הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוג עבודה בסקווט

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
היום ניהלתי עם בחור בחדר כושר דיון והוא המליץ לי שלמטרות פיתוח שריר כדאי לי להוריד מהמשקל שלי בסקווט שכרגע אני עושה 3x6x95kg ולעבור לטווח חזרות יותר גבוה, שכן מבחינת כוח ברגליים אני מרגיש שהתחזקתי בצורה רצינית אך לא ראיתי שינוי משמעותי בגודל בחודשיים האלו. השאלה היא האם עבודה של tut ועבודה עם פחות משקל בטווח גבוה יותר תהיהי יעילה יותר לאדם טבעי? האדם ספציפית משתמש לכן העבודת tut עם משקלים נמוכים נשמעת יותר אופטימלית לו, השאלה אם גם לי?

לא רואה סיבה לעלות ליותר מ8 חזרות בסקוואט באופן כללי למעט מקרים חריגים
ובמצבך לא רואה סיבה בכלל לעלות חזרות בסקוואט, קודם תתחזק, ככל שתעלה בחזרות ככה יהיה לך מסובך יותר לתכנן את ההתקדמות שלך פה וההתקדמות שלך תהיה איטית יותר

יגידו לך הרבה דברים במכון, עשית בשכל שהקשבת ואתה מתייעץ.

ניתן להגיע להיפרטרופיה מעולה מ5-8 חזרות, השאלה מה ההתמקדות שלך.

הייתי מוותר לחלוטין על TUT בשנתיים שלוש הקרובות אם לא לתמיד.

• פותח/ת השרשור
יגידו לך הרבה דברים במכון, עשית בשכל שהקשבת ואתה מתייעץ.

ניתן להגיע להיפרטרופיה מעולה מ5-8 חזרות, השאלה מה ההתמקדות שלך.

הייתי מוותר לחלוטין על TUT בשנתיים שלוש הקרובות אם לא לתמיד.
הבנתי, אז בהתמקדות היפרטרופיה לQUADS בעיקר עבודה של 6 חזרות עם משקל כזה תספק את המטרה יותר?
לא רואה סיבה לעלות ליותר מ8 חזרות בסקוואט באופן כללי למעט מקרים חריגים
ובמצבך לא רואה סיבה בכלל לעלות חזרות בסקוואט, קודם תתחזק, ככל שתעלה בחזרות ככה יהיה לך מסובך יותר לתכנן את ההתקדמות שלך פה וההתקדמות שלך תהיה איטית יותר
סבבה, אז 3X6 אתה חושב כמות מספקת?
איזה שינוי משמעותי אתה רוצה לראות בדיוק עם 95 קילו?!
מבחינת היפרטרופיה ציפיתי שהרגליים שלי יגדלו יחסית יותר, אני מניח שהעצם זה שהן היו גדולות כבר ממקודם לא עזר לנקודה

הבנתי, אז בהתמקדות היפרטרופיה לQUADS בעיקר עבודה של 6 חזרות עם משקל כזה תספק את המטרה יותר?

סבבה, אז 3X6 אתה חושב כמות מספקת?

מבחינת היפרטרופיה ציפיתי שהרגליים שלי יגדלו יחסית יותר, אני מניח שהעצם זה שהן היו גדולות כבר ממקודם לא עזר לנקודה
בסקוואט כרגע הייתי נשאר בטווח חזרות קטן או שווה ל8
אם זה מספיק למסה? לא בדיוק, תלוי ברמה שלך ובתוכנית שלך, הייתי מציע להוסיף תרגיל כמו מכרעים למשל לטווח של 8-12 חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית