תמונה רוצה לעבור למאסה בעיה קטנה

• פותח/ת השרשור MilanAc
  • פורסם בתאריך

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
אמממ

אני רוצה להתחיל להתנפח בעליית מסת שריר נקייה
עכשיו הבעיה שלי היא זה שסיימתי חיטוב ואני לא יודע אם אני במצב של עודף שומן או עור עודף
אם אור עודף אז זה סבבה כי אם אני יתנפח העור ימתח אבל אם זה שומן אני חייב להמשיך אירובי
ועם SS יהיה לי קשה לשלב כל יום אירובי זה מעייף

גובה:1.63
משקל :52.8

1265436812.jpg

1265459402.jpg

1265449951.jpg

1265460990.jpg

1265459133.jpg

אז זה עודף עור או שומן ? בכל מקרה איך אני יוכל לדעת לדעת ?
וכמה % שומן אני על הדרך

לפי דעתי אתה יכול בשקט להתחיל SS, תעלה במסה וקצת בשומן, תקבל צורה וכשתרצה תעשה חיטוב.
בגיל שלך עור עודף הוא נדיר מאוד (מאוד), אלא אם היית מאוד שמן לפני כן (ואני מדבר על 40 קילו יותר שמן, וגם אז העור העודף היה נראה אחרת).

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי אתה יכול בשקט להתחיל SS, תעלה במסה וקצת בשומן, תקבל צורה וכשתרצה תעשה חיטוב.
בגיל שלך עור עודף הוא נדיר מאוד (מאוד), אלא אם היית מאוד שמן לפני כן (ואני מדבר על 40 קילו יותר שמן, וגם אז העור העודף היה נראה אחרת).
הייתי יותר ב20 קילו ממה שאני עכשיו

זה קצת עור עודף שעם עליה במאסת שריר ימתח שוב
אתה שוקל מעט יחסית לגובה שלך, ובכלל

תתחיל SS, תעבוד נכון ותאכל טוב, הכל יסתדר
אם תרצה לחטב בעתיד זה רק אחרי שתצבור מספיק מאסת שריר (עוד 20-30 קילו)

• פותח/ת השרשור
אם זה לא עור עודף אז זה יותר גרוע בשבילי :X מה הקטע אז איך אני יוריד את זה ?:X אם זה שומן אני לא רוצה לדרת ל 20 קילו .. :( כבר מתחת ל50 קילו אני נחשב בתת משקל :X
עכשיו מאסה זה מיותר כי אני יצטרך להשמין בחזרה רציתי להגיע ל 10% שומן ואז לעקוב אחרי ההתפתחות של השריר כשאין שומן בגוף אני יוכל לראות בבירור שינויים בגוף ללא לדאוג שה% שומן עולה יותר מה% שריר

אם זה לא עור עודף אז זה יותר גרוע בשבילי :X מה הקטע אז איך אני יוריד את זה ?:X אם זה שומן אני לא רוצה לדרת ל 20 קילו .. :( כבר מתחת ל50 קילו אני נחשב בתת משקל :X
עכשיו מאסה זה מיותר כי אני יצטרך להשמין בחזרה רציתי להגיע ל 10% שומן ואז לעקוב אחרי ההתפתחות של השריר כשאין שומן בגוף אני יוכל לראות בבירור שינויים בגוף ללא לדאוג שה% שומן עולה יותר מה% שריר

אל תכנס לסרטים מהשומן שלך. אתה באמת קרוב לתת משקל לפי ההגדרה (שלא ממש משנה, אבל מילא). תמשיך לרדת ותראה כמו דחליל. כל עליה במסה גוררת עליה בשומן, אי אפשר להתחמק מזה. תעשה תוכנית טובה, תעלה במסה לצד עליה מתונה בשומן ואז תחטב.

• פותח/ת השרשור
אל תכנס לסרטים מהשומן שלך. אתה באמת בתת משקל לפי ההגדרה (שלא ממש משנה, אבל מילא). כל עליה במסה גוררת עליה בשומן, אי אפשר להתחמק מזה. תעשה תוכנית טובה, תעלה במסה לצד עליה מתונה בשומן ואז תחטב.

אז מה הקטע פה ?
מצד אחד אני שמן
מצד שני אני בתת משקל ? :X

לפי המדדים הכללים (BMI) אתה רחוק באחוז מלהיות בתת משקל.
כמו שאמרתי, אל תסתבך עם זה יותר מדי. תעשה מאסה אם בא לך ותעלה 20 קילו.

האחוז שומן נראה ממש לא גבוהה,יכול להיות שזה קצת עודף עור,אבל כל אחד שיתפוס את הבטן שלו (גם אם הוא 10%) יהיה לו שם "גוש" כזה חח,במיוחד כשהוא יושב
תעשה מאסה.

• פותח/ת השרשור
לפי המדדים הכללים (BMI) אתה רחוק באחוז מלהיות בתת משקל.
כמו שאמרתי, אל תסתבך עם זה יותר מדי. תעשה מאסה אם בא לך ותעלה 20 קילו.
לפי כל מדד BMI שבדקתי בו עד עכשיו כל גרם מתחת ל50 קילו אפילו אם תרשום 49.9 ל1.63 זה יגיד לך שזה תת משקל

סבבה אני יעשה כבר מסה . אני ילך לאיזה לרופא להיבדק שיגיד לי במדויק אם זה אחוז שומן או עור עודף יש לך מושג לאיזה רופא אני צריך ללכת במצב כזה?

נערך לאחרונה:
למה אתה צריך לבדוק א"ש? מפה אין לך שום סיבהלהמשיך לחטב(אלא אם אתה רוצה להיות אנורקס) .
תעשה עם SS עם הרבה אוכל, תעלה במשקל ואח"כ תחשוב על חיטוב.
בתאבון 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה אתה צריך לבדוק א"ש? מפה אין לך שום סיבה להמשיך לחטב.
תעשה עם SS עם הרבה אוכל, תעלה במשקל ואח"כ תחשוב על חיטוב.
אז למה ירדתי במשקל ? :X
ירדתי 20 קילו .. אני רוצה לסיים תחלק הזה ואז להתחיל לעלות מסה "נקייה" להשאר על מאזן חיובי של 200 קלוריות ומשם לעלות לאט לאט ובטוח גם אם יקח יותר זמן ..
אני לא רוצה לבדוק אחוז שומן אני רוצה לבדוק אם זה שומן או אם זה עור עודף עד עכשיו התעצב לי הגוף +- ניהיה לי שרירי חזה יד גב רגליים. גם בלי מאסה מטורפת של עלייה רצינית במשקל 😃
בכל מקרה לאיזה רופא אני צריך ללכת כדי לבדוק דבר כזה?

ירדת במשקל כי רצית להוריד שומן, לא?
מסה של 200 קלוריות לא תתן לך הרבה בטח שלא עם תוכנית כמו SS, כי אתה לא תתאושש.
אם אתה רוצה לגדול באופן רציני תצטרך לוותר על העלייה ה"נקייה" של ה200 קלוריות, לאכול הרבה ולהרים כבד.
אח"כ תוכל לעשות חיטוב.
בדיקה מהימנה של % שומן עושים בוינגייט, זה עולה לא מעט, אני מניח שמשה ירחיב על זה.

• פותח/ת השרשור
ירדת במשקל כי רצית להוריד שומן, לא?
מסה של 200 קלוריות לא תתן לך הרבה בטח שלא עם תוכנית כמו SS, כי אתה לא תתאושש.
אם אתה רוצה לגדול באופן רציני תצטרך לוותר על העלייה ה"נקייה" של ה200 קלוריות, לאכול הרבה ולהרים כבד.
אח"כ תוכל לעשות חיטוב.
בדיקה מהימנה של % שומן עושים בוינגייט, זה עולה לא מעט, אני מניח שמשה ירחיב על זה.
אני מדבר על רופא שאפשר לפנות אליו שיגיד לי אם זה עור עודף או אחוז שומן
פשוט רופא שיבין בדברים כאלה

מה השאלה פה? רוב השומן אמלך מתרכ באיזור הבטן, תוסיף לזה קצת עור שנשאר והופ קיבלת את האשליה.
עכשיו אתה צריך להתחיל מאסה רצינית אין מה לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית