הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני פונה ללב שלכם

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
אני לא בוכה בקלות, אבל אני מוכרח להודות שזה שבר אותי. אני מוכן להרים את הכפפה וליזום מגבית, כל אחד לפי יכולתו. בבקשה יהודים יקרים, אנא, עזרו למשפחה המסכנה.
דיווח ראשוני

יש להם תקציב של כמה מיליונים בשנה לאחזקה של הבית הזה, כשבפועל אפשר לעשות מהפך בכל דירה בעשירית מהסכום.
כנראה שאת הכסף הזה מוציאים במקומות אחרים שחשובים ואישיים יותר כמו ריהוט הגן לוילה בקיסריה וכל מיני "אישורים בדיעבד" על הוצאות ששופכים גם לבית הפרטי מכספי משלם המסים.

פשוט מביך שיורדים לרמה כזו מול האזרחים ובטח מול נשיא ארה"ב("סיידנו לכבודכם את הבית")

יש להם תקציב של כמה מיליונים בשנה לאחזקה של הבית הזה, כשבפועל אפשר לעשות מהפך בכל דירה בעשירית מהסכום.
כנראה שאת הכסף הזה מוציאים במקומות אחרים שחשובים ואישיים יותר כמו ריהוט הגן לוילה בקיסריה וכל מיני "אישורים בדיעבד" על הוצאות ששופכים גם לבית הפרטי מכספי משלם המסים.

פשוט מביך שיורדים לרמה כזו מול האזרחים ובטח מול נשיא ארה"ב("סיידנו לכבודכם את הבית")

זה לא היה קורה אלמלא הביקורת החריפה של כל מדינת ישראל 24/7 כלפי ראש הממשלה, שזה פשוט ביזיון ביחס למנהיגי עולם אחרים.

לא נראה לך בזוי להדבק לראש הממשלה בצורה כלכך קיצונית לרמת החיים שלו?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לך הזוי עד גיחוך שרוה"מ מאשר לסירטון כזה לצאת החוצה? ומי מינה את גברת ראידמן לדוברת משפחת המלוכה?

לא נראה לך הזוי עד גיחוך שרוה"מ מאשר לסירטון כזה לצאת החוצה? ומי מינה את גברת ראידמן לדוברת משפחת המלוכה?

זה בהחלט בזוי, אבל מה שהזכרתי קודם זו הסיבה הרשמית לכל הסאגה הבזויה הזאת מלכתחילה.

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט בזוי, אבל מה שהזכרתי קודם זו הסיבה הרשמית לכל הסאגה הבזויה הזאת מלכתחילה.
רוב רובה של הביקורת החריפה כלפי רוה"מ היא עיניינית, כנ"ל הביקורת כלפי רעייתי היקרה שרה וכלפי תכיר מסטר טראמפ זהו בני יאיר.

עזבו אתכם מביבי נרצה או לא כנראה הוא בקדנציה האחרונה לפני בית סוהר או מינימום הביתה. כעת צריך להתרכז במי נחליף אותו עדיין לא ידוע מי מתאים וזאת הבעיה של מדינת ישראל גם ימין וגם שמאל

נכנסים יותר מידי לכיס שלו,
אחרי הכל הוא מרוויח סכום נמוך וסמלי (כן 30-35 אלף) זה סכום סמלי, אז מגיע לו את כל הפינוקים שבעולם.
הוא פאקין ראש ממשלה ומגיע לו סיגרים, משרתת וגוזזת ציפורניים.

רק במדינה כמו שלנו ובתקשורת עוינת עושים סיפור מכל דבר.

זה לא היה קורה אלמלא הביקורת החריפה של כל מדינת ישראל 24/7 כלפי ראש הממשלה, שזה פשוט ביזיון ביחס למנהיגי עולם אחרים.

בזוי לא, הוא משרת את הציבור והעיתונאות חושפת לרוב דברים שהציבור צריך לדעת(בארה"ב זה הרבה יותר גרוע אגב) וכנראה שיש הרבה מה לדעת, אחרת לא היו חקירות במשטרה.

אם לא היה על מה להיטפל לא היו נטפלים, פעם אחת זה תקציב גלידות, פעם אחת שמפניות, אחרי זה הוצאות ארוחות מנופחות, שימוש בכספי ציבור בדרך לא נאותה, התייחסות לעובדי בית רוה"מ כמו טירונים בצבא ועוד ועטד

זה עצוב ששחיתות נהייתה כ"כ מיינסטרים שאנשים חושבים שחקירה משטרתית באזהרה שנפתחת מול ראש ממשלה ומקורביו(תהליך מורכב שלא נפתח בלי אישור של היועמ"ש ובכירים במשטרה) זו הטפלות.

גם כן עם שלא מרוצה מכלום. מביאים לכם תנאי קיום בסיסיים ואפילו אפשרות לעבוד 12 שעות ויותר ביום ולהרוויח קצת יותר ואתם עוד מתלוננים. לאנשים באפריקה אין אוכל ובצפון קוריאה בכלל יש בחירות ורק אפשרות אחת בכל פעם ומוציאים להורג על כל דבר. תגידו תודה על מה שיש לכם.

נ.ב. גם בקוריאה הצפונית אומרים להם שהם חיים במדינה דמוקרטית.

נערך לאחרונה:
גם כן עם שלא מרוצה מכלום. מביאים לכם תנאי קיום בסיסיים ואפילו אפשרות לעבוד 12 שעות ויותר ביום ולהרוויח קצת יותר ואתם עוד מתלוננים. לאנשים באפריקה אין אוכל ובצפון קוריאה בכלל יש בחירות ורק אפשרות אחת בכל פעם ומוציאים להורג על כל דבר. תגידו תודה על מה שיש לכם.

נ.ב. גם בקוריאה הצפונית אומרים להם שהם חיים במדינה דמוקרטית.
ואני ילד מגניב וזועף שמתלונן על דברים טיפשיים (ולא שחסרים דברים קונקרטיים להתלונן עליהם) 🤬

נ.ב לג'סטין ביבר יש דווקא אחלה שירים.

כל כך הרבה בעיות יש במדינה ועל שטיות כאלה כל התשומת לב הולכת..
פשוט טמטום.

ואני ילד מגניב וזועף שמתלונן על דברים טיפשיים (ולא שחסרים דברים קונקרטיים להתלונן עליהם) 🤬

נ.ב לג'סטין ביבר יש דווקא אחלה שירים.
יש הרבה מאוד דברים להתלונן עליהם. כפייה דתית, תקציבי ישיבות, מחירים הזויים של מחיה וכו'. מתי פעם אחרונה נעשה משהו טוב לטובת האזרחים? זכור לך משהו במקרה? כי לי לא.
ואם אתם חושבים שלמי שיש יותר כסף ככה גם המיסים שהוא ישלם יותר גבוהים אתם חיים בסרט. מי שיש לו מספיק כסף יודע איך לעקוף את החוקים טוב מאוד ומי שנדפק בסוף זה האזרח הממוצע.

רוב רובה של הביקורת החריפה כלפי רוה"מ היא עיניינית, כנ"ל הביקורת כלפי רעייתי היקרה שרה וכלפי תכיר מסטר טראמפ זהו בני יאיר.

דווקא רובה הגדול של הביקורת ממש לא עניינית, אני ממש לא חסיד של BB והייתי יותר שמח למנהיג ראוי אחר אבל אין ספק שיש רדיפה של התקשורת כלפי ראש הממשלה, משעשע שהתקשורת מתהדרת בתארים כגון "דיקטטור" וכו' אך יחד עם זאת התקשורת בארץ פשוט כותבת ככל העולה על רוחה (ע"ע יגאל סרנה) שזה משהו שלא כ"כ אופייני לדיקטטורה.

• פותח/ת השרשור
מתי פעם אחרונה נעשה משהו טוב לטובת האזרחים? זכור לך משהו במקרה? כי לי לא.
קנו לך צוללות בשביל שתוכל לישון בשקט בלילה ולא זו בלבד, גם קנו יותר מהנידרש, שלא יחסר כמו שאומרים. אפילו דאגו למכור שתיים לשכנים שלנו במצריים, שלא ירגישו מקופחים חס וחלילה.

קנו לך צוללות בשביל שתוכל לישון בשקט בלילה ולא זו בלבד, גם קנו יותר מהנידרש, שלא יחסר כמו שאומרים. אפילו דאגו למכור שתיים לשכנים שלנו במצריים, שלא ירגישו מקופחים חס וחלילה.
ברוך השם כבר 3 שנים לא נפלו טילים על העיר שלי. פה ושם קצת דקירות וירי במרכזית אבל הכל טוב. העיקר שלכבודו יהיה מקום בטוח לשהות בו. אני בטוח שהוא לא חסך לעצמו על ממד ולא ייאלץ לרוץ באמצע הלילה לבניין אחר אם חס וחלילה ארגוני הטרור יתחילו לשלוח טילים גם לשם.

יש הרבה מאוד דברים להתלונן עליהם. כפייה דתית, תקציבי ישיבות, מחירים הזויים של מחיה וכו'. מתי פעם אחרונה נעשה משהו טוב לטובת האזרחים? זכור לך משהו במקרה? כי לי לא.
ואם אתם חושבים שלמי שיש יותר כסף ככה גם המיסים שהוא ישלם יותר גבוהים אתם חיים בסרט. מי שיש לו מספיק כסף יודע איך לעקוף את החוקים טוב מאוד ומי שנדפק בסוף זה האזרח הממוצע.
נכון, יש הרבה מאוד דברים להתלונן עליהם (בינהם בהחלט מה שציינת).
נעשו הרבה דברים לטובת האזרחים, כמובן שלא מספיק ולרוב זה צעדים שמטיבים עם האזרח בצורה מינימלית בעיקר בשביל פופוליזם, אבל אם היית מתעניין מספיק ולא היית עסוק בלהתבכיין היית יודע.
אתה גם לא יודע איך המיסים עובדים, העשירון העליון משללם כמעט את כל המיסים בארץ.

אני דיברתי על האמרה המטופשת הזאת שפה זה לכאורה "לא דמוקרטיה".
זה רחוק שנות אור מדיקטטורה בישראל, הרבה יותר קרוב לקומוניזם.

נכון, יש הרבה מאוד דברים להתלונן עליהם (בינהם בהחלט מה שציינת).
נעשו הרבה דברים לטובת האזרחים, כמובן שלא מספיק ולרוב זה צעדים שמטיבים עם האזרח בצורה מינימלית בעיקר בשביל פופוליזם, אבל אם היית מתעניין מספיק ולא היית עסוק בלהתבכיין היית יודע.
אתה גם לא יודע איך המיסים עובדים, העשירון העליון משללם כמעט את כל המיסים בארץ.

אני דיברתי על האמרה המטופשת הזאת שפה זה לכאורה "לא דמוקרטיה".
זה רחוק שנות אור מדיקטטורה בישראל, הרבה יותר קרוב לקומוניזם.
לבחירות שאתה בוחר אחד מתוך כמה ליצנים שאף אחד מהם לא קשור לרצון העם אין שום קשר לדמוקרטיה. משמעות הדמוקרטיה שלטון העם, אם במדינה לא קורה מה שהעם רוצה זאת לא דמוקרטיה. עד כדי כך פשוט.

לבחירות שאתה בוחר אחד מתוך כמה ליצנים שאף אחד מהם לא קשור לרצון העם אין שום קשר לדמוקרטיה. משמעות הדמוקרטיה שלטון העם, אם במדינה לא קורה מה שהעם רוצה זאת לא דמוקרטיה. עד כדי כך פשוט.

לא כל דבר שהעם רוצה יכול לקרות, במדינה שלנו הדבר הראשון שמתחשבים הוא הביטחון שנמצא על העליונה.

לאור העובדה שאנחנו מדינה רבת אויבים, הביטחון הוא בראש סדר העדיפויות ולכן כדי להבטיחו בצורה מלאה צריך להקריב קורבנות, קורבנות אלה לפעמים מאוד מציקים ולא נוחים לעם, אבל זה מה יש.

לא כל דבר שהעם רוצה יכול לקרות, במדינה שלנו הדבר הראשון שמתחשבים הוא הביטחון שנמצא על העליונה.

לאור העובדה שאנחנו מדינה רבת אויבים, הביטחון הוא בראש סדר העדיפויות ולכן כדי להבטיחו בצורה מלאה צריך להקריב קורבנות, קורבנות אלה לפעמים מאוד מציקים ולא נוחים לעם, אבל זה מה יש.
ברור, כי כשמחליטים אם להקריב חיילים ואזרחים אף אחד לא יאהב את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית