הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הצעה למנהל הפורום ומנהלי האתר בנוגע לקבוצת פווארליפטינג בפייסבוק

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
לאחרונה התגלה לי שאני לא היחיד שהועף מקבוצת הפווארליפטינג הישראלית בפייסבוק, וחבר שלח לי תמונות של מה קורה בקבוצה הקיימת היום (אצרף את התמונות בסוף הפוסט).
כל מקרה לגופו, אך גם אני וגם אחרים שנמצאים פה בפורום ניסינו להתווכח בצורה כזאת או אחרת עם מנהלי הקבוצה (שמתיימרת להיות קבוצה של פווארליפטינג ולא קבוצה לקידום מכון כזה או אחר)
חשבתי, למה פורום LBS שכבר יש לו קבוצה בפייסבוק לא פותח קבוצה רשמית תחת מנהל אובייקטיבי שלא קשור לשום מכון או לשום איגוד ומטרתו לקדם את הפווארליפטינג בארץ ואת אימוני הכוח (שהחלו פה). לדעתי זה יהיה צעד מאוד גדול לפורום ולענף.
מי שמוכן לקחת יוזמה, אני מבטיח להיות חבר פעיל ולעזור כמה שאוכל לקדם את העניין בפייסבוק, אני יודע שיש לזה ביקוש גדול שהרבה חבר׳ה שהיו מתחרים (וכותבים פה בפורום) פעם ושהתחילו את ה׳מהפכה׳ הזאת עדיין אוהבים את הענף ויסכימו לתרום שם מניסיונם והשכלתם בתחום, מה שלא ייקרה בקבוצה הנוכחית וחבל...

אז @TheTzadik מה אתה חושב?
@White Walker בתור מנהל האתר אולי כדאי להריץ כזאת יוזמה?

זה מה שקורה היום בקבוצה הנוכחית (דוגמא אחת מיני רבים)
(מנהלים אתם מוזמנים למחוק שמות ופנים, אני מעלה מהפלאפון אז אין לי איך לערוך את זה)

קבצים מצורפים

• IMG_3963.PNG
    IMG_3963.PNG
    KB 100.9 · צפיות: 535
  • IMG_3964.PNG
    IMG_3964.PNG
    KB 120.6 · צפיות: 520
  • IMG_3965.PNG
    IMG_3965.PNG
    KB 128.3 · צפיות: 521
  • IMG_3966.PNG
    IMG_3966.PNG
    KB 121.2 · צפיות: 545
  • IMG_3967.PNG
    IMG_3967.PNG
    KB 99.2 · צפיות: 566
  • IMG_3968.PNG
    IMG_3968.PNG
    KB 98.7 · צפיות: 549
  • IMG_3969.PNG
    IMG_3969.PNG
    KB 102.4 · צפיות: 548
  • IMG_3971.PNG
    IMG_3971.PNG
    KB 121.2 · צפיות: 533
  • IMG_3970.PNG
    IMG_3970.PNG
    KB 105.9 · צפיות: 510
  • IMG_3972.PNG
    IMG_3972.PNG
    KB 124.5 · צפיות: 522
  • IMG_3974.PNG
    IMG_3974.PNG
    KB 107.6 · צפיות: 546
  • IMG_3975.PNG
    IMG_3975.PNG
    KB 81.4 · צפיות: 510
  • IMG_3980.PNG
    IMG_3980.PNG
    KB 208.6 · צפיות: 381
קודם כל אני חייב לציין שסתימת פיות בפייסבוק קוראת בכל מקום, אותי העיפו מקבוצה אחרת שמתיימרת להיות מקצועית ונהורה בגלל שהעזתי לזלזל בפוסט מטומטם של אחד המנהלים שם..
אם כל-כך חשוב לך קידום הפאוורליפטינג בארץ ואין לזה קשר לציד מכשפות שאתה מנהל נגד הוולקאן תפתח בעצמך קבוצה כזאת, מה אתה צריך את תמיכת הפורום?

חשבתי, למה פורום LBS שכבר יש לו קבוצה בפייסבוק לא פותח קבוצה רשמית תחת מנהל אובייקטיבי שלא קשור לשום מכון או לשום איגוד ומטרתו לקדם את הפווארליפטינג בארץ ואת אימוני הכוח (שהחלו פה). לדעתי זה יהיה צעד מאוד גדול לפורום ולענף.
מי שמוכן לקחת יוזמה, אני מבטיח להיות חבר פעיל ולעזור כמה שאוכל לקדם את העניין בפייסבוק, אני יודע שיש לזה ביקוש גדול שהרבה חבר׳ה שהיו מתחרים (וכותבים פה בפורום) פעם ושהתחילו את ה׳מהפכה׳ הזאת עדיין אוהבים את הענף ויסכימו לתרום שם מניסיונם והשכלתם בתחום, מה שלא ייקרה בקבוצה הנוכחית וחבל..

יוזמה מבורכת.

זה מה שקורה היום בקבוצה הנוכחית (דוגמא אחת מיני רבים)

וכל המוסיף גורע.
לצערי זה רק קצה הקרחון.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני חייב לציין שסתימת פיות בפייסבוק קוראת בכל מקום, אותי העיפו מקבוצה אחרת שמתיימרת להיות מקצועית ונהורה בגלל שהעזתי לזלזל בפוסט מטומטם של אחד המנהלים שם..
אם כל-כך חשוב לך קידום הפאוורליפטינג בארץ ואין לזה קשר לציד מכשפות שאתה מנהל נגד הוולקאן תפתח בעצמך קבוצה כזאת, מה אתה צריך את תמיכת הפורום?

אני לא אפתח בעצמי כי אין לי את הידע והנסיון אך אני בהחלט אפעל לקדם אחת כזאת, זאת מטרת הפוסט.

ואני שמח שהסכמת שבקבוצה הנוכחית יש סתימת פיות.

איפה ראית שהסכמתי עם זה? אמרתי שסתימת פיות בפייסבוק זה דבר נפוץ. אתה מתעסק הרבה בספורט שאתה לא מתחרה בוא ולא קשור לעולם שלך? זה מעניין, זה כמו שאני ארצה לקדם את ענף הרכיבה סוסים.. אלא אם כן יש לי אג'נדה נסתרת ואז זה יהיה הגיוני

זה לא צייד מכשפות אלא זו הצלת נפשות!
כך אני רואה את זה.
להוקיע סיטואציות שבהן מלמדים קטינים צעירים תרגילים עם משקל שהוא כבד להם (רואים זאת בסרטון), ובתת טכניקה שהמושגים "בעייתית" או "שנויה במחלוקת" הם ניסוח עדין עבורה, זה מעשה ציבורי מבורך ועל כך מגיע לקרוספיטר ח"ח.

לגבי התגובות האוטומטיות שלך לזכותו של המכון והמאמנים ולגבי האג'נדה שלך, אני מניח שקריאה בפוסט אודות הברכיים הקורסות, בעמודים 6 ו 7, תחשוף לעיני כל את הצד שבו אתה נמצא בדיון זה ואת דעתך האישית הן בעניין הגישה של תעדוף משקלים על פני טכניקה והן על עצם הדיון על כך בפורום זה.
כפי שאומר המשפט הידוע, "תמונה אחת שווה 1000 מילים" ו-2 תמונות שוות אף 2000.

IMG-20170816-WA0027.jpg IMG-20170816-WA0028.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איפה ראית שהסכמתי עם זה? אמרתי שסתימת פיות בפייסבוק זה דבר נפוץ. אתה מתעסק הרבה בספורט שאתה לא מתחרה בוא ולא קשור לעולם שלך? זה מעניין, זה כמו שאני ארצה לקדם את ענף הרכיבה סוסים.. אלא אם כן יש לי אג'נדה נסתרת ואז זה יהיה הגיוני

אני מתחרה בהרמת משקולות ואם פווארליפטינג היה מאורגן לפי סטנדרטים אולימפיים הייתי מתחרה גם בפווארליפטינג.

אגב אני עזרתי וקידמתי סמינרים של אימוני כוח ופווארליפטינג במכון שאימנתי בו עוד לפני שאתה ידעת מה זה מכון כושר.

נערך לאחרונה:

אם כתבת שבכל קבוצה בפייסבוק ישנה סתימת פיות אזי לפי ההיגיון שלך גם בזו יש.

בנוגע לפוסט,
דבר ראשון מבורך שילדים יתחילו עם פעילות גופנית כבר בגיל מוקדם, הלוואי וזה היה קורה אצל כל ילד וילדה בארץ - אולי ככה יצא משהו מהספורט פה, אני מברך את Volcan על היוזמה הזו, באמת כל הכבוד.
יחד עם זאת מה שרואים בתמונות זה פשוט מחדל, ילדה בת 12 שמבצעת תרגיל בצורה הנ"ל, להוסיף חטא על פשע מי שמלמד אותה לא בקיא ברזי הטכניקה בעצמו.

נערך לאחרונה:
אני לא אפתח בעצמי כי אין לי את הידע והנסיון אך אני בהחלט אפעל לקדם אחת כזאת, זאת מטרת הפוסט.

בוא נפתח קבוצה של שחקני פוטבול לשעבר..זה יתפוס יותר טוב

• פותח/ת השרשור
בוא נפתח קבוצה של שחקני פוטבול לשעבר..זה יתפוס יותר טוב
אני משחק פה כדורסל עם ׳שחקני פוטבול לשעבר׳
אחרי שהכרתי אותם אין לי את האומץ לכנות את עצמי ׳שחקן פוטבול לשעבר׳
מקסימום חובבן ששיחק קצת בליגה השכונתית

"לא רק זו, ליעל יש עבר של השתתפות בכמה תחרויות רשמיות". 🤡

איך זה הגיוני שמישהו שהוא לא מאמן מוסמך ובטח שלא מוסמך לעבודה עם ילדים

א אני כן מוסמכת כמדריכת חדר כושר + אימון קטינים ב בסך הכל עזרתי לה, הסברתי לה איך נראה סטאפ נכון והיא יודעת מה היא צריכה לתקן באימון הבא. זאת בסהכ פעם שניה שהיא עושה דדליפט, אני בטוחה שאף אחד מכם לא משך בטכניקה מושלמת באימון השני.

זה לא צייד מכשפות אלא זו הצלת נפשות!
כך אני רואה את זה.
להוקיע סיטואציות שבהן מלמדים קטינים צעירים תרגילים עם משקל שהוא כבד להם (רואים זאת בסרטון), ובתת טכניקה שהמושגים "בעייתית" או "שנויה במחלוקת" הם ניסוח עדין עבורה, זה מעשה ציבורי מבורך ועל כך מגיע לקרוספיטר ח"ח.

לגבי התגובות האוטומטיות שלך לזכותו של המכון והמאמנים ולגבי האג'נדה שלך, אני מניח שקריאה בפוסט אודות הברכיים הקורסות, בעמודים 6 ו 7, תחשוף לעיני כל את הצד שבו אתה נמצא בדיון זה ואת דעתך האישית הן בעניין הגישה של תעדוף משקלים על פני טכניקה והן על עצם הדיון על כך בפורום זה.

צפה בקובץ המצורף 40567 צפה בקובץ המצורף 40568

עם איך שהוא נראה בתמונה, לא הייתי מעז להפוך את זה לבדיחה.

• אהבתי
Reactions: Ger
א אני כן מוסמכת כמדריכת חדר כושר + אימון קטינים ב בסך הכל עזרתי לה, הסברתי לה איך נראה סטאפ נכון והיא יודעת מה היא צריכה לתקן באימון הבא. זאת בסהכ פעם שניה שהיא עושה דדליפט, אני בטוחה שאף אחד מכם לא משך בטכניקה מושלמת באימון השני.
אף אחד מאיתנו לא משך משקל כבד לשלשות באימון השני שלו אי פעם עם התרגיל, בודאי אם הטכניקה עוד לא יושבת טוב, ועל אחת כמה וכמה אם "אנחנו" פרושו מתאמנות בנות 12.
בנוסף, אף אחד מאיתנו כמאמן, כך הייתי רוצה להאמין, לא היה מאמן בצורה שכזו ילדה בת 12 שלה זו הפעם השניה בחיים שהיא מבצעת דדליפט והיא עוד לא השתלטה כראוי על הטכניקה.

לעניין תעודות, אף שזה כלל לא מעניין אותי ועל כן בכלל לא דיברתי על זה בתגובתי, אם ברצונך לענות לטענה אז את מוזמנת להעלות את התעודה. זה בטוח ישתיק את הביקורת שהופנתה כלפיך מפי אותו משתמש. כל דבר אחר הוא דיבורים באוויר.

נערך לאחרונה:

אם כך, קטונתי - נערך.

גם אם אף אחד בעולם לא משך בטכניקה מושלמת באימון השני, מה הסיבה שילדה בת 12 תרים 35 ק"ג באימון השני כל עוד הטכניקה שלה כל כך לוקה בחסר? למה להעמיס משקל? למה זה טוב?
אני בטוח שיש פתרונות טובים יותר בלי לפגוע ביעילות האימון.

• פותח/ת השרשור
אתם יכולים להמשיך לדון בזה מבחינתי כי אצלי בפוסטים הכל מקובל, רק קחו בחשבון שהפוסט המקורי היה לפתוח קבוצת פייסבוק אובייקטיבית לקהילת בליפטינג בארץ.

אבל תהנו...

צפה בקובץ המצורף 40567 צפה בקובץ המצורף 40568
בוא תראה לי תגובה אחת שאני מגבה את הטכניקה של הברכיים הקורסות או את הטכניקה של הדדליפט של הילדה.. אתה לא יכול כי זה לא קיים ויתרה מכך, איך שראיתי את הסרטון ישר שלחתי הודעה פרטית ליעל ודיברתי איתה על חשיבות הטכניקה בעיניי.
עכשיו בוא תמצא לי תגובה אחת שלי שאומרת שאני חושב שמשקלים גבוהים חשובים יותר מטכניקה.. גם את זה לא תמצא אבל כמובן שהעלת תמונה של תגובה שלי שזכתה לגיחוך למרות שהיית רצינית לחלוטין.. היא זכתה לגיחוך כי גם אני הייתי עושה דדליפט עם גב עגול, הרבה פחות מהבחור בתמונה אבל גב עגול זה גב עגול. אגב, הבחור בתמונה הוא לא מתאמן של אושר אבל איזה כיף זה צייד מכשפות?
אם כבר אתה מפקפק ב"אג'נדה שלי" אז בוא נבהיר כמה דברים.. אושר לא המאמן שלי וככל הנראה אני גם המבקר הכי גדול שלו בוולקאן כי כזה אני, שמשהו מפריע לי אני אומר אותו בצורה הכי גסה וכנה שיש וזאת גם הסיבה שאני מגיב לצייד מכשפות הזה שמתנהל פה נגד הוולקאן..
אתם מתנהלים כנגד אושר ונגד המכון שלו באופן מגמתי למרות שיש הרבה חאפרים בחוץ, גם בתחום הפאוורליפטינג והם כמובן לא זוכים פה לרבע מהתשומת לב שהוולקאן זוכה לו.. אחד ממנהלי ציד המכשפות האלה הזדהה בפניי כ"חבר של אושר" בעבר הלא רחוק, ממממ מעניין מה קרה מאז? ככה זה מאחורי מסך, מאוד קל לנהל צייד מכשפות במסווה של "רצון לפתח את הספורט ולשמור על בריאות מתאמנים" או מה שאתם כבר לא מספרים לעצמכם

בוא תראה לי תגובה אחת שאני מגבה את הטכניקה של הברכיים הקורסות או את הטכניקה של הדדליפט של הילדה.. אתה לא יכול כי זה לא קיים ויתרה מכך, איך שראיתי את הסרטון ישר שלחתי הודעה פרטית ליעל ודיברתי איתה על חשיבות הטכניקה בעיניי.
עכשיו בוא תמצא לי תגובה אחת שלי שאומרת שאני חושב שמשקלים גבוהים חשובים יותר מטכניקה.. גם את זה לא תמצא אבל כמובן שהעלת תמונה של תגובה שלי שזכתה לגיחוך למרות שהיית רצינית לחלוטין.. היא זכתה לגיחוך כי גם אני הייתי עושה דדליפט עם גב עגול, הרבה פחות מהבחור בתמונה אבל גב עגול זה גב עגול. אגב, הבחור בתמונה הוא לא מתאמן של אושר אבל איזה כיף זה צייד מכשפות?
אם כבר אתה מפקפק ב"אג'נדה שלי" אז בוא נבהיר כמה דברים.. אושר לא המאמן שלי וככל הנראה אני גם המבקר הכי גדול שלו בוולקאן כי כזה אני, שמשהו מפריע לי אני אומר אותו בצורה הכי גסה וכנה שיש וזאת גם הסיבה שאני מגיב לצייד מכשפות הזה שמתנהל פה נגד הוולקאן..
אתם מתנהלים כנגד אושר ונגד המכון שלו באופן מגמתי למרות שיש הרבה חאפרים בחוץ, גם בתחום הפאוורליפטינג והם כמובן לא זוכים פה לרבע מהתשומת לב שהוולקאן זוכה לו.. אחד ממנהלי ציד המכשפות האלה הזדהה בפניי כ"חבר של אושר" בעבר הלא רחוק, ממממ מעניין מה קרה מאז? ככה זה מאחורי מסך, מאוד קל לנהל צייד מכשפות במסווה של "רצון לפתח את הספורט ולשמור על בריאות מתאמנים" או מה שאתם כבר לא מספרים לעצמכם

ראשית, זה לא משנה שהוא לא מתאמן של אושר, אושר פרסם את התמונה כבדיחה בכוונת מכוון.

שנית, תגובתך הצינית בתמונה וכן ההגנה חסרת הפשרות על המכון, מאמניו ומדיניותו מעידים בעיני על עמדתך, ושכל קורא יסיק מזה מה שיסיק.
בעיני, תגובתך שם היא כמו התגובות של שאר המתאמנים של המכון שהגיבו, והיא הגחכה של עצם הדיון על הדברים, הגכחה של הפורום, ומעין קריצה לשאר החברים שאומרת "אנחנו יודעים הרבה יותר מאותם כלומניקים בפורום".
כל זאת מסתדר יפה עם מה שכתבת בתגובותיך בשני הדיונים האחרונים.

לעניין "ההתנהלות נגד אושר" לכאורה.
יש כאן שירות לציבור בדמות הוקעה וגינוי של תופעות פסולות בעיני ובעיני רבים אחרים, אין כאן שום דבר אישי וגם לא יהיה, לפחות לא מצידי, מפני שאני כלל לא מכיר את המאמן המדובר באופן אישי.

לעניין ה"חאפרים בחוץ". אני מקווה מאוד שכבודו לא משווה את המכון המדובר ואת מאמניו שרכשו מוניטין וכבוד רב בתחום ה pl בישראל, לאותם חאפרים. היותם סמכות מקצועית בכירה בעיני רבים היא חלק גדול מהבעיה שאני רואה בכל המצב הזה וזה מעצים את החשיבות שיש בהוקעת הדברים, בגינוים ובהבאתם לדיון פתוח.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית