הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה למשקלי עבודה אחרי תקופה ללא אימונים

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
שלום רב,
יש לי כ6 שנות אימון מאחורי,חלק גדול מהם אימוני ליצנות.
אני כבר כחודשיים לא מתאמן , מסיבות שלי.לפני שהפסקתי הרצתי 531,הגעתי למשקלים של כ210 דדליפט,כ160 סקוואט, וכ125 בנץ ,85 פרס. לא זוכר בדיוק אבל נראה לי זה המספרים.

אני רוצה לחזור לעניינים עכשיו, הבעיה היא שכנראה המשקלים שלי די חזרו אחורה, וזה משהו שכן חשוב לי.
חשבתי להריץ תוכנית ליפטינג כלשהי כדי לחזור למשקלי עבודה, ואז לחזור להריץ 531.
שקלתי שתי תוכניות,אחת טקסס והשנייהss רגילה.הבעיה שאני כבר יחסית לא צעיר, ואני עובד כל יום 10-12 שעות, ואני צריך לקחת את זה בחשבון שאני מתאושש יחסית לאט.

האם יש לכם מה להמליץ לי בנושא,או תוכנית אחרת/עיקרון אחר?
תודה רבה מראש!!

לינארית של ביל סטאר לדעתי תתאים לך. גם תאפשר לך להתקדם במשקלים מדי שבוע וגם פחות טובענית וקשה מSS כי יש בה תאכלס רק 2 סטים כבדים באימון של כל תרגיל וגם אחלה של נפח. לדעתי עם המשקלים שאתה הרמת והעובדה שלקחת רק חודשיים הפסקה תוכל לעשות גם קפיצות גדולות משבוע לשבוע.

שלום רב,
יש לי כ6 שנות אימון מאחורי,חלק גדול מהם אימוני ליצנות.
אני כבר כחודשיים לא מתאמן , מסיבות שלי.לפני שהפסקתי הרצתי 531,הגעתי למשקלים של כ210 דדליפט,כ160 סקוואט, וכ125 בנץ ,85 פרס. לא זוכר בדיוק אבל נראה לי זה המספרים.

אני רוצה לחזור לעניינים עכשיו, הבעיה היא שכנראה המשקלים שלי די חזרו אחורה, וזה משהו שכן חשוב לי.
חשבתי להריץ תוכנית ליפטינג כלשהי כדי לחזור למשקלי עבודה, ואז לחזור להריץ 531.
שקלתי שתי תוכניות,אחת טקסס והשנייהss רגילה.הבעיה שאני כבר יחסית לא צעיר, ואני עובד כל יום 10-12 שעות, ואני צריך לקחת את זה בחשבון שאני מתאושש יחסית לאט.

האם יש לכם מה להמליץ לי בנושא,או תוכנית אחרת/עיקרון אחר?
תודה רבה מראש!!
לא מאמין שזכיתי להגיע ליום שאתה מחפש ליפטינג ואני הפוך ;)
אחרי כל כך הרבה זמן, לינארית יכול להיות לא רע באמת, ולא להשתולל עם תרגילי עזר יותר מידיי.
תתמקד בתנועה שמערבת כמה שיותר מסת שריר.

אני לא חולק על מה שאמרו מעלי, אבל SS עם ריסט מאד עמוק תתאים לשלב ההתחלתי נטו להחזיר משקלי עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית