הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום אני בחיטוב מזה 3חודשים בהם ירדתי 8קג.
פרטים: 1.74, שוקל80 וקצת פחות מ12%שומן להערכתי.
אני על כ150ג פחמימה ביום, עד60שומן וחלבון בערך פי 2.סהכ כ1800קל ויש לי ציטדיי של יום שלם אחת לשבוע.
כחלק מהחיטוב אני אוכל כל יום כ100ג חומוס בסיגנון 'אחלה' וכל יומיים אוכל שניצל בציפוי פירורים, אפוי.
האם מאכלים אלה בעיתיים לחיטוב? אצין שהם חלק ממכסת הקלוריות היומית.
שנית, אני יורד כחצי קג בשבוע ולעיתים גם פחות האם עלי להקטין פחמימה?

האם מאכלים אלה בעיתיים לחיטוב? אצין שהם חלק ממכסת הקלוריות היומית.
לדעתי כן.
לא מהכיוון של הקלוריות, הרי אפשר לשתות שייקים של חלבון כל היום ובמה שנשאר להוסיף פיצוחים ופיתה.
אבל זה לא אופטימלי מכיוון שמדובר במאכלים ש-
א. לא מספקים ערך תזונתי כלשהו לא מכיוון המינרלים, לא מכיוון הויטמינים ולא מכיוון הסיבים התזונתיים
ב. חומוס מעובד או שניצל עם פירורים תופסים חלק נכבד מסך הקלוריות בתפריט שלך, ו 60 גרם שומן זה די גבולי למ.ג של 80 ובגירעון קלורי מתמשך.
הייתי שם דגש על עוד קצת שומן איכותי לתפריט במקום החומוס המעובד.

שנית, אני יורד כחצי קג בשבוע ולעיתים גם פחות האם עלי להקטין פחמימה?
אין קשר בין כמות הפחמימה לקצב הירידה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן.
לא מהכיוון של הקלוריות, הרי אפשר לשתות שייקים של חלבון כל היום ובמה שנשאר להוסיף פיצוחים ופיתה.
אבל זה לא אופטימלי מכיוון שמדובר במאכלים ש-
א. לא מספקים ערך תזונתי כלשהו לא מכיוון המינרלים, לא מכיוון הויטמינים ולא מכיוון הסיבים התזונתיים
ב. חומוס מעובד או שניצל עם פירורים תופסים חלק נכבד מסך הקלוריות בתפריט שלך, ו 60 גרם שומן זה די גבולי למ.ג של 80 ובגירעון קלורי מתמשך.
הייתי שם דגש על עוד קצת שומן איכותי לתפריט במקום החומוס המעובד.

אין קשר בין כמות הפחמימה לקצב הירידה.
חייב להודות ששנהם עוזרים לי לשבוע והופכים את התפריט לגמיש, כמו כן אני מתסף באומגה ומולטי.תודה על התגובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית