הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים של מזון

• פותח/ת השרשור
כן אבל לא מעניין אותי כמה קלוריות יש, אני מסתכלת פשוט על הערכים בטבלה על הפחמימות והחלבונים ומחלקת בחצי
אני מחלקת את הכמות של הפחמימה שיש במאה גרם בחצי ואז יודעת בעצם כמה יש? כי אני לא מתייחסת לקלוריות
נראה לי שהבנתיי נגיד ב50 גרם קוואקר יש 28 גרם פחמימה אבל יש בזה גם חלבון, להתייחס רק לפחמימה בלי לחלבון שיש בזה? או שגם החלבון לצורך העניין שיש בפחמימה נחשב?

אני מחלקת את הכמות של הפחמימה שיש במאה גרם בחצי ואז יודעת בעצם כמה יש? כי אני לא מתייחסת לקלוריות
אם את רוצה לדעת כמה פחמימה/חלבון/כל דבר יש ב 50 גרם אז את מסתכלת כמה יש ב 100 גרם ומחלקת ב 2, כן.
להתייחס רק לפחמימה בלי לחלבון שיש בזה? או שגם החלבון לצורך העניין שיש בפחמימה נחשב?
אם את סופרת ערכים בשביל מעקב אז תתייחסי לכל הערכים התזונתיים. ולמה רק פחמימה וחלבון? מה עם שומן, קלוריות? זה נשמע כמו לעשות חצי פעולה, או שתספרי הכל או כלום.

• פותח/ת השרשור
נגיד ב70 גרם קוטג יוצא לי 54 קלוריות, איך מזה אני מגיעה לגרם פחמימה ולגרם חלבון?
אם אני יודעת ש1 גרם פחמימה שווה 4 קלוריות, גרם חלבון 4 קלוריות ו1 גרם שומן 9 קלוריות. במה אני מחלקת את ה54

נגיד ב70 גרם קוטג יוצא לי 54 קלוריות, איך מזה אני מגיעה לגרם פחמימה ולגרם חלבון?
מהמידע הזה בלבד את לא מגיעה, כמומשכבר כתבו לך.
תסתכלי על התווית של קופסת הקוטג' ותראי את הערכים שאת צריכה.
אם אני יודעת ש1 גרם פחמימה שווה 4 קלוריות, גרם חלבון 4 קלוריות ו1 גרם שומן 9 קלוריות. במה אני מחלקת את ה54
אין לך שום דרך בעולם לדעת כמה גרם מכל אבות המזון קיים במוצר מסויים מבלי לבדוק את זה קודם ממקור אינטרנטי או אינפורמטיבי כלשהו על המוצר עצמו. אני מנסה להסביר לך את זה כבר כמה תגובות.

• פותח/ת השרשור
אז להסתכל על הערכים של הפחמימה והחלבון ב100 גרם ולפי זה לחלק ולחשב לפי הכמות שאני צריכה

• פותח/ת השרשור
הערכים של החלבון מדוייקים?
עם האבקת חלבון זה יוצא לי 133 גרם ויש משחק מבחינת התפריטים רק בפחמימות.
כרגע הפחמימה היחידה שאני צורכת זה פירכיות.
יום אני על 75 גרם פחמימה, יום אני על 50 גרם פחמימה יום על 25 גרם פחמימב ויום על אפס כלומר דל פחמימה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170823-152509.png
    Screenshot_20170823-152509.png
    KB 89.2 · צפיות: 70
ממליץ בחום על MYFITNESSPAL

לא יודע איך אפשר לספור ערכים בלעדיה ... סורקים ברקוד או מחפשים מוצרים דומים (למשל שאתה במסעדה).

מאוד קל ובדרכ קל לשנות יחידות מידה ולהמנע מלשקול (פרוסה, כף, גביע וכו׳).

בלי להגזים 100% מהחברים שלי שעוקבים אחרי ערכים משתמשים באפליקציה הזאת.

Back
למעלה תחתית