תיראו, אני מתאמן חצי שנה בדיוק. כמובן בהתחלה הייתי טיפש ולא עשיתי את התרגילים המורכבים וכו', הייתי גם ילד ממש חלש ביד... כיאילו בגוף יכלתי לתת דחיפה למישו בכיתה הייתי מעיף אותו, אבל בידיים הפסדתי בהורדת ידיים לכל שחיף. הקיצר הייתי גם חלש במשקלים וכאלה... בחודש הראשון לא התאמנתי רציני, אז חבר שלי אמר לי לעשות בנץ' פרס והוא אמר שזה תרגיל טוב וכו'... סבבה, עשיתי ת'תרגיל עם מוט ריק כי היה לי קשה לייצב אותו וכו'...התחלתי ליקרוא ולהבין קצת יותר, הקיצר אחרי חצי שנה (בדיוק) של אימונים, אני מרים 90 קילו בבנץ'. זה נקרא התקדמות טובה? ועוד משו, במילטרי פרס התחלתי גם מאוחר, אוליי חודשיים וחצי אחרי שהתחלתי להתאמן, והיום אני מרים 30 בכל צד... בתחילת האימון שקלתי 95 על מטר 76, היקף יד 34.5, היום שוקל 85 (אבל מבחינת מאסה, הפלג גוף עליון שלי ניהיה מושלש לא מרובע כמו אז) על מטר 80 והיקף יד 38.5... אני רוצה לפרסם תמונות כי מה שבאמת בולט אצלי בגוף זה החזה והרגליים... אני עוד מעט קונה פלא חדש ואיתו כאבל USB ואני אשתף אתכם, בנתיים תגידו אם ההתקדמות שלי בבנץ' פרס יחסית טובה. שבוע הבא אני מעלה ל95 קילו. ד''א, בבקשה בלי הסתלבטויות למיניהם מהחולי משקלים, מאסה וסקוואט