שלום לכל מי שקורא ותודה מראש לעוזרים.
עבדתי בקיץ במתכונת SS אבל אני רחוק מלסיים בגלל חו"ל ומחלות. בקיצור עדיין מתאמן מתחיל.
ימי הלימודים שלי מסתיימים ב 16:00 -18:00. שישי ושבת פנויים אבל זה עדיין מאוד בעייתי.
בגלל שאני צריך לחזור הביתה ועוד ללמוד לא נשאר לי המון זמן לאימונים אם אני רוצה לישון כמו שצריך.
חשבתי על תכנית שתקצר את זמני האימון ותפרוש אותם על 6 ימים(אני מתאמן בבית אז זמן התחבורה הוא 0) כך שאוכל לעשות אימונים די קצרים בכל יום ולנהל לו"ז יותר נוח.
יום ראשון: סקוואט 3X5 LB
יום שני: פרס 3X5 ו Chinups 3X5
יום שלישי: דדליפט 1/3X5(הערה לגבי זה בסוף)
יום רביעי: פרס 3X5 ו Chinups 3X5
יום חמישי: סקוואט LB 3X5
יום שישי: בנץ' 3X5 וחתירה 3X5
ההתקדמות היא לינארית.
אין חתירה לפני ואחרי הדדליפט כדי לא להרוג את הגב.
התדירות של הסקוואט היא נמוכה יותר. האם עבודה עם יותר נפח(3 סטים למשל) בדדלפיט יעזרו לעניין הזה? כי הLB הוא משתמש המון בposterior chain במיוחד במבנה שלי עם זוית גב מכובדת מאוד.
אני לא יודע אם יש טעם לעשות שבוע פעמיים פרס ושבוע פעמיים בנץ'. פרס יותר חשוב לי בכל אופן.
אני לא יודע אם זה רעיון מטומטם, אשמח מאוד לקבל ביקורת בעניין.
אני יודע שהתקדמות בקנה מידה של SS לא יצא מזה. אבל אני לא רוצה לוותר על אימונים והתקדמות.
לגבי תזונה ושינה, לא צריכה להיות בעיה.
עבדתי בקיץ במתכונת SS אבל אני רחוק מלסיים בגלל חו"ל ומחלות. בקיצור עדיין מתאמן מתחיל.
ימי הלימודים שלי מסתיימים ב 16:00 -18:00. שישי ושבת פנויים אבל זה עדיין מאוד בעייתי.
בגלל שאני צריך לחזור הביתה ועוד ללמוד לא נשאר לי המון זמן לאימונים אם אני רוצה לישון כמו שצריך.
חשבתי על תכנית שתקצר את זמני האימון ותפרוש אותם על 6 ימים(אני מתאמן בבית אז זמן התחבורה הוא 0) כך שאוכל לעשות אימונים די קצרים בכל יום ולנהל לו"ז יותר נוח.
יום ראשון: סקוואט 3X5 LB
יום שני: פרס 3X5 ו Chinups 3X5
יום שלישי: דדליפט 1/3X5(הערה לגבי זה בסוף)
יום רביעי: פרס 3X5 ו Chinups 3X5
יום חמישי: סקוואט LB 3X5
יום שישי: בנץ' 3X5 וחתירה 3X5
ההתקדמות היא לינארית.
אין חתירה לפני ואחרי הדדליפט כדי לא להרוג את הגב.
התדירות של הסקוואט היא נמוכה יותר. האם עבודה עם יותר נפח(3 סטים למשל) בדדלפיט יעזרו לעניין הזה? כי הLB הוא משתמש המון בposterior chain במיוחד במבנה שלי עם זוית גב מכובדת מאוד.
אני לא יודע אם יש טעם לעשות שבוע פעמיים פרס ושבוע פעמיים בנץ'. פרס יותר חשוב לי בכל אופן.
אני לא יודע אם זה רעיון מטומטם, אשמח מאוד לקבל ביקורת בעניין.
אני יודע שהתקדמות בקנה מידה של SS לא יצא מזה. אבל אני לא רוצה לוותר על אימונים והתקדמות.
לגבי תזונה ושינה, לא צריכה להיות בעיה.