הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה דלת פחמימות

• פותח/ת השרשור Vaisman
  • פורסם בתאריך

Vaisman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
שלום לכולם, אני נמצא בתזונה דלת פחמימות של עד 80 גרם פחמימות ביום מנוחה על מאזן קלורי ניטרלי. היום ההורים שלי נוסעים לשישי-שבת אצל משפחה וחשבתי להצטרף אליהם. המשפחה שומרת שבת ככה שזה יכול להגביל אותי במספר דברים. בנוסף המשפחה נוהגת להכין אוכל ברוטב וכו׳ כמו דגים ברוטב לדוגמא.

הבעיה שלי, אני מודה, שאני מנסה להישאר כמה שיותר צמוד למשקל שאיתו אני מודד את האוכל שלי ומנסה להימנע מלאכול מחוץ לבית כיוון שתמיד יש בי את החשש שאחרוג מכמויות (בעבר הייתי בעל התקפי אכילה לא רצוניים) ואני מרגיש שהמשקל מזון שומר אותי בטווח שאני צריך.

אני אשמח לעזרה בקשר לאיך אני יכול לצאת מחוץ לשישי שבת אצל המשפחה ולהימנע מכך שאחרוג מפחמימות או קלוריות מיותרות כשאין לי אפשרות להשתמש במשקל מזון הדיגיטלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנתי בידיוק מה אתה שואל
1. איך אני יכול להימנע מחריגה בכמויות של פחמימה או קלוריות כשאני נמצא מחוץ לבית.
2. האם אני צריך להימנע ממנת בשר/דג ברוטב או שזה דווקא אפשרי ביום דל פחמימה ?

זה הולך להיות רק יום-יומיים, אין שום בעיה אם תחרוג, זה לא ישנה כלום, אולי רק טיפה יותר נוזלים

• פותח/ת השרשור
זה הולך להיות רק יום-יומיים, אין שום בעיה אם תחרוג, זה לא ישנה כלום, אולי רק טיפה יותר נוזלים
חחח כן.. מזה אני חושש קצת, התחלתי לשלב ימים דלים בפחמימות בשבוע האחרון כדי לדלל נוזלים.

חחח כן.. מזה אני חושש קצת, התחלתי לשלב ימים דלים בפחמימות בשבוע האחרון כדי לדלל נוזלים.
הדרך הכי טובה תהיה לאכול כמה שפחות פחמימות מובהקות, כמו לחם או תוספות בעיקר ולהתרכז בבשר וסלטים, אבל חבל שלא תיהנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית