הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד רגע נשבר. חיטוב.

Mooli Morano

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
ב 7 חודשים האחרונים לערך אני נמצא בתהליך חיטוב שהמטרה הסופית היא משהו כמו 11-12% שומן.

אין עלי הרבה מאסת שריר והתחלתי להתאמן רק איזה חודש וחצי חודשיים לפני החיטוב.

התוכנית היית שאני אוריד בשומן גוף כדי שאוכל להתחיל בפיתוח שרירים בצורה נקייה.

עד כה ירדתי מ 76 קילו ל 71.

אני כבר תקופה נמצא על סביבות ה 1600 קלוריות ביום.
3-4 פעמים בשבוע מרים משקולות ו 2-3 פעמים אירובי שלפעים אני עושה HIIT של 20 דקות או ריצה של 40 דקות.

במהלך השבוע אני אוכל מאוד נקי אבל בסופש"ים אני תמיד יותר רגוע. זתאומרת אני מרשה לעצמי לאכול דברים קצת יותר מפנקים אבל אף פעם לא עובר
את ה 1600 ביותר מדי. אולי 1800 וגם זה בקושי.

נראה שאני ממש תקוע חזק על ה 70-71 קילו כבר הרבה מאוד זמן.

המקרו שלי:

35% פחמימות
20% שומנים
45% חלבונים

אחוז שומן משוער: 16%

כל עצה תתקבל בברכה. תודה!

• פותח/ת השרשור
מה הbmr והערכים הסופיים? נשמע שאתה אוכל קצת מידי וזה מפריע להתקדמות
עפ"י המחשבון הזה Calorie Calculator - Daily Caloric Needs

נראה שה BMR שלי הוא פחות או יותר ?

אבל אני לא מבין איך יכול להיות שלאכול יותר יעזור לי בחיטוב??

ואם אני מתכוון לאכול יותר אז איך המקרו שלי צריך להיראות ? כי אני לא חושב שאני אצליח לדחוף עוד חלבונים :/

עד כה ירדתי מ 76 קילו ל 71.
ב-7 חודשים זה די מעט, כנראה משהו מההתחלה לא עובד

במהלך השבוע אני אוכל מאוד נקי אבל בסופש"ים אני תמיד יותר רגוע. זתאומרת אני מרשה לעצמי לאכול דברים קצת יותר מפנקים אבל אף פעם לא עובר
את ה 1600 ביותר מדי. אולי 1800 וגם זה בקושי.
דווקא להכניס ארוחות צ'יט או העמסות זה חשוב, אתה לא יכול להיות תמיד על גירעון ולצפות לירידה קבועה, בלי אלה אתה פשוט תאט את קצב הירידה

זה ממש מעט, בערך חצי ממה שאתה צריך, אתה צריך לפחות 0.8-1 גרם שומן לקילו משקל גוף

אבל אני לא מבין איך יכול להיות שלאכול יותר יעזור לי בחיטוב??
אתה צריך לתת לגוף שלך את מה שהוא צריך כדי לתפקד כראוי תוך כדי הורדה בשומן, אחרת אתה פשוט תתחיל להרגיש רע ולשרוף פחות קלוריות במהלך היום, וזה יגרום לך להיתקע

מצד אחד אתה צריך לארגן מחדש את התפריט שלך ומן הסתם להוריד בכמות הקלוריות מצד שני אחרי 7 חודשים נשמע שיהיה לך מתיש פסיכולוגית להמשיך.

• פותח/ת השרשור
אם מישהו רק יוכל להראות לי את הדרך הנכונה אני מוכן להכל.

מה שבאמת מתיש זה להתמיד מאוד ובקושי לראות תוצאות 😣

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי לא קטן שבדברים היותר "מפנקים" שאתה אוכל יש טעות בספירה של הקלוריות, טעות מאוד נפוצה ולא מזמן היה כאן מאמר על זה בפורום שנכתב ע"י מייק אם אני זוכר נכון.

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי לא קטן שבדברים היותר "מפנקים" שאתה אוכל יש טעות בספירה של הקלוריות, טעות מאוד נפוצה ולא מזמן היה כאן מאמר על זה בפורום שנכתב ע"י מייק אם אני זוכר נכון.

מה שבטוח זה שבסופ"ש אני לא צורך את אותה כמות חלבונים כמו שבמהלך השבוע.
לגבי הקלוריות, ממש לא חושב שאני עובר את ה 2000 וגם אם כן אז ממש לא במלא.

חושב אולי אני ארד מהנושא של החיטוב והמקום ינסה לעלות במסה לכמה חודשים. אולי פעם הבאה זה יצליח :/

ספירת קלוריות אובססיבית היא לא בהכרח נחוצה, אבל במקרים כאלה, בהם משהו לא עובד, אתה לא יכול להרשות לך מצב בו אתה "לא חושב שאתה עובר..", או "גם אם כן אז לא במלא".

בכל מקרה מעבר לנייטרלי לצורך הערכת מצב מחודשת היא אופציה טובה, אבל להבא קח בחשבון שבמצבים כאלה רצוי לדעת בדיוק מה נכנס לך לפה וכמה.

• פותח/ת השרשור

אני מתמיד מאוד עם MFP אבל שוב פעם בסופ"ש אני מרגיש שני צריך להוריד הילוך קצת.

בכל זאת אחרי 7 חודשים אני מסוגל לתת הערכה די טובה של כמה קלוריות הכנסתי במהלך היום גם בלי למדוד.

אני אשמח מאוד לעצה או כיוון של מה כדאי לעשות בנושא.

בכל זאת אחרי 7 חודשים אני מסוגל לתת הערכה די טובה של כמה קלוריות הכנסתי במהלך היום גם בלי למדוד.

לא שמתי לב שמדובר ב7 חודשים. אחרי תקופת זמן כזאת, בכל מקרה הייתי ממליץ לעבור למאזן נייטרלי לאיזו תקופה, כך גם תוכל לקבל אינדיקציה טובה יותר לגבי כמות הקלוריות שהגוף שלך שורף בפועל, ולא רק על פי חישוב נוסחאות.

לפי המשקל ואחוזי השומן קיים גם סיכוי לא רע בכלל שחסרה לך מסת שריר משמעותית, כך שבלאו הכי המשך החיטוב לא יהיה מאוד יעיל כרגע.

בקיצור, קח הפסקה מהחיטוב לאיזו תקופה, ואז תחליט, כשאתה יותר רגוע, מה השלב הבא מבחינתך. לא העלית תמונות, אבל שוב, לפי הנתונים שפרסמת לא יפתיע אותי בכלל אם הכיוון הנכון בשבילך יהיה דווקא מאסה.

אתה עושה בכלל העמסות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית