הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימפטומים מאוד מוזרים

מצב
השרשור נעול

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
אהלן,
לפני כחודשיים התחילו לי כאבים מוזרים שמורגשים בעיקר בחגורת הבטן. זה מאוד דומה לכאבי דומס וזה נגרם כנראה מפשיטת יתר בגב בסקוואט ובשאר התרגילים. את הבעיה פתרתי מבחינת הטכניקה אך עדיין כואב לי בבוקר אם אני קם ועומד או הולך וחוץ מזה לא כואב כמעט. כואב לפעמים בגב התחתון קצת, לפעמים בחלק העליון של ה4 ראשי ולפעמים באזור של חיבור הקסל לשרירי הבטן. חשוב לציין שהכאב מורגש לפעמים בצד אחד, לפעמים באחר ולפעמים בשניהם. חשוב גם לציין שזה כואב רק כשאני קם בבוקר וכמעט לא כואב שאר היום. באימונים אין שום כאב מאז שהטכניקה תוקנה.
הכאב לא לזק מידי ואם אני מתיישב או נשכב הוא ישר עובר.
מה לדעתכם זה יכול להיות ולמה זה לא עובר לי?
אני יודע שצריך ללכת לרופא וכו אבל דבר כזה הם בדרך כלל לא יודעים לאבחן וגם ייקח חצי שנה עד שאגיע לרופא שרוב הסיכויים גם לא יכול לאבחן דבר כזה.
ממש אשמח לעזרה ועצות.

תתחיל מרופא המשפחה, יש סיכוי סביר שהוא ישלח אותך לאולטרא סאונד לאזור.

• פותח/ת השרשור
למה אתה כ'כ פסימי? בכל מקרה לא הייתי סומך על אף אבחון דרך האינטרנט
פציעה אחרת שהייתה לי אובחנה לא נכון ולא טופלה. בסוף למזלי הכל עבר לי אבל בכלל לא בזכות הרפואה המדהימה שיש לנו בחינם.

עזרה?
עזרה?

לפני כחודשיים התחילו לי כאבים מוזרים

את הבעיה פתרתי מבחינת הטכניקה אך עדיין כואב לי בבוקר
כמה זמן אתה כבר עם טכניקה טובה, והאם אתה בטוח שהיא טובה?

לפעמים בחלק העליון של ה4 ראשי ולפעמים באזור של חיבור הקסל לשרירי הבטן
איזה חיבור יש ביניהם?
פעמים בצד אחד, לפעמים באחר ולפעמים בשניהם

כואב רק כשאני קם בבוקר וכמעט לא כואב שאר היום

באימונים אין שום כאב
כמה זמן אתה מתאמן? במקומך הייתי ישן יותר טוב בלילה. אתה תחיה.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה כבר עם טכניקה טובה, והאם אתה בטוח שהיא טובה?

איזה חיבור יש ביניהם?

כמה זמן אתה מתאמן? במקומך הייתי ישן יותר טוב בלילה. אתה תחיה.
החיבור התכוונתי לחלק העליון של השריר במפרק המדובר, אני לא באמת יודע איך זה בנוי מבחינה אנטומיט. אני עם טכניקה טובה כ2-3 שבועות. אני יודע שהיא טובה כי אני מתאמן אצל יוסי קלמנוביץ'. ואני מתאמן כשנתיים.

• פותח/ת השרשור
אולי למישהו בכל זאת יש השערה מה זה יכול להיות?

אולי למישהו בכל זאת יש השערה מה זה יכול להיות?
הפורום לא יכול לקחת אחריות על המלצות או תגובות כאלה ואחרות שאינן מגיעות מאיש מקצוע בנושא זה.
לכן, אני מבקש על בעיות רפואיות שכאלה לגשת לאיש מקצוע ולא להסתמך על תגובות של משתמשים בפורום.

תודה ורפואה שלמה.

היי.
לצערי הבעיה פה מורכבת מעט מכדי לחפש פתרון באינטרנט, יש פה מעורבות בין מספר גורמים ומספר מבנים שחשודים כגורמים לכאב, קודם כל כפי שנאמר רצוי לפנות לרופא משפחה. ולפיזיו לבדיקה גופנית ואנמנזה., צריך לרדת לרזולוציה נמוכה יותר כדי להבין את הספציפיות במקרים האלו, יש פה כמה תנועות מנגנונים ומספר דברים שאני יכול להעלות על דעתי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית