הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל לצבא - חייל בקרבי

• פותח/ת השרשור PitaMan
  • פורסם בתאריך

PitaMan

משתמש פעיל
347
36
נק' מוניטין:
39
347
36
אהלן חבר'ה, איזה אוכל הייתם ממליצים לחייל בקרבי לקחת?
מזון שלא דורש קירור/חימום.
כמו פריכיות וכו'.

למה אתה צריך לקחת אוכל? למה אין לך אוכל בבסיס?

• פותח/ת השרשור
האוכל חרא ברמה שאתה לא אוכל אותו?
אני לא מבין מדוע אנו חורגים מן הנושא של השאלה. אם יש לך שאלות מעבר לנושא הפוסט, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, מעבר לזה אשמח שנשאר בעניין של הפוסט.

אני לא מבין מדוע אנו חורגים מן הנושא של השאלה. אם יש לך שאלות מעבר לנושא הפוסט, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, מעבר לזה אשמח שנשאר בעניין של הפוסט.
אני רוצה להבין למה אני עוזר למישהו לפני שאני עושה את זה
לא מוצא היגיון בלבזבז כסף סתם ולהיסחב עם מזון לבסיס סגור

אבל אם אתה רוצה אז לבריאות
אבקות חלבון
גיינר
שיבולת שועל דקה
שימורים
חטיפים
בורגול
עדשים אדומות
זה מה שעולה לי כרגע לראש

אני רוצה להבין למה אני עוזר למישהו לפני שאני עושה את זה
לא מוצא היגיון בלבזבז כסף סתם ולהיסחב עם מזון לבסיס סגור

אבל אם אתה רוצה אז לבריאות
אבקות חלבון
גיינר
שיבולת שועל דקה
שימורים
חטיפים
בורגול
עדשים אדומות
זה מה שעולה לי כרגע לראש
מרגיש כאילו לא שרתת בצהל...
האוכל במיוחד בבסיסים שנמצאים בחור מגעיל עזוב מגעיל הרמה זה שיש חרקים במטבח האוכל שנופל מחזירים אותה לצלחת הייתי מעל שנה וחצי בבסיס סגור היו לי חברים טמבחים אחרי חצי שנה הפסקתי לאכול בכלל בבסיס הכל אוכל מהבית (רק אם הייתי יודע מי הכין את זה ואיפה הייתי מוכן לאכול וזה היה נדיר)

מרגיש כאילו לא שרתת בצהל...
האוכל במיוחד בבסיסים שנמצאים בחור מגעיל עזוב מגעיל הרמה זה שיש חרקים במטבח האוכל שנופל מחזירים אותה לצלחת הייתי מעל שנה וחצי בבסיס סגור היו לי חברים טמבחים אחרי חצי שנה הפסקתי לאכול בכלל בבסיס הכל אוכל מהבית (רק אם הייתי יודע מי הכין את זה ואיפה הייתי מוכן לאכול וזה היה נדיר)
אכלתי כנראה בקרוב ל50 בסיסים/מטבחים שונים בשירות שלי, אל תגיד לי אם מרגיש ששרתתי או לא, אכלתי גם אוכל שהגישו לי קר ופשוט סמכו על זה שמהחריפות זה יתחמם לי בפה אז תפסיקו להיות מפונקים, אוכל זה אוכל, בשר זה בשר ושלשול זה גימלים.

אכלתי כנראה בקרוב ל50 בסיסים/מטבחים שונים בשירות שלי, אל תגיד לי אם מרגיש ששרתתי או לא, אכלתי גם אוכל שהגישו לי קר ופשוט סמכו על זה שמהחריפות זה יתחמם לי בפה אז תפסיקו להיות מפונקים, אוכל זה אוכל, בשר זה בשר ושלשול זה גימלים.
יש אנשים עם בעיות בקטע הזה תבין שלא כולם אותו דבר דברים שלא מפריעים לך יכולים להפריע למישהו אחר ולהפך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית