הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה להורדת שומן למשקל 70 ק''ג

• פותח/ת השרשור Talker
  • פורסם בתאריך

Talker

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן, קראתי באתר על הורדת שומן ופיתוח גוף ובנוסף פתחתי את התפריט המומלץ על ידכם כאן ויש לי כמה שאלות.
1. מה הכוונה ב3 ירקות? ירקות שלמים? מה הגדלים?
אם כן אז זה לא קצת הרבה ירקות ביום? כי ב2 ארוחות רשום 3 ירקות + בארוחה נוספת 5 ירקות + בבוקר עגבניות שרי...
2. רשום 3 קפסולות אומגה 3 בשתי ארוחות ורשום אופציונלי. אז האם הכוונה לסה''כ 6, וכך או כך, רשום אופציונלי אבל אם אני בוחר לא לצרוך אז לא יהיה לי חוסר באומגה 3 בתפריט?
3. במדריך להורדת שומן ופיתוח גוף רשום אימוני אירובי כ4-5 בשבוע ואנאירובי כ-3 בשבוע, זה נשמע לא המון אימונים לאדם שעובד/לומד ואפילו לבנאדם שלא עושה כלום בחייו, זה לא הרבה עומס המיוחד כשתכלס נמצאים בגרעון קלורי?

אשמח שתענו לי על השאלות לעיל, בנוסף אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות תכנית אימונים ותזונה שמתאימה לחייו של סטודנט (את רוב היום אני מנצל ללמידה ואין לי יותר מידי זמן להשקיע בפעילויות נוספות, בין היתר בהכנת אוכל לעצמי אז אשמח לארוחות שניתן להכין במהירות ובקלות).

תודה!

מה הכוונה ב3 ירקות? ירקות שלמים? מה הגדלים?
אם כן אז זה לא קצת הרבה ירקות ביום? כי ב2 ארוחות רשום 3 ירקות + בארוחה נוספת 5 ירקות + בבוקר עגבניות שרי
חשוב סה"כ שתגיע ל5-6 ירקות ביום מצבעים שונים

רשום 3 קפסולות אומגה 3 בשתי ארוחות ורשום אופציונלי. אז האם הכוונה לסה''כ 6, וכך או כך, רשום אופציונלי אבל אם אני בוחר לא לצרוך אז לא יהיה לי חוסר באומגה 3 בתפריט?
לכולנו חסר אומגה 3 בתפריט. לא ניתן כמעט להגיע לכמות הרצויה מהתפריט.
לכן זה מומלץ אך לא חובה.
אם תחליט לקנות תתיעץ בפורום שוב על איזה סוג לקנות וכמה לקחת

במדריך להורדת שומן ופיתוח גוף רשום אימוני אירובי כ4-5 בשבוע ואנאירובי כ-3 בשבוע, זה נשמע לא המון אימונים לאדם שעובד/לומד ואפילו לבנאדם שלא עושה כלום בחייו, זה לא הרבה עומס המיוחד כשתכלס נמצאים בגרעון קלורי?
אתה יכול לאחד את האירובי עם האימון כוח (קודם כוח ואז אירובי) ויכול להתחיל עם 3 אימוני אירובי כך שיסתדר לך עם האימוני כוח

Back
למעלה תחתית