הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בברכיים, טכניקה בסקוואט

HenDanino

משתמש פעיל
328
123
נק' מוניטין:
359
328
123
שלום לכולם,
בזמן האחרון אני מרגיש כאבים בברכיים בזמן שאני מבצע סקוואט.. צילמתי סט עבודה אחרון ולא ראיתי משהו כ"כ קריטי שיגרום לכאלו כאבים(מ1 עד 10 הכאב הוא בערך 6-7).

הכאב מופיע בערך אחרי הסט ה3-4 של החימום. אבל זה משתנה.

בנוסף, דבר ששמתי לב אליו (לא יודע אם קשור) הברכיים שלי במהלך הסקוואט כמעט קפואות.. הן ממש קרות ביחס לשאר הגוף(אני מבצע חימום כהלכה).

מצרף את הסט האחרון:

אשמח לעזרה! 😃

@Michael Pichenuk אשמח שתביע את דעתך (בעיקר לגבי הברכיים הקרות, גם לגבי הטכניקה)

באיזה חלק של הברך?
כמו כן, הייתי מנסה לרדת יותר עמוק, ולהכניס את הברכיים טיפה פנימה (פשוט לא לעבור עם הברכיים יותר הצידה מקו כפות הרגליים) ולראות אם זה משנה את ההרגשה.

לא בטוח שזה קשור אבל, אתה עובד המון עם הגב (אני יודע שזה לואו בר) ואתה עולה ב2 תנועות.
יכול להיות שהרגליים בפיגור יחסית לגב ויש עומסים לא שווים (האמסטרינג חזק בהרבה מקוואדס) וזה יוצא אי איזון מסויים בתרגילים מסויימים.

זאת הנחה שאני זורק לאויר בלי להכיר אותך ככה שיכול להיות שמה שאמרתי זאת שטות מוחלטת.

הטכניקה לא רעה חוץ ממה שקרוספיטר אמר.
לגבי הברכיים הקרות זה משהו שגם אני סובל ממנו, ושרוולי ברכיים פתרו לי את הבעיה, ומאז גם אין לי יותר בעיות בברכיים בסקוואט

• פותח/ת השרשור
לא בטוח שזה קשור אבל, אתה עובד המון עם הגב (אני יודע שזה לואו בר) ואתה עולה ב2 תנועות.
יכול להיות שהרגליים בפיגור יחסית לגב ויש עומסים לא שווים (האמסטרינג חזק בהרבה מקוואדס) וזה יוצא אי איזון מסויים בתרגילים מסויימים.

זאת הנחה שאני זורק לאויר בלי להכיר אותך ככה שיכול להיות שמה שאמרתי זאת שטות מוחלטת.
אז מה העצה שתעזור לי לתקן את זה?

הטכניקה לא רעה חוץ ממה שקרוספיטר אמר.
לגבי הברכיים הקרות זה משהו שגם אני סובל ממנו, ושרוולי ברכיים פתרו לי את הבעיה, ומאז גם אין לי יותר בעיות בברכיים בסקוואט
ז"א שהיו לך כאבים בברכיים והרגשת ברכיים קרות וכשהתחלת לשים שרוולים הבעיה נפתרה? הפסיקו הכאבים?

ז"א שהיו לך כאבים בברכיים והרגשת ברכיים קרות וכשהתחלת לשים שרוולים הבעיה נפתרה? הפסיקו הכאבים?
היו לי קליקים בברך ואי נוחות בגלל שהברכיים שלי תמיד היו קרות, אחרי השרוולים זה עבר

אז מה העצה שתעזור לי לתקן את זה?

הייתי מנסה להכניס קצת פרונט סקוואט
(ולשים שרוולי ברכיים גם)

לי אישית נשמע כמו דלקת ולא בעיה טכנית.

למרות שכמו שאמרו, הקוואדס כנראה חלשים יחסית, אבל לא חושב שזה מה שגורם לכאבים.

• פותח/ת השרשור
לי אישית נשמע כמו דלקת ולא בעיה טכנית.

למרות שכמו שאמרו, הקוואדס כנראה חלשים יחסית, אבל לא חושב שזה מה שגורם לכאבים.
אוקי, אז איך אני מתקדם מפה? מפסיק לעשות סקוואט? רופא? פיזוטרפיסט?

הרבה פעמים יכולות להיות דלקות כרוניות שמרגישות במנחים מסויימים של הברך ככאב די חד או אי נעימות.
אם כואב במיוחד בחימום ובסטים הראשונים ואז מרגיש שהסט "חלק יותר", שרוולי ברך וחימום יעזרו מאוד ויקלו עליך.

בכל מקרה כדאי לגשת לפיזיו' ולבחון, במיוחד כשהכאב כרוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית