ייעוץ התחלת SS, אחרי חיטוב או לקראת סוף חיטוב?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
החלטתי שהגיע הזמן (סוף סוף) לעשות תוכנית מסודרת ומחושבת שתעשה קצת היתקדמות במשקלים.
אני כרגע נמצא בסוף חיטוב, עוד שבועיים בערך מסיים ואז נטרלי שבוע~שבועיים.
כדאי להתחיל עכשיו SS או לחכות אחרי תקופת הנטרלי?

• פותח/ת השרשור
כן זה גם מה שחשבתי, סוף נטרלי~מאזן חיובי

לגבי טכניקות- כן מנסה לסדר צילום לסקוואט ודדליפט

אני לא חושב שזה כזה משנה. לפי דעתי אתה יכול להתחיל כבר עכשיו מיכיוון ש ss עובד בעיקר על המערכת העיצבית. אז אם לא הגעת למיצוי גיוס יחידות המוטוריות אתה יכול להתקדם שם גם במאזן קלורי שלילי.

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שזה כזה משנה. לפי דעתי אתה יכול להתחיל כבר עכשיו מיכיוון ש ss עובד בעיקר על המערכת העיצבית. אז אם לא הגעת למיצוי גיוס יחידות המוטוריות אתה יכול להתקדם שם גם במאזן קלורי שלילי.
😣
תנצל את תקופת הנטראלי ללמידת טכניקה עם משקלים סבירים (לא קשים מידים ולא קלים מידי) ואז כשתתחיל לטחון, תתחיל להעלות את המשקלים בהתאם לטכניקה.

בהודעות כאלה גם אתה עובד בעיקר על המערכת העצבית, של הגולשים בפורום. :|

• פותח/ת השרשור
😣
תנצל את תקופת הנטראלי ללמידת טכניקה עם משקלים סבירים (לא קשים מידים ולא קלים מידי) ואז כשתתחיל לטחון, תתחיל להעלות את המשקלים בהתאם לטכניקה.

אחלה, יבוצע ובתקווה גם יצולם

מר לטיסימוס:
יש להזכיר שיש לה פתיל קצר מאוד

זאת אומרת שאפשר להתחזק בעזרת כוח המחשבה?

roy נראה לי שהבנתי אותך
אתה אומר שאם הוא יתחיל את התרגילים של SS במשקל נמוך הוא יכול לעשות את זה גם בסוף החיטוב
ושהוא כבר יהיה בחיובי הוא יגיע למשקלים כבדים, זה כן

roy נראה לי שהבנתי אותך
אתה אומר שאם הוא יתחיל את התרגילים של SS במשקל נמוך הוא יכול לעשות את זה גם בסוף החיטוב
ושהוא כבר יהיה בחיובי הוא יגיע למשקלים כבדים, זה כן

זה עדיין יכול לפגוע באדפטציה (לפחות מבחינה תיאורטית), וזה עדיין לא אומר שחזרות של 5 הם חזרות על המערכת העצבית בלבד (טיעון מגוחך כשלעצמו).

זה עדיין יכול לפגוע באדפטציה (לפחות מבחינה תיאורטית), וזה עדיין לא אומר שחזרות של 5 הם חזרות על המערכת העצבית בלבד (טיעון מגוחך כשלעצמו).
אחי שתהיה בעניינים אתה לא גודל מ5 חזרות רק מערכת העצבים גודלת ומנפחת לך תשרירים אבל זה לא באמת שרירים............................ 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬

אם הוא חושב שאפשר לעבוד על המערכת העיצבית בלי להפעיל את השלד, שריר, לב ריאה כנראה הוא לא הקשיב בשיעורי אנטומיה בקורס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית