עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לצפון אני בא ל"מר צפון" ב26 לחודש ,אני אצתרך לעבוד בתור פרזנטור של WHEYTROPIN -אנחנו נותנים חסות לתחרות-אשמח להתאמן איתך באותו יום-יש מצב?Name the time, Name the place
בכל מקרה אם אתה בצפון , תודיע ואני אארגן כניסות לחדכ טכניון (גם לתמר:).
לצפון אני בא ל"מר צפון" ב26 לחודש ,אני אצתרך לעבוד בתור פרזנטור של WHEYTROPIN -אנחנו נותנים חסות לתחרות-אשמח להתאמן איתך באותו יום-יש מצב?
על זה דיברתי-יצאת פחדן ואפס...אני רק רוצה שתגיד לי את אותם הדברים בפנים,בוא תזמין אותי לאימון משוטף,נרים ביחד,נקשקש,נכיר...מה נלחצת?
אתה מוזמן ,אגב,לא מאמין שתגיע,אבל מזמין מכל הלב!!!😉
זה גוף שלו. לא כולם פריקים של רגליים של היפופוטם. אני פריק. אנשים ממש סובלים עם הם לא יכולים למצוא ג`ינס לפי מידה.
ראשוס 46 זה סקיני
כן אבל תהיה בטוח שאם הוא בגישה של "כדורגל זה האימון רגליים שלי", ג'ינס מידה 42 נופל ממנו.
דרך אגב, קוראים לי יואש.
פחות מ48 לא עולה לי על הרגל
תגיד ,טל - מה הנתונים שלך?
משקל סביב ה100, גובה 185 ואחוז שומן 16-17+-
לא מאמיןכן אבל תהיה בטוח שאם הוא בגישה של "כדורגל זה האימון רגליים שלי", ג'ינס מידה 42 נופל ממנו.
דרך אגב, קוראים לי יואש.
🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷לא מאמין
תוכיח
אם אתה אומר שהוא צודק 100%, אתה אמור לדעת מי קבע את זה.א. אתה צודק 100%
ב.מי קבע את זה?
כן אבל תהיה בטוח שאם הוא בגישה של "כדורגל זה האימון רגליים שלי", ג'ינס מידה 42 נופל ממנו.
דרך אגב, קוראים לי יואש.
עוד כמה ימים...לא יוגע מה עם הפציעה שלי עם אני ממשיך בכללKALINA התחלת סייקל?
אחרי 46 התייאשתי...אין יותר ג'ינסים:🙁אני חושב שעד מידה 46 אין בעיה למצוא ג'ינסים
ולא כל אחד שנכנס למכון ועושה סקוואט מגיע למידה 46, הרוב גם לא אחרי שנה, ובדרך כלל יותר.
(אני מדבר מבחינת גודל הרגל, לא על עובי המותן).