הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת עצימות לשבוע

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי,
כרגע אני מתאמן בab, 4 פעצים בשבוע בלי להפסיד שום אימון. בעיקר עם דאמבלים, 2 תרגילים לכל קבוצת שריר, סהכ 6 סטים לשריר גדול(חזה גב רגליים) ו4 לקטן(בין 2 ל3 סטים לכל תרגיל). יש בחדר כושר הצבאי כמעט רק דאמבלים. בשבועיים האחרונים התחילו לי כאבי מרפק חלשים יחסית, אבל אני זוכר שזה מפרק שיחסית רגיש אצלי. למותר לציין שאני עושה חימום כמו שצריך, טכניקה טובה, אוכל וישן טוב. כמעין "ריסט", מנוחה והורדת עומס חשבתי שבוע לעשות מקסימום שכיבות סמיכה ומתח, ורגליים אאמן רגיל. מה דעתכם? והאם יש המלצה למה בדיוק? פשוט לעשות שלושה סטים של מקסימום מהתרגילים?

כעיקרון, לכל תוכנית "טובה" יש דילואוד מינימום אחת ל12 שבועות.
דילואוד יכול להתבטא בקיצוץ של 30-50 אחוז מהמשקל/נפח או אפילו בשבוע בלי אימונים כלל.
אתה יכול לקרוא על היתרונות של זה (אם אני לא טועה overcompensation)

• פותח/ת השרשור
נראה לי שפשוט הגעתי לתקופה הזו, אני מרגיש כיאלו הגוף צריך טיפה ריסט. רציתי לנצל את זה לא למנוחה מלאה, אבל גם לא להישאר באותה תוכנית עם משקל מופחת, כי זה מבאס. חשבתי שסיבולת ומקסימום חזרות יכול להיות מגוון, ואולי גם לתרום לעלייה בשריר בגלל הגיוון

טעות שלי, Supercompensation.
בכל אופן, זה גם יכול להתבטא באימונים שונים לגמרי במשך השבוע הזה, כך שזה בסדר - אבל הדבר הכי חשוב הוא להימנע בכל מחיר מכשל בשבוע דילואוד.

• פותח/ת השרשור
כלומר אסור לי לעשות שכיבות סמיכה או מתח עד לכשל? אז פשוט אעשה 70% של שלוש סטים, משמע 25x3 ו6x3?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית