הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דדליפט

• פותח/ת השרשור Tal17
  • פורסם בתאריך

Tal17

משתמש מתחיל
67
2
נק' מוניטין:
2
67
2
עד כמה זה קריטי לא לעשות דד ליפט כבודי בילדר? עושה הכל חוץ מדד ליפט, עושה סקוואט,בנץ, ל.כתפיים ועוד כל תרגיל מורכב בסיס.

תלוי, מה אתה עושה במקום לשרשרת אחורית?

בוא נתחיל מזה
למה לא לעשות דד ליפט ?

• פותח/ת השרשור
אם יש לך לואו באר סקוואט אז לא מוצא סיבה טובה מידי לדדליפט לבניית שריר..
אם כוח מעניין אותך ואתה לא אוהב דדליפט, אתה יכול לעשות סקוואט מנקודת מוצא מתה, box squat...

כבאדיבילדר דדליפט הוא לא קריטי, אבל באדיבילדר טוב ידע להשתמש בתרגיל הזה כמו שצריך
וכמו שנאמר מעלי, אתה עוד לא בשלב שאתה יכול לקרוא לעצמך באדיבילדר, אלא אתה עוד בשלב התחלתי שבו התרגיל הזה יהיה הרבה יותר משמעותי, ובלעדיו יהיה לך די קשה להגיע למצב שבו אתה יכול להרשות לעצמך לוותר עליו.
אתה בשלב שהגוף מתאושש מהר מאוד מהכל, ככה שעם לא תעשה תרגילים שעובדים על כמה שיותר שרירים בו זמנית, אתה פשוט תתחיל לאבד את מה שעבדת עליו מהר מדי, ככה שללא התרגילים האלה על כל 10 צעדים קדימה אתה תלך 8 אחורה

• פותח/ת השרשור
אתה לא בודי-בילדר. אתה מתאמן מתחיל.

אם יש לך לואו באר סקוואט אז לא מוצא סיבה טובה מידי לדדליפט לבניית שריר..
אם כוח מעניין אותך ואתה לא אוהב דדליפט, אתה יכול לעשות סקוואט מנקודת מוצא מתה, box squat...

כבאדיבילדר דדליפט הוא לא קריטי, אבל באדיבילדר טוב ידע להשתמש בתרגיל הזה כמו שצריך
וכמו שנאמר מעלי, אתה עוד לא בשלב שאתה יכול לקרוא לעצמך באדיבילדר, אלא אתה עוד בשלב התחלתי שבו התרגיל הזה יהיה הרבה יותר משמעותי, ובלעדיו יהיה לך די קשה להגיע למצב שבו אתה יכול להרשות לעצמך לוותר עליו.
אתה בשלב שהגוף מתאושש מהר מאוד מהכל, ככה שעם לא תעשה תרגילים שעובדים על כמה שיותר שרירים בו זמנית, אתה פשוט תתחיל לאבד את מה שעבדת עליו מהר מדי, ככה שללא התרגילים האלה על כל 10 צעדים קדימה אתה תלך 8 אחורה

קודם כל תודה רבה על המענה מאוד מעריך, דבר שני אני כנראה אתחיל לעשות דדליפט במתכונת של 5*5 של ביל סטאר.
דבר שלישי אני מתאמן שנתיים וצברתי אחלה של 15קג, באדי בילדר מתחיל לא?חח
ועוד דבר אחרון, אני כרגע מתאמן בצורה של abc ככה שביום b זה גב העיקרי וc זה רגליים, באיזה אימון לדחוף את הדדליפט?

בגדול זה גם תרגיל לגב וגם לרגליים, תלוי איך אתה מעדיף להגדיר אותו.
אני אישית לא מסוגל לעשות גם סקוואט וגם דדליפט באותו אימון, אז הייתי שם אותו ביום גב,
או שאפשר לעשות רוטציה כך שתעשה סקוואט פעם בשבוע או דדליפט פעם בשבוע ותחליף כל פעם.

Back
למעלה תחתית