הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
גיל 23 גובה 175 משקל 77.3
Rmr 2108 +400 מעל התחזוקה 2508קלוריות
זה התפריט שהצלחתי להרכיב
כרגע חודש בתוכנית ss
מה אומרים על התפריט?משהו לשנות?להוריד בחלבון להוסיף שומן?אם כן איזה מוצר להוריד ומה להוסיף?(אגוזי מלך אולי)?
אשמח לעזרה מיואש כבר כי היה לי עוד כמה דברים בתפריט ועליתי 1קג פר שבוע

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170807-100657.png
    Screenshot_20170807-100657.png
    KB 45.4 · צפיות: 145
הערכים נראים טוב, תראה רק שזה לא משעמם אותך כי זה נראה דכאוני למדי.
בכל אופן, הייתי שוקל תיסוף באומגה 3, ואולי מעלה טיפה את השומן לטובת שומנים חד-בלתי רוויים שזה אומר לזרוק איזה 50ג פחמימה לטובת קצת שמן זית או טחינה.

ואגב, סביר להניח שהקילוגרם שהעלת הוא נוזלים, תבדוק את זה כי אם אתה ממשיך לעלות 1קג בשבוע זה רחוק מאוד מהאידיאל. אחרי שהתאזנת מבחינת נוזלים תשאף לעלייה של 1קג בחודש.

חוץ מזה, אני מקווה שאתה אוכל גם ירקות.

• פותח/ת השרשור
הערכים נראים טוב, תראה רק שזה לא משעמם אותך כי זה נראה דכאוני למדי.
בכל אופן, הייתי שוקל תיסוף באומגה 3, ואולי מעלה טיפה את השומן לטובת שומנים חד-בלתי רוויים שזה אומר לזרוק איזה 50ג פחמימה לטובת קצת שמן זית או טחינה.

ואגב, סביר להניח שהקילוגרם שהעלת הוא נוזלים, תבדוק את זה כי אם אתה ממשיך לעלות 1קג בשבוע זה רחוק מאוד מהאידיאל. אחרי שהתאזנת מבחינת נוזלים תשאף לעלייה של 1קג בחודש.

חוץ מזה, אני מקווה שאתה אוכל גם ירקות.
ב3 שבועות עליתי 3קג ביום ראשון נראה כמה תהיה עליה,אומגה 3 התחלתי לצרוך השבוע... מאז שאני במסה אני בקושי נגן בירקות ולכן אני מתחזק תעצמי עם מולטי ויטמין... ולגביי נוזלים מאז המסה התחלתי לצרוך קריאטין אז אני מבין את זה אבל מתי זה אמוק להיפסק לא יודע... הכל מקרה ממדיך לעקוב אחר ההתקדמות

נראה שחסר שומן איכותי, רוב השומן שלך מגיע משניצל, שזה שמן בישול במקרה הטוב, שמן תעשייתי ברע, אז חסר הרבה שומן ממקורות טובים, כמו מהחי, אבוקדו, אגוזים, וכו'.
ואם העליה במשקל ממשיכה בקצב הזה גם בשבועות הקרובים אז תוריד בקלוריות

• פותח/ת השרשור
נראה שחסר שומן איכותי, רוב השומן שלך מגיע משניצל, שזה שמן בישול במקרה הטוב, שמן תעשייתי ברע, אז חסר הרבה שומן ממקורות טובים, כמו מהחי, אבוקדו, אגוזים, וכו'.
ואם העליה במשקל ממשיכה בקצב הזה גם בשבועות הקרובים אז תוריד בקלוריות
היה לי בתפריט גם 400 גרם חלב ו60גרם אגוזי מלך ולא חישבתי אותם וזה הגיע להמוןןן קלוריות!!!לכן הורדתי... יש לך המלצה מה להוריד בתפריט ולהמיר אותו לשומן?במקרה שהבנתי ממך זה להוסיף אגוזי מלך או אבוקדו

היה לי בתפריט גם 400 גרם חלב ו60גרם אגוזי מלך ולא חישבתי אותם וזה הגיע להמוןןן קלוריות!!!לכן הורדתי... יש לך המלצה מה להוריד בתפריט ולהמיר אותו לשומן?במקרה שהבנתי ממך זה להוסיף אגוזי מלך או אבוקדו
אתה יכול להוריד קצת מהלחם או מהאורז
אידאלית הייתי מחליף את השניצל במשהו קצת יותר מאוזן, כמו נתח בשר כלשהו, אבל זו כבר בחירה שלך

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוריד קצת מהלחם או מהאורז
אידאלית הייתי מחליף את השניצל במשהו קצת יותר מאוזן, כמו נתח בשר כלשהו, אבל זו כבר בחירה שלך
אין לי בעיה להחליף משהו בתפריט כלל!כל מה שיגידו לי אני עושה אותו ברזל!אומרים תפרחט משעמם אבל זה תפריט שאני עומד בו ביומיום!הבעיה נכנסת כנכנסים לנוהל סופש כשאין שגרה של היומיום...
אז אתה אומר להחליף את השניצל במה?בשר בקר טחון?חזה עוף ללא תיבול ושמן על מחבת?אני אשמח להמלצתך

אז אתה אומר להחליף את השניצל במה?בשר בקר טחון?חזה עוף ללא תיבול ושמן על מחבת?אני אשמח להמלצתך
הבעיה עם השניצל הוא שיש שם הרבה זמן לא טוב, אם אתה יכול להוריד אותו להוסיף נגיד בשר בקר טחון, זה יהיה אחלה, ואם נשאר עוד שומן להוסיף אז אגוזים או אבוקדו יהיה אחלה

• פותח/ת השרשור
הבעיה עם השניצל הוא שיש שם הרבה זמן לא טוב, אם אתה יכול להוריד אותו להוסיף נגיד בשר בקר טחון, זה יהיה אחלה, ואם נשאר עוד שומן להוסיף אז אגוזים או אבוקדו יהיה אחלה
ברור שאני יכול להחליף בבשר טחון כל מה שתגיד רק שהכל יהיה תקין מבחינת תפריט ולא יהיה לי סטיות במשקל

ברור שאני יכול להחליף בבשר טחון כל מה שתגיד רק שהכל יהיה תקין מבחינת תפריט ולא יהיה לי סטיות במשקל
אין טעם שאני אכתיב לך את התפריט, אם השינוי הזה עובד לך טוב, אז לך על זה

לא צריך שום תיקון פשוט תעשה מה שאמרו לך פה איזה 6 פעמים; תקצץ אזור ה50ג פחמימה ותוסיף את הקלוריות האלה בתור שומנים. כמו אגוזים, שקדים, טחינה, שמן זית וכו'.

שים לב שיש שגיאה שם בקלוריות של האבקת חלבון

לא הגיוני ש 2 סקופים עם 48 גרם חלבון זה רק 120 קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית