הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לפני הזמנת מולטיויטמין+ויטמין C

• פותח/ת השרשור NiMo
  • פורסם בתאריך

NiMo

משתמש מתחיל
83
1
נק' מוניטין:
4
83
1
היי,
לאחר קריאה בפורטל ובפורום החלטתי לקנות מולטי ויטמין וויטמין C.
מה אתם אומרים על המולטי ויטמין Twinlab Daily One Caps without Iron, ועל ויטמין C יVitamin C with Rose Hips -- 500 mg ?
יש עוד משהו שכדאי להזמין חוץ מהמולטי והויטמין C? (כרגע לא לוקח תוספים אחרים)

נערך לאחרונה:
@itayzl @kotzer
כמו שאמרתי, התגובה שלי היא נטו על סמך דעתי; אין לי שום דבר נגד תוספים, וכן ברור לי שתוסף מגיע מהמילה לתסף.
היה לי חשוב להדגיש שתוספים הם לא קסמים, ושהבסיס להתקדמות מגיע מתוכנית אימונים ותזונה (מזון) נכונה. אתם לא יודעים בכלל כמה מתאמנים (בדכ מתחילים) חושבים שההתקדמות תבוא רק עם איזה תוסף x שהם שמעו עליו מהבחור הגדול ההוא בחדר כושר.

וכן, אישית אני אוהב לדעת שהסקוואט שלי עלה ולהיות בטוח שזה לא בגלל איזה מגנזיום שלקחתי שלשום.

@itayzl @kotzer
כמו שאמרתי, התגובה שלי היא נטו על סמך דעתי; אין לי שום דבר נגד תוספים, וכן ברור לי שתוסף מגיע מהמילה לתסף.
היה לי חשוב להדגיש שתוספים הם לא קסמים, ושהבסיס להתקדמות מגיע מתוכנית אימונים ותזונה (מזון) נכונה. אתם לא יודעים בכלל כמה מתאמנים (בדכ מתחילים) חושבים שההתקדמות תבוא רק עם איזה תוסף x שהם שמעו עליו מהבחור הגדול ההוא בחדר כושר.

וכן, אישית אני אוהב לדעת שהסקוואט שלי עלה ולהיות בטוח שזה לא בגלל איזה מגנזיום שלקחתי שלשום.
תראה, תוסף זה לא פתרון קסם, ואם תיקח תוסף כשאין לך מחסור פשוט לא יקרה שום דבר, אבל אם אתה לוקח תוסף ופתאום משהו משתפר כנראה שהיה חסר לך המרכיב הזה בתזונה.
זו לא בושה להשתפר אחרי שאתה לוקח תוספים

תראה, תוסף זה לא פתרון קסם, ואם תיקח תוסף כשאין לך מחסור פשוט לא יקרה שום דבר, אבל אם אתה לוקח תוסף ופתאום משהו משתפר כנראה שהיה חסר לך המרכיב הזה בתזונה.
זו לא בושה להשתפר אחרי שאתה לוקח תוספים
מסכים איתך, אצלי הגבול באופן אישי הוא חלבון ואומגה 3.

• פותח/ת השרשור
אז בהעדר הסכמה על מה צריך ומה לא, מה אתם אומרים על קנייה של מולטיויטמין+מגנזיום? לאדם שלא אוכל מספיק פירות/ירקות.
את הערכים של המולטי שמתי באחת ההודעות הראשונות, והמגנזיום זה 400mg מגנזיום ציטראט.
במקסימום אם אראה שהמגנזיום גורם לי תופעות לוואי, זה סה"כ כמה עשרות שקלים..

...

• פותח/ת השרשור
אז בסוף הזמנתי מולטי+מגנזיום+אבץ.
לקחתי היום בפעם הראשונה את המולטי, ועכשיו אני מרגיש צמא מוגבר וגם השתן נהיה קצת זרחני, למרות שאני שותה הרבה (בדרך כלל הוא כמעט שקוף).
יש ממה לחשוש? או שאלה תופעות לוואי מוכרות וזה בסדר?

אז בסוף הזמנתי מולטי+מגנזיום+אבץ.
לקחתי היום בפעם הראשונה את המולטי, ועכשיו אני מרגיש צמא מוגבר וגם השתן נהיה קצת זרחני, למרות שאני שותה הרבה (בדרך כלל הוא כמעט שקוף).
יש ממה לחשוש? או שאלה תופעות לוואי מוכרות וזה בסדר?
תופעת לוואי ידועה, אתה יכול לחפש על זה באינטרנט קצת.
(הצבע של השתן)

• פותח/ת השרשור
תופעת לוואי ידועה, אתה יכול לחפש על זה באינטרנט קצת.
(הצבע של השתן)

תודה.

מה לגבי לקיחת מגנזיום לאחר אכילה של משהו עשיר בסידן כמו גבינה?
יש כאלה שאומרים שלא כדאי כי זה מתחרה על הספיגה, ויש כאלה שאומרים שזה אפילו טוב לשלב ביניהם כמו פה.

ועוד לגבי המגנזיום, הערכים שמומלצים הם 400 מ"ג, אבל אצלי הטבליות הן של 200 מ"ג. יש מניעה מלקחת שתי טבליות ביחד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית