הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לסטיף לג דדליפט

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
שלום אני עובד עם התוכנית של לייל מקדונלד בנוסף לריצות 3 פעמים בשבוע, ככה שאני עושה פלג גוף תחתון רק פעם בשבוע ועליון פעמיים. בגלל פציעה קלה בהאמסטרינג די כואב לי לעשות את הסטיף לג דדליפט (ודדליפט בכלל). במה אפשר להחליף אותו רק באופן זמני( חודש גג)?
תודה לעונים.

במקום להחליף הייתי עושה ריסט מאוד עמוק למשקל שתוכל להרים בלי כאבים, גם אם זה מוט ריק.

סטיף לג זה תרגיל די בסיסי, אלא אם יש לך קרע בדרגה גבוהה, לא רואה סיבה להמנע.

שלום אני עובד עם התוכנית של לייל מקדונלד בנוסף לריצות 3 פעמים בשבוע, ככה שאני עושה פלג גוף תחתון רק פעם בשבוע ועליון פעמיים. בגלל פציעה קלה בהאמסטרינג די כואב לי לעשות את הסטיף לג דדליפט (ודדליפט בכלל). במה אפשר להחליף אותו רק באופן זמני( חודש גג)?
תודה לעונים.
מה הפציעה?

• פותח/ת השרשור
מה הפציעה?
קרע בהאמסטרינג אבל ממש בקטנה. אני חושב שזה מהריצות שהתחלתי ללא הדרגה.
במקום להחליף הייתי עושה ריסט מאוד עמוק למשקל שתוכל להרים בלי כאבים, גם אם זה מוט ריק.

סטיף לג זה תרגיל די בסיסי, אלא אם יש לך קרע בדרגה גבוהה, לא רואה סיבה להמנע.
יש לך מדריך טוב לתרגיל?

• פותח/ת השרשור
מומלץ לעשות אותו פעמיים בשבוע אם לא עושים דדליפט או מספיק פעם אחת ועוד פעם המסטרינג במכונה ?
אני עושה פעם בשבוע גם את זה וגם האמסטרינג במכונה

• פותח/ת השרשור
אני עובד על כל שריר פעמיים בשבוע ולכן שואל אם זה לא too much לעשות סטיף פעמיים בשבוע...
יש לך מדריך טוב לתרגיל ?
ועוד שאלה, אתה מתחיל כול חזרה מהרצפה?

יש לך מדריך טוב לתרגיל ?
ועוד שאלה, אתה מתחיל כול חזרה מהרצפה?
הטכניקה טובה מאוד, מתחיל חזרה ראשונה מהרצפה ואז כל חזרה יורד עד למתיחה של ההמסטרינג , כל מתאמן מגיע עם המוט לעומק אחר, תלוי בגמישות ההמסטרינג

• פותח/ת השרשור
הטכניקה טובה מאוד, מתחיל חזרה ראשונה מהרצפה ואז כל חזרה יורד עד למתיחה של ההמסטרינג , כל מתאמן מגיע עם המוט לעומק אחר, תלוי בגמישות ההמסטרינג
התכוונתי לאם יש לך סרטון או מאמר שמסביר איך עושים.

בהנחה וזה קרע מדרגה נמוכה, ניתן להתאמן בהדרגתיות. לא הייתי עושה שום דבר שונה חוץ מלהוריד משקל דרסטית ולהעלות חזרות, להתקדם בהדרגתיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית