הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכניות להעלאת משקלים במורכבים

• פותח/ת השרשור hmimo92
  • פורסם בתאריך

hmimo92

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
אז סיימתי SS במשקלים די נחמדים
130 סקוואט
140 דדליפט
90 בנץ
60 מיליטרי
80 חתירה
עכשיו אני עברתי לחיטוב קצת כדי לא לעלות יותר מדי בשומן ואז אחזור עוד הפעם לתוכנית כוח.
רציתי לדעת מה האופציות הלאה שאני יכול לקחת , אני רואה אנשים פה בפורום שמתאמנים שנה ומרימים 200 סקוואט ואני כזה פאק חחח
מישהו יכול לעזור בבקשה?

אחרי ss אפשר לבצע את הלינארית או טקסס.
אם בא לך להשקיע כסף, תוכנית אימונים שמותאמת לך יכולה לעבוד יותר טוב

שתדע שאחרי חיטוב בתוכנית שהיא לא מפוקסת כוח תאבד הרבה מהמשקלי עבודה שלך בצורה משמעותית.
5X5 לינארית או טקסס לפי מה שאני יודע זה האופציות הכי טובות למתקדם לכוח.

עפי מה החלטת שסיימת עם SS?

ככה או ככה לדעתי ליניארית יכולה להתאים מעולה אם SS עבדה לך טוב. תדאג להתחיל נמוך ותציב משקלים ריאלים למתי שיש לך ולא מה שהיה לך בסוף SS.

• פותח/ת השרשור
אחרי ss אפשר לבצע את הלינארית או טקסס.
אם בא לך להשקיע כסף, תוכנית אימונים שמותאמת לך יכולה לעבוד יותר טוב
כן אני בעיקרון מחטב בלינארית עכשיו ואז מסה בלינארית , לגבי תוכנית אימונים מותאמת אממ עם מי מדברים על זה בכלל ?

שתדע שאחרי חיטוב בתוכנית שהיא לא מפוקסת כוח תאבד הרבה מהמשקלי עבודה שלך בצורה משמעותית.
5X5 לינארית או טקסס לפי מה שאני יודע זה האופציות הכי טובות למתקדם לכוח.
אני עושה חיטוב בלינארית אז היא די מפוקסת כוח לא? ואז אני אעשה מסה בלינארית
עפי מה החלטת שסיימת עם SS?

ככה או ככה לדעתי ליניארית יכולה להתאים מעולה אם SS עבדה לך טוב. תדאג להתחיל נמוך ותציב משקלים ריאלים למתי שיש לך ולא מה שהיה לך בסוף SS.
אממ לפי מה אחי? לפי המשקלים ופשוט לפי שלא יכולתי לעלות יותר למרות ריסטים.

אין בעיה לעשות מסה עם הלינארית. בחיטוב אתה לרוב רק משמר משקלי עבודה.
לגבי תוכנית אימון אישית, תחפש מאמן רציני באזור שלך או הייעוץ דרך האתר, יוסי קלמנוביץ , אושר סופטי גם הם כותבים תוכניות

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לעשות מסה עם הלינארית. בחיטוב אתה לרוב רק משמר משקלי עבודה.
לגבי תוכנית אימון אישית, תחפש מאמן רציני באזור שלך או הייעוץ דרך האתר, יוסי קלמנוביץ , אושר סופטי גם הם כותבים תוכניות
ומה לגבי חיטוב בלינארית ? זה סבבה אחי? מאמן רציני באיזור שלי לא נראה לי יש , שמעתי הרבה דברים על אושר סופטי אני אנסה לדבר איתו תודה חבר

ומה לגבי חיטוב בלינארית ? זה סבבה אחי? מאמן רציני באיזור שלי לא נראה לי יש , שמעתי הרבה דברים על אושר סופטי אני אנסה לדבר איתו תודה חבר
אני אוהב את הלינארית גם בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית