הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה=תוספת משקל?

practis

משתמש מתחיל
123
6
נק' מוניטין:
13
123
6
מתאמן כבר בערך 10 שנים ולעולם לא התאמנתי עם חגורה מכיוון שאוהב להפעיל חזק מייצבים, באיזה מצב כן מומלץ להוסיף אותה? והאם זה שווה תוספת משקל?(כמה +- באחוזים)
תודה

חגורה תוסיף משקל במיוחד בסקוואט ואולי בשאר ההרמות. יקח זמן להתרגל אבל זה יקרה.
לא אמרתי שהיא לא תוסיף משקל, תקרא שוב את הניסוח שלי, בגדול הנקודה שלי היא שבמצבו אני אישית לפחות לא רואה סיבה כבר להוסיף משקל אלא אם נניח מתקיימת אחת מהאפשרויות שציינתי

חגורה מוסיפה ללחץ התוך בטני ותורמת בהעברת הכח מהרגליים למוט במידה והיא יושבת כמו שצריך, לוחצת ולא נתקעת במשהו(כמו שקורה לרבים בדדליפט).
בנוסף יש אלמנט פסיכולוגי של תחושת בטחון

לרוב האנשים זה מתורגם לעוד משקל על המוט, במיוחד בסקוואט.

לא משנה עד כמה המייצבים שלך חזקים, הם יגבילו אותך בתרגילי הבסיס. אם זה לא היה נכון היית רואה מדי פעם מתחרי פוואר ליפטינג מרימים בלי חגורה, אבל אתה לא תראה דבר כזה בחיים. אז אני כן יכול להגיד שחגורה חד משמעית תוסיף למשקלי העבודה שלך ועם המשקלים שציינת היא תוסיף גם די הרבה. כמו שנאמר, אולי יקח קצת זמן להתרגל, אבל בסופו של דבר אתה תוכל לראות שינוי משמעותי בעבודה עם חגורה לעומת ללא.
Never say never... 3:40

חגורה מוסיפה ללחץ התוך בטני ותורמת בהעברת הכח מהרגליים למוט במידה והיא יושבת כמו שצריך, לוחצת ולא נתקעת במשהו(כמו שקורה לרבים בדדליפט).
בנוסף יש אלמנט פסיכולוגי של תחושת בטחון

לרוב האנשים זה מתורגם לעוד משקל על המוט, במיוחד בסקוואט.

Never say never... 3:40

וואו!!!! מרשים בטירוף!

בעזהי"ת

במאמר שכתבתי לא מזמן אודות מתודת העל יכולת, טענתי שבהחלט יש יתרון לעבודה עם חגורה, כמו גם אמצעים מכניים אחרים אם וכאשר, גם למי שרוצה לשפר את היכולת שלו בלי חגורה. קישור לרשותך.

אם חווית כאבי גב או בעיות גב אורטופדיות
כן הייתי ממליץ לך לשלב את החגורה בתור משנה בטיחות..
למה שחגורה תעזור אם חווית כאבי גב או בעיות גב אורטופדיות? החגורה מחזקת את הבטן. אין לחגורה שום פונקציה בהורדת עומס מהגב. אני בכלל לא חושב שיש קשר כלשהו בין בטיחות לבין חגורה באף תרגיל שבו תשים אותה אלה אם בלי חגורה הטכניקה שלך זוועתית ועם חגורה היא יותר בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית