עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעבר לאוכל החרא בבסיס.למה אתה צריך לקחת אוכל? למה אין לך אוכל בבסיס?
האוכל חרא ברמה שאתה לא אוכל אותו?מעבר לאוכל החרא בבסיס.
אני לא מבין מדוע אנו חורגים מן הנושא של השאלה. אם יש לך שאלות מעבר לנושא הפוסט, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, מעבר לזה אשמח שנשאר בעניין של הפוסט.האוכל חרא ברמה שאתה לא אוכל אותו?
אני רוצה להבין למה אני עוזר למישהו לפני שאני עושה את זהאני לא מבין מדוע אנו חורגים מן הנושא של השאלה. אם יש לך שאלות מעבר לנושא הפוסט, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, מעבר לזה אשמח שנשאר בעניין של הפוסט.
מרגיש כאילו לא שרתת בצהל...אני רוצה להבין למה אני עוזר למישהו לפני שאני עושה את זה
לא מוצא היגיון בלבזבז כסף סתם ולהיסחב עם מזון לבסיס סגור
אבל אם אתה רוצה אז לבריאות
אבקות חלבון
גיינר
שיבולת שועל דקה
שימורים
חטיפים
בורגול
עדשים אדומות
זה מה שעולה לי כרגע לראש
אכלתי כנראה בקרוב ל50 בסיסים/מטבחים שונים בשירות שלי, אל תגיד לי אם מרגיש ששרתתי או לא, אכלתי גם אוכל שהגישו לי קר ופשוט סמכו על זה שמהחריפות זה יתחמם לי בפה אז תפסיקו להיות מפונקים, אוכל זה אוכל, בשר זה בשר ושלשול זה גימלים.מרגיש כאילו לא שרתת בצהל...
האוכל במיוחד בבסיסים שנמצאים בחור מגעיל עזוב מגעיל הרמה זה שיש חרקים במטבח האוכל שנופל מחזירים אותה לצלחת הייתי מעל שנה וחצי בבסיס סגור היו לי חברים טמבחים אחרי חצי שנה הפסקתי לאכול בכלל בבסיס הכל אוכל מהבית (רק אם הייתי יודע מי הכין את זה ואיפה הייתי מוכן לאכול וזה היה נדיר)
יש אנשים עם בעיות בקטע הזה תבין שלא כולם אותו דבר דברים שלא מפריעים לך יכולים להפריע למישהו אחר ולהפךאכלתי כנראה בקרוב ל50 בסיסים/מטבחים שונים בשירות שלי, אל תגיד לי אם מרגיש ששרתתי או לא, אכלתי גם אוכל שהגישו לי קר ופשוט סמכו על זה שמהחריפות זה יתחמם לי בפה אז תפסיקו להיות מפונקים, אוכל זה אוכל, בשר זה בשר ושלשול זה גימלים.