריט?
כל עוד אני נמצא בטווח של השומן 0.8 ומעלה?

אז זה אומר פחות או יותר שאפשר בכל זאת לאכול מנת חומוס בחומסיה שמכילה סביב 50-60 פחמימה (אוכל רק עם בצל), ולשלב את זה בתפריט?
כל עוד אני נמצא בטווח של השומן 0.8 ומעלה?
בידיוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית