הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ BCAA באבקות חלבון

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
הי חברים D=
אני רוצה לקנות אבקת חלבון והמליצו לי על אבקות חלבון עם סביבות ה5 גרם BCAA ונתקלתי בחלבון איסולט (של חברה מפורסמת) שלא מצויין עליה לא באתר ולא על הקופסה...בחנות אמרו לי שלא מצויין עליה BCAA כי היא 95% חלבון.....ואין מקום להכניס או משהו כזה...
אשמח להסבר או המלצה....איך יכול להיות שאין בה BCAA?...או שלא מצויין....הייתי חושב שישביצו בזה חחח

BCAA הן 3 חומצות אמינו: leucine, isoleucine, valine.
בכל אבקת חלבון רשום פרופיל חומצות האמינו באבקה, וכמעט בכולן 3 אלה יהיו 5 גרם למנה.

• פותח/ת השרשור
כתבתי לחברה של אותו חלבון והם ענו לי: "...Hi Or, unfortunately we do not have one for the Impact Whey Isolate"
כשביקשתי פירוט חומצות אמינו כמובן
חשוד?

• פותח/ת השרשור
המשכתי לדבר עם הסוכן והוא שלח: "Due to the costs involved in getting this analyzed separately, we advise that the values are the same as the Impact Whey Protein, plus 7%"
זאת חברה מאוד גדולה...לא בקיא מספיק בחוקי הפורום אם אני יכול לפרסם את שמם או לא חח

המשכתי לדבר עם הסוכן והוא שלח: "Due to the costs involved in getting this analyzed separately, we advise that the values are the same as the Impact Whey Protein, plus 7%"
זאת חברה מאוד גדולה...לא בקיא מספיק בחוקי הפורום אם אני יכול לפרסם את שמם או לא חח
את השם שלהם אתה יכול לפרסם

• פותח/ת השרשור
אז דווקא עליהם אפשר לסמוך כי יש להם רקורד טוב מאוד של בדיקות מעבדה
הזוי לי ממש שלחברה כל כך מצליחה אין למוצר בדיקות מעבדה...האייסולט הזה נראה ממש טוב...ולפי מה שחישבתי יוצא שם 5.7 גרם BCAA שזה נשמע אדיר....אם זה באמת ככה חח
גם האבקה הIMPACT הרגילה סבבה...4.5 BCAA אבל 2 גרם שומן

הזוי לי ממש שלחברה כל כך מצליחה אין למוצר בדיקות מעבדה...האייסולט הזה נראה ממש טוב...ולפי מה שחישבתי יוצא שם 5.7 גרם BCAA שזה נשמע אדיר....אם זה באמת ככה חח
גם האבקה הIMPACT הרגילה סבבה...4.5 BCAA אבל 2 גרם שומן
2 גרם שומן זה בדיחה, למי אכפת מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית