עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא דייקתי..לדעתי כדאי להוסיף חגורה רק בתרגילים היותר מורכבים (סקווט דד וכו'..) במידה אתה מרגיש שהבטן מתקשה בלהחזיק את הגב כמו שצריך.
אני אישית שם חגורה רק בסקווטים החל ממשקל מסויים.
מה המשקלים שלך פחות או יותר?לא דייקתי..
התכוונתי בסקוואט ודד ליפט בלבד..
לא יודע כמה מתקשה כי רגיל לבלי בגלל זה שואל אם יכול להוסיף משקל
נראה שאתה יודע לעבוד גם בלי חגורה. אני מציע לך לנסות פעם פעמיים לראות איך מרגיש לך.סקוואט 210 3*3
דד 215 3*3 סומו
בלי באן בבקשה
תודה אחינראה שאתה יודע לעבוד גם בלי חגורה. אני מציע לך לנסות פעם פעמיים לראות איך מרגיש לך.
אחלה משקלים
ברור שלא. קח ממשהותודה אחי
בשביל פעמיים לא יודע אם שווה להשקיע בחגורה..
לא מתרגלים לחגורה אחרי פעם או פעמיים.ברור שלא. קח ממשהו
מה המ.ג.?סקוואט 210 3*3
דד 215 3*3 סומו
בלי באן בבקשה
לא מסכים איתך בעניין הזה. לדעתי התרומה של החגורה מורגשת מידי. לא שפתאום יש עשרה קילו יותר על המוט, אלה היציבות והשליטהלא מתרגלים לחגורה אחרי פעם או פעמיים.
84~מה המ.ג.?
למה הדדליפט בפיגור רציני ביחס לסקוואט?
מה המטרה שלך?
אישית אני לא רואה איך חגורה תוסיף הרבה במצבך הנוכחי, אלא אם אחד מהבאים תקף:84~
בדדליפט זה לא השיא שלי אלו משקלי עבודה כרגע אבל כן הם תמיד עומדים כמעט שווים
משלב כוח וגדילה יחד(תרגילי בסיס+עזר נפח)
זאת אומרת שלא לצפות לעליה של משקלי עבודה עם חגורה?
מאיזה משקל לדעתך כדאי לשים חגורה אחי?לדעתי כדאי להוסיף חגורה רק בתרגילים היותר מורכבים (סקווט דד וכו'..) במידה אתה מרגיש שהבטן מתקשה בלהחזיק את הגב כמו שצריך.
אני אישית שם חגורה רק בסקווטים החל ממשקל מסויים.
מאיזה משקל לדעתך כדאי לשים חגורה אחי?
אישית אני לא רואה איך חגורה תוסיף הרבה במצבך הנוכחי, אלא אם אחד מהבאים תקף:
אתה מתכנן להתחרות
נעזר בחומרים
נעזר בציוד אחד (רצועות ברכיים או חולצות)
ואז יש לך אפשרות או סיבה לנסות להוסיף אפילו עוד קצת משקל למוט
אחרת ביחס משקלים כזה זה נראה לי כבר חסר משמעות
אז נטו בשביל הוספת משקלי עבודה זה נותן תרומה?זה אידיווידואלי מאד. לדעתי כדאי לשים חגורה אחרי שהתחממת טוב בלי כדי "להיזכר" איך מפעילים את הבטן.
אני אישית שם חגורה מ140 קילו.
לי זה נותן חד משמעית. אם אגיד לך שזה יתרום לך בוודאות זה יהיה לא רציני. אמרתי לך קח ממישהו ותנסהאז נטו בשביל הוספת משקלי עבודה זה נותן תרומה?
אישית אני לא רואה איך חגורה תוסיף הרבה במצבך הנוכחי, אלא אם אחד מהבאים תקף:
אתה מתכנן להתחרות
נעזר בחומרים
נעזר בציוד אחד (רצועות ברכיים או חולצות)
ואז יש לך אפשרות או סיבה לנסות להוסיף אפילו עוד קצת משקל למוט
אחרת ביחס משקלים כזה זה נראה לי כבר חסר משמעות
יש ליפטרים שמרימים בלי חגורה. בבנץ רובם בלי חגורה, דדליפט יש מעט ונדיר לראות בסקוואט.לא משנה עד כמה המייצבים שלך חזקים, הם יגבילו אותך בתרגילי הבסיס. אם זה לא היה נכון היית רואה מדי פעם מתחרי פוואר ליפטינג מרימים בלי חגורה, אבל אתה לא תראה דבר כזה בחיים. אז אני כן יכול להגיד שחגורה חד משמעית תוסיף למשקלי העבודה שלך ועם המשקלים שציינת היא תוסיף גם די הרבה. כמו שנאמר, אולי יקח קצת זמן להתרגל, אבל בסופו של דבר אתה תוכל לראות שינוי משמעותי בעבודה עם חגורה לעומת ללא.