הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מוט דדליפט

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
IMG_2594.JPG שלום רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי כלשהו בין המוט הזה למוט רגיל?

יש הבדל די גדול, זה משנה את המכניקה של התרגיל ויוצר תרגיל מעט שונה
כמובן שזה לא בהכרח דבר רע, ואם המטרה שלך היא כוח כללי אז התרגיל הזה יהיה בסדר גמור לעבוד איתו, אבל רק תהיה מודע שזה לא יהיה דדליפט רגיל

• פותח/ת השרשור
יש הבדל די גדול, זה משנה את המכניקה של התרגיל ויוצר תרגיל מעט שונה
כמובן שזה לא בהכרח דבר רע, ואם המטרה שלך היא כוח כללי אז התרגיל הזה יהיה בסדר גמור לעבוד איתו, אבל רק תהיה מודע שזה לא יהיה דדליפט רגיל
לא הייתה לי ממש ברירה כי המכון היה מפוצץ והכל היה תפוס חוץ מהמוט הזה ולא היה לי כל כך זמן לחכות עד שיתפנה איזה מוט.
עוד משהו יש לך מושג כמה הוא שוקל +~ ? שאלתי מאמן הוא אמר 25 קילו. הגיוני?

לא הייתה לי ממש ברירה כי המכון היה מפוצץ והכל היה תפוס חוץ מהמוט הזה ולא היה לי כל כך זמן לחכות עד שיתפנה איזה מוט.
אימון אחד לא יהרוג אותך, אבל לא מומלץ סתם לשנות את התרגיל באמצע של התוכנית בגלל שטויות כאלה, כי זה משנה את ההתקדמות בתוכנית, ואפילו יכול להוביל לפציעה בגלל שימוש במשקל גבוה בתרגיל חדש

עוד משהו יש לך מושג כמה הוא שוקל +~ ? שאלתי מאמן הוא אמר 25 קילו. הגיוני?
הבנתי שהוא אמור לשקול סטנדרטי 20 קילו, אבל אני מניח שזה גם תלוי במוט עצמו ובחברה, כי אני מאמין שחברה שמייצרת לפי הסטנדרט תייצר אחד שישקול 20 קילו, אבל כמו שלא חסרים מוטות רגילים שלא שוקלים 20, בטח גם לא חסרים מוטות כאלה שלא שוקלים 20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית